QUOTE(Mylim@ @ 2013 10 23, 01:12)
* Tik nelabai supratau kas tos "mano mergos"? Lyg dabar vieną pinčeriukę turite?
*mažąją buvau porą kart trumpam uždariusi Bet jau cypia tada tai cypia... ilgai nepalaikysi
*Vajeee su charakteriu vargstam Siaubingas agresyvumas. Kai tik įsigijom tokia jau buvo, tai nežinau kaip paaiškint dėl ko
* Mano mergos tai - mano 2 dukros ir kalyte, Bone

va taip ir gaunasi mergu banda
*
Mylim@, jei jau nusprendei, kad suo turi sedet narve tai ir laikyk kol nutils, nes pas juos kantrybes zyyyymiai daugiau nei pas mus, ir cyps jei reiks puse dienos. Arba variantas, kada turi laiko ir siaip namuos ramu, vyresni suni uzsidaryk atskirai, o mazaja mokink sedet narvely, nu tipo gali imesk koki kasniuka i narveli, ji ibegs, bet iseit neleisk, sudrausmink, po kiek laiko pasikviesk, pazaisk ir vel rodyk, kad eit i narveli, tik dureliu neuzdaryk, kad ji ismoktu pasitiket ta vieta ir kad cia ne bausme. Greit viska ismoks, o kai jau visai ramiai narvely gules uzdaryk dureles, o po kokiu 5min jei ji ten tyliai buna isleisk. Nu pazaist reiks, bet rezultatas ilgalaikis

Pas mane abu sunys be ceremoniju buvo uzdaromi i narveli, kalyte tai priesinosi, cypdavo, bet neilgai, o dabar kai jau niekas jai demesio neskiria eina i savo narvuka ir miega, ar tai kaula grauzia
*Siaip nemanau kad ji aresyvi ta jusu Fanta, tiesiog turi be proto daug energijos ir neturi kur ja det, del to bando siust su vyresnele, straksi, kramtosi. Tik jei kazkoks elgesys nepatinka reikia, ji keist, kad ir kramtymasis, jei kanda jums tiesiog spustelkit snukuti kad pati sau isikastu, pirma kart gali siaubingai sucypt, bet ne del skausmo, o kiek is netiketumo, jai gi pipiru niekas neisraso

paprastai po 2, 3 karto kandziotis nebenori. Isbandziau su saviske, kuri irgi buvo tikras krokodilas, dar tie pieniniai dantukai, kaip adatos... vaikams tas pats lai gnyba atgal kur i kupra ir aprims, vistiek kada mazi vaikai ir mazi sunys, sunku kas kart atbegt apgint, o bart po laiko, jokios prasmes.
O kad vyresni pinceri murdo per daug tai irgi arba isikisat jus, galima pakelt uz ciupros ir papurtyt, arba prispaust prie zemes kol "pasiduos", paskui kas kart kai perzengia ribas, suktelt, tipo Ei! ir viskas. Arba liept Fiestai gintis. Siaip as mazai zodziu naudoju kai sunis aukleju, nerekauju visai, tiesiog, pasakai ta
ei ir uztenka, o jei vis tik ne, tai tada prieni, ir krenta aukstielnika, o jei irgi dar neklauso, tai tada suimu skura prie zandikaulio, ir piktai paziuriu, tai tada jau vsio, sedi ir nekrust
Ojoj, kad pripyliau
Papildyta:
QUOTE(Ateneja @ 2013 10 23, 13:07)
Jungiuosi į jūsų gretas ir aš Auginu beveik 4 mėn pinčeriukę vardu Gilė

mano mergaitė laaabai judri, labai smalsi, linksma, visur jos pilna.
mūsų Gilė jau moka "sėdėk" ir "gulėk" komandas, tai labai džiaugiuosi, kad protingėja po truputuką dar galėtų suprast komandą "Baik" ir "Šalia" iš viso būtų super, na bet viskas savo laiku
Malonu kad gretos dideja

Tikiuos neprapulsit, kaip daznai nutinka su tais pinceristais
Is kur kilus jusu grazuole? Butinai nuotrauku reikia!!! Kokios spalvos Gile?
Pinceriai turbut visi labai judrus, ypac 1,5m savo gyvenimo metu, veliau nurimsta ir siunta kai jau juos kvieti, arba yra kitu sunu.
Kaip smagu , kad mazute lengvai mokosi, tuoj ismoks ir kitu dalyku, tik pasistengt reiks, nes pinceriui eit salia, kazkas baisaus

mano ciucia salia neina, man uztenka kad nelekia kazkur prieky, o daug maz sone laksto, o jei ant pavadzio, tai gana kad pavadys neitemptas.
O del "Baik"

nu gtai jus pirma baikit draugaut su ja tuo momentu ir zinos kada jau reikia baigt
O as pasigirsiu, na kaip gyvenanciai italijoj, vakar ju Sveikatos Ministerija isleido istatyma, kuris panaikina draudima vestis savo keturkoji drauga i barus ir restoranus, taip pat i viesas istaigas ar renginius. Tai dabar absoliuciai ramiai visur galesiu keliaut su saviske. Nors del baru ar restoranu ir taip neikart nera kile jokio konflikto, visur budavom mielai priimami, va bet dabar ir i pasta galesiu ramiai nueit, anksciau kabojo lipdukas kad sunims negalima. Zodziu, sunys nepazeidzia jokiu higienos normu
O daugiau pas mus nieko naujo, oras slykstus, tai miegam kaip katinai per dienas, ne ka veikt...