Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai III tema

QUOTE(amarrile @ 2013 09 08, 11:23)
Pasirodo,verta ir gražu prasisukti savo gelynuose  wub.gif
Kilo išlikimo gresme gražiais žiedais kanoms,nes jos labai jau pažeidžiamos oro sąlygų ir mažai lieka kada jomis pasigrožeti.O va tos oranžines smulkesnes visada gražiomis žiedų varpomis ir,svarbiausa-puikus foninis ar antraplanis augalas  thumbup.gif

Pavasarį-rudenį puokštėms augalai tik iš gėlyno, todėl ir mėgstu tokias gėles, kurias galima skinti ax.gif
Atsakyti
o as dabar alpstu del kanu, zydi raudonai zemaugiai, bet ta raudona tokia ryski, tokia miela biggrin.gif einu zvalgytis kur ju pirkti, o jei turite kas apie kalbu duokit peno akims biggrin.gif

https://www.google.l...e...l;1144;1600

kazka panasaus i sitas 4u.gif gal kuri turi atliekamu? mielai nupirkciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 16 rugsėjo 2013 - 12:59
Aš ne ožka ax.gif ,bet kaškoniuka turi tamsiais lapais,ji kaip ir vertingesne,mano akim žiūrint.Pati turiu žaliais lapais,jei apie tas pačias kalbam,jos ne retenybe ,jei apie vidutinio aukščio kalbam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 16 rugsėjo 2013 - 16:18
QUOTE(amarrile @ 2013 09 16, 17:18)
Aš ne ožka  ax.gif ,bet kaškoniuka turi tamsiais lapais,ji kaip ir vertingesne,mano akim žiūrint.Pati turiu žaliais lapais,jei apie tas pačias kalbam,jos ne retenybe ,jei apie vidutinio aukščio kalbam

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

aga, maciau as tas tamsialapes smile.gif laukiu gal ateis ka papasakos gero kaskoniukas biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Ar jau nupjausit ir sunešit kanas į rūsius? Antroje savaitės pusėje šalnas naktimis žada...
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2013 09 24, 18:27)
Ar jau nupjausit ir sunešit kanas į rūsius?  Antroje savaitės pusėje šalnas naktimis žada...

pas mus ir sianakt buvo siaubinga salna ryte masinos langus grandziau, bet dar nekasiu smile.gif
Atsakyti
Pas mus šalnų dar nėra, todėl ir nekasu rolleyes.gif
Atsakyti
As kasu, kai salnos pakanda lapus 4u.gif
Gal kas pertekliaus turesite, zalialapiu turiu, noreciau ko nors idomesnio rolleyes.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif Noriu paklaust ar siunciates augalus is us?
Cia toks pasirinkimas..:
http://www.junglesee.../en-uk/d68.html

Jei turesit atliekamu kanu,mielai nupirkciau... 4u.gif (raudonai zydinciu nesiulykit blush2.gif )

Pasiguosiu,praitais metais pirkau labai grazias kanas,tamsus lapai ,o ziedai roziniai,..man taip patiko, kadangi prastai perziemojo,nusprendziau jei tik bus symet tokiu pat prisipirksiu fura... bet aciu D kad furos negavau...bet tiek kiek papirkau,deja prazydo raudonai...va tau kad nori...tai jei taip buciau prisipirkus belen kiek...bet cia jau ne pirmas kartas,vienais metais buvau taip nusvilus su jurginais,prazydus paaiskejo kad spalvos ne tokios kokios ant paveiksliuko... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 28 rugsėjo 2013 - 17:32
QUOTE(kaškoniukas @ 2013 08 20, 22:44)
Pasirodau ir as pagaliau

user posted image

Nerealus grozis...Nezinojau situ geliu pavadinimo,nors pati ir turiu... Ipomeja...o jas idomu galima islaikyt per ziema,ar cia vienmetes jos?
Atsakyti
user posted image

cia mano siumetine kompozicija, tik pries saule paveiksluota smile.gif Zalialapes kanos, bordo lapais kana Wayoming (zydi oranz.).
Siandien, deja, radau visus augaliukus nusalusius, tai teko kasti...

Gal siaulietems reikia zalialapiu kanu gumbu? padovanociau ax.gif
Atsakyti
Pernai buvau įsigijusi iš rankų porą retesnių kanų,užaugo stiprūs kerai,gumbai vizualiai gerai išsilaikė,bet nedygo. truputį nustebus ir pasimetus esu,gal kada vėl jau atydžiau reiktų pasekt,kaip laikosi tos retesnes per žiemą,nes šįkart tris rūšis laikiau krūvoj,tai isliko tik įprastesne žalialapė-raudoniedė,o tamsialape raudonžiedė ir baltais žiedais neperžiemojo schmoll.gif
Atsakyti