Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepiju ir neserga

QUOTE(flight @ 2014 10 17, 09:46)
Pavojingiausias šiuo metu yra ebolos virusas. Jei nesuvaldys plitimo, išguldys visus nepriklausomai nuo to, pasiskiepiję ar ne.  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ebolos