Įkraunama...
Įkraunama...

Nykštukiniai pinčeriai

QUOTE(Mylim@ @ 2013 10 16, 21:26)
Kai buvo dar maža taip rydavo dėl nemokėjo ir nesupratimo, tai manau jūsų Leilai praeis tas ryjimas kai suaugs mirksiukas.gif Tiesiog išmoks normaliai ėsti biggrin.gif

Na, tikėkimės biggrin.gif Nes dabar tai baisu žiūrėt doh.gif
Ir dar dėl narvo... Kiek maždaug kainuoja tinkamo dydžio narvas? g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif tema kad isivaziavus, saunuoles thumbup.gif
man irgi zymiai graziau kupiruoti sunys, bet pati nesiryzau, plius nu kas juos ten labai mato, tik mes patys smile.gif cia Italijoj net nesu macius kupiruoto pincerio, visi naturalus, bet niekam klausimu nekyla kokia cia veisle. Mano patinas buvo su viena ausim stacia, kita nulinkusia, pradzioj nervindavo statem vargom, galu gale palikom kaip yra. As gal ir buciau ieskojus kur kirpt jas, bet MB labai pries buvo. Kalytei staciau nuo pat pradziu, pleistrus nuemus, kokias 2min stovedavo ir nulinkdavo, beveik iki metu amziaus kankinomes, man taip grazu tos stacios ausytes buvo, galiausiai palikau kaip yra.
juliusjowe, manau kad jums menki sansai pastatyt ausytes, geriau graziai paguldytas turet 4u.gif
Kas del vaziavimo, mano sunys visada masinoj arba narveli guli,arba priristi, jokiu keliu, sedyniu, ar makalavimosi neleidziu. Visu pirma del saugumo, buvo atvejis, vaziavom iki upes, 1,5km ir is salutinio keliuko issoko motoroleris, tai kai stabde MB suo skrido ir skaudziai susitrenke, tai daugiau jokiu riziku nebenorim, sedi tvarkingai, zino savo vietas ir visiems ramu. O kai gryztu i LT tai isvis, jei galeciau prie sedynes priklijuociau, laksto visi kaip laukiniai, tikrai baisu kad neisireztu.

Mano narveliai 60*40*40 cm tai mokejau 20 euru, bet LT manau biski brangiau. Mes turim 2 vienas namie, kitas masinoj, kartais nervina tas griozdas, bet suo uztat ramus turedamas savo vieta smile.gif

O maniske tai vepla biggrin.gif niekada maisto neryja, o jei mesos smota numesi, tai ziures ilgiausiai tipo davai palaikyk, kaip cia ji est biggrin.gif o va patinas tai viska kaip siurblys rydavo ir siaip zveris buvo, jam vasara uzsaldydavau vistos kulsi ir paduodavau, tai po 20min nei zenklo nelikdavo, o va kalyte puse dienos vargdavo biggrin.gif
As tai kol sunys mazi visad vaikus siusdavau paglostyt, pakibint paimt maista, tam kad suo maisto nesaugotu ir neikastu. Cia del to, kad mamos taksas, jei ka eda, tai net i kiema iseit negali niekas, puola, tik as ir mano tevas galim paimt maista, aisku jis urzgia gasdina, bet bijo kast, kitiem sega be ceremoniju.
juliusjowe, jei nori, kad taip nerytu maisto, duok po gabaliuka ir viskas, liepk laukt, sedet, kazka moket suniui niekada nepakenks, be to kantriai ir tyliai laukt labai isvargina.
Atsakyti
Tai aišku coccinella, ne dėl kitų gi viską darom mirksiukas.gif Todėl reikia žiūrėti kaip patiems labiau priimtina mirksiukas.gif
Tai vat, jeigu abi ausys gulės tada gerai. Bet žiūriu retai kada abi gražiai stovi doh.gif Mūsų rudei buvo kaip sakiau tas linkis vienos kremzlytės, tai kupiravus ta ausytė iš karto stačia buvo, bet ne visiškai idealiai. Tik po kiek laiko tvirtai atsistojo, nes sumažėjo "apkrova" pačiam ausytės viršuj. Mąžajai dabar tas pats doh.gif Viena jau baigia atsistot, o kita visiškai guli doh.gif
Aaa tai jūs kalbate apie didelius narvus doh.gif Mes turim mažą tą kur rankoje galima nešiotis, tokia kaip plastmasinė dėžė su rankena. Nėra ji visiškai maža, bet nedidukė. O tie dideli narvai tai labai gerai paliekant namuose, nes nepridaro iškadų. Mes kol kas tieisog uždarinėjam į vieną patalpą, kad nesiautėtų visam name.
Su ėdimu yra niuansų - kartais irgi ėda springdama, bet niekada nekanda. Gali laisvai atimti kaulą. Tik paurzgia. Pas mus maži vaikai, tai vis saugau kai ėda, bet dar nėra kilę problemų kad įkastų. Irgi pratinom nuo mažens, kad jei prieina vaikas nieko nedarytų...
Tik va mažoji kol kas labai arši, visai kitokia. Ėsdama labai puola ir šiaip labai vaiko didžiąją unsure.gif Kaip koks pitbulis unsure.gif Parodyčiau video, bet nežinau kaip įkelt...
Šiandien juodčkę parsivežėm iš anytos. Buvom davę savaitei pasidžiaugt, tai šakės blink.gif Puolė visus iš eilės, sužvėrėjusi nerealiai blink.gif Rudei visus kumpius apkandžiojo ir dar vaikams kliuvo... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikos pinceristes,
ka savaitgali nuveiket? ziuriu vel prastojus temoj blink.gif
mes tai atradom nauja marsruta pasivaiksciojimams, tik didziaja dali kelio i kalna lipt, bet nera ne masinu nei zmoniu tai laisvai mano mergos galejo pasilakstyt smile.gif

QUOTE(Mylim@ @ 2013 10 18, 00:42)

Aaa tai jūs kalbate apie didelius narvus  Mes turim mažą tą kur rankoje galima nešiotis, tokia kaip plastmasinė dėžė su rankena.
Tik va mažoji kol kas labai arši, visai kitokia. Ėsdama labai puola ir šiaip labai vaiko didžiąją  Kaip koks pitbulis
Parodyčiau video, bet nežinau kaip įkelt...
Šiandien juodčkę parsivežėm iš anytos. Buvom davę savaitei pasidžiaugt, tai šakės Puolė visus iš eilės, sužvėrėjusi nerealiai

Nu kad nedidelis tas narvas, taip atrodo, mano kalyte kai atsigula issitiesus tai sikna prie galines sieneles o pakausis prie krasto, zodziu tiktik. Turiu ir ta maza kaip jusu, bet kad ten kol apsisukdavo bildedavo, stenedavo, per nervus eidavo ypac nakti, tai paemem vienu dydziu didesni. Be to ir ilgose kelionese nereikia jai susirietusiai but, kada nori gali ramiai atsisest. Be to irgi plasmasinis, tik nest sunku, ar tu ja i maza ar i dideli narva ikisi biggrin.gif
Oho, bet kokia pikta ta jusu maze blink.gif kaip sekas gesint ta jos charakteri?
Video ikelkit i youtuba, o paskui nuoroda cia 4u.gif
As jau maisaus, kiek jus turit pinceriu? maniau, dvi mergaites, beje kokie ju vardai? O ta juodoji, ko tokia agresyvi paliko? man kaip keista, mano abu sunys pabuve siektiek be musu, tai kaip katinai pasidarydavo, dabar kai kalyte viena, tai niekam nebepalieku nei minutei, gaila kazkaip, baisu kad nepraganytu.
Atsakyti
Sveikos,

Jungiuosi į jūsų gretas ir aš 4u.gif senai ieškojau kokio forumiuko, kur galėčiau pabendrauti su pinčeriukų mylėtojomis ir kartu gauti naudingos informacijos bigsmile.gif Auginu beveik 4 mėn pinčeriukę vardu Gilė rolleyes.gif mano mergaitė laaabai judri, labai smalsi, linksma, visur jos pilna. Taip pat ir meili be proto ax.gif nors, manau, pinčerių tokie ir yra vieni iš pagrindinių bruožų smile.gif Tik va dar kol jauna labai nemoka žaisti, jeigu jau įsidūksta, įsilinksmina tai kandžiojasi ir kandžiojasi. Neleidžiam, kad žaislas būtų ranka, duodam žaisliukus, bet dažnai nukandžioja ir rankas bigsmile.gif Čia skaičiau, kad viena mažylė ryja maistą, tai mūsiškė lygiai tokia pat, irgi ryja stačiom maistą, toks jausmas, kad badavo prieš apsigyvenimą pas mus biggrin.gif na bet išaugs ji tą bruožą smile.gif mūsų Gilė jau moka "sėdėk" ir "gulėk" komandas, tai labai džiaugiuosi, kad protingėja po truputuką smile.gif dar galėtų suprast komandą "Baik" ir "Šalia" iš viso būtų super, na bet viskas savo laiku smile.gif Tikiuosi malonaus bendravimo wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2013 10 23, 01:12)
* Tik nelabai supratau kas tos "mano mergos"?  Lyg dabar vieną pinčeriukę turite?
*mažąją buvau porą kart trumpam uždariusi Bet jau cypia tada tai cypia... ilgai nepalaikysi 
*Vajeee su charakteriu vargstam  Siaubingas agresyvumas. Kai tik įsigijom tokia jau buvo, tai nežinau kaip paaiškint dėl ko

* Mano mergos tai - mano 2 dukros ir kalyte, Bone biggrin.gif va taip ir gaunasi mergu banda ax.gif
*Mylim@, jei jau nusprendei, kad suo turi sedet narve tai ir laikyk kol nutils, nes pas juos kantrybes zyyyymiai daugiau nei pas mus, ir cyps jei reiks puse dienos. Arba variantas, kada turi laiko ir siaip namuos ramu, vyresni suni uzsidaryk atskirai, o mazaja mokink sedet narvely, nu tipo gali imesk koki kasniuka i narveli, ji ibegs, bet iseit neleisk, sudrausmink, po kiek laiko pasikviesk, pazaisk ir vel rodyk, kad eit i narveli, tik dureliu neuzdaryk, kad ji ismoktu pasitiket ta vieta ir kad cia ne bausme. Greit viska ismoks, o kai jau visai ramiai narvely gules uzdaryk dureles, o po kokiu 5min jei ji ten tyliai buna isleisk. Nu pazaist reiks, bet rezultatas ilgalaikis mirksiukas.gif Pas mane abu sunys be ceremoniju buvo uzdaromi i narveli, kalyte tai priesinosi, cypdavo, bet neilgai, o dabar kai jau niekas jai demesio neskiria eina i savo narvuka ir miega, ar tai kaula grauzia smile.gif
*Siaip nemanau kad ji aresyvi ta jusu Fanta, tiesiog turi be proto daug energijos ir neturi kur ja det, del to bando siust su vyresnele, straksi, kramtosi. Tik jei kazkoks elgesys nepatinka reikia, ji keist, kad ir kramtymasis, jei kanda jums tiesiog spustelkit snukuti kad pati sau isikastu, pirma kart gali siaubingai sucypt, bet ne del skausmo, o kiek is netiketumo, jai gi pipiru niekas neisraso biggrin.gif paprastai po 2, 3 karto kandziotis nebenori. Isbandziau su saviske, kuri irgi buvo tikras krokodilas, dar tie pieniniai dantukai, kaip adatos... vaikams tas pats lai gnyba atgal kur i kupra ir aprims, vistiek kada mazi vaikai ir mazi sunys, sunku kas kart atbegt apgint, o bart po laiko, jokios prasmes.
O kad vyresni pinceri murdo per daug tai irgi arba isikisat jus, galima pakelt uz ciupros ir papurtyt, arba prispaust prie zemes kol "pasiduos", paskui kas kart kai perzengia ribas, suktelt, tipo Ei! ir viskas. Arba liept Fiestai gintis. Siaip as mazai zodziu naudoju kai sunis aukleju, nerekauju visai, tiesiog, pasakai ta ei ir uztenka, o jei vis tik ne, tai tada prieni, ir krenta aukstielnika, o jei irgi dar neklauso, tai tada suimu skura prie zandikaulio, ir piktai paziuriu, tai tada jau vsio, sedi ir nekrust biggrin.gif

Ojoj, kad pripyliau blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Ateneja @ 2013 10 23, 13:07)
Jungiuosi į jūsų gretas ir aš  Auginu beveik 4 mėn pinčeriukę vardu Gilė  rolleyes.gif  mano mergaitė laaabai judri, labai smalsi, linksma, visur jos pilna.
mūsų Gilė jau moka "sėdėk" ir "gulėk" komandas, tai labai džiaugiuosi, kad protingėja po truputuką  dar galėtų suprast komandą "Baik" ir "Šalia" iš viso būtų super, na bet viskas savo laiku

Malonu kad gretos dideja 4u.gif Tikiuos neprapulsit, kaip daznai nutinka su tais pinceristais ax.gif
Is kur kilus jusu grazuole? Butinai nuotrauku reikia!!! Kokios spalvos Gile?
Pinceriai turbut visi labai judrus, ypac 1,5m savo gyvenimo metu, veliau nurimsta ir siunta kai jau juos kvieti, arba yra kitu sunu.
Kaip smagu , kad mazute lengvai mokosi, tuoj ismoks ir kitu dalyku, tik pasistengt reiks, nes pinceriui eit salia, kazkas baisaus biggrin.gif mano ciucia salia neina, man uztenka kad nelekia kazkur prieky, o daug maz sone laksto, o jei ant pavadzio, tai gana kad pavadys neitemptas.
O del "Baik" g.gif nu gtai jus pirma baikit draugaut su ja tuo momentu ir zinos kada jau reikia baigt biggrin.gif

O as pasigirsiu, na kaip gyvenanciai italijoj, vakar ju Sveikatos Ministerija isleido istatyma, kuris panaikina draudima vestis savo keturkoji drauga i barus ir restoranus, taip pat i viesas istaigas ar renginius. Tai dabar absoliuciai ramiai visur galesiu keliaut su saviske. Nors del baru ar restoranu ir taip neikart nera kile jokio konflikto, visur budavom mielai priimami, va bet dabar ir i pasta galesiu ramiai nueit, anksciau kabojo lipdukas kad sunims negalima. Zodziu, sunys nepazeidzia jokiu higienos normu smile.gif
O daugiau pas mus nieko naujo, oras slykstus, tai miegam kaip katinai per dienas, ne ka veikt...
Atsakyti
Parodysiu keleta sios vasaros Bones draugu, kad tema paivairint ax.gif
http://img853.images...3/2402/jwyw.jpg

Sitas dedule baltas nerealaus meilumo suo, mano dukros minke ji kaip tesla, tik Bone buvo greit nuvaikyta, ir nebelabai isejo kartu nufotkint, nes jau laikes atstumo ir norejo eit namo biggrin.gif
http://img843.images...3/6295/7ufl.jpg

O cia sitas trumpam uzsukes kaimynu suo, kuris buvo nusprendes, but mano suniu, kai aejo seimininke ieskot, i ja nekreipe jokio demesio, o atejo ir atsisedo man ant pedos. Bones dideliam dziaugsmui sitas zaide zymiai kulturingiau.

ir visokios babaisos...
http://img51.imagesh...1/2179/g5dd.jpg
Atsakyti
Malonu kad gretos dideja 4u.gif Tikiuos neprapulsit, kaip daznai nutinka su tais pinceristais ax.gif

Na, neturėtume niekur dingti smile.gif Mano mažylė ruda, iš Laimės lašo, Mosėdžio smile.gif pabandysiu vėliau įkelti ir nuotraukyčių, bet daug visu kūnu neturiu, nes manoji nemėgsta fotografuotis, tai galiu nupyškint dažniausiai miegančia tik bigsmile.gif bigsmile.gif
O dėl kavinių, tai vasara vesdavomės kartu visur, nes dažniausiai lauke sėdi ir niekas nieko nesako, dar kaip tik pasidžiaugia ax.gif
Atsakyti
Čia mažoji pas mus gal kokią antrą dieną gyvenanti smile.gif nebuvo dar 2 mėn wub.gif

My Webpage

Papildyta:
Čia rišom mergaitei savo ausis, kad būtų stačios biggrin.gif tai po kol kas stovi labai gražiai 4u.gif

My Webpage

Va po kol kas tik taip aš ją gražiausiai nufotografuoju, nes kitaip bėga, dūksta, lenkia, tai neina pagaut kadro nesulieto lotuliukas.gif Reikės paieškot nuotraukų, kur lauke laksto, ten matytusi visu kūnu smile.gif

My Webpage

Atsakyti
Ateneja, kokia smulkute jusu mergyte ir miela smile.gif paskui tikiuos parodysit kaip isaugo per tuos 2 men. Isivaizduoju kad sudetinga uzduotis biggrin.gif pas mane irgi isplaukusios gaunasi, tai nebent kur stovi ir stebi kazka, arba kai jau liepi sedet ir nejudet doh.gif
ir ausys tikiuos liks stovet, man taip grazu stovincios kaip kiskiai atrodo

Sakykit, kuo maitinat savo pincerius?
Atsakyti
Man vardas irgi labai patiko ir tiko jai, draugas pasiūlė, tai net nedvejojus sutikau biggrin.gif Maniškė irgi baisi išdaigininkė, siunta ir siunta bigsmile.gif mes ją paliekam nuo ryto iki 17 val. (nes kitaip neišeina), tai stengiamės nieko nepalikt, kas galėtų tapti jos auka, bet randa vistiek, ar virtuvinį rankšluostį sudraskyt, ar tapeto gabalėlį nuplėšt bigsmile.gif na žodžiu, dar kokie metukai tokia bus doh.gif biggrin.gif bet kai grįžti namo ir kai tave pasitinka visa laiminga, džiugi, tai ir pyktis praeina dėl išdaigų smile.gif bet aš kartais galvoju, kad kol mes darbe ji visą dieną miega, o kai grįžtam iki pat ėjimo miegot dūksta - dūmai rūksta bigsmile.gif bigsmile.gif
Maniškė tai valgė Pro Plan, bet lyg ir bert norėjo, atsirasdavo spuogeliai ant kaktos, tai nuėjom pas veterinarą, pasiūlė po truputuką pakeisti maistą, tai dabar pereinam ant Pro Pac, tai jai labai patinka, neberia, tai manau ties tuo ir pasiliksim smile.gif na ir aišku duodu jai vištienos virtos, varškytės, jogutuko, palepinimui, tai uoj laiminga būna. bet va taip ir komandas mokinas, nes labai nori skanėstų biggrin.gif
Atsakyti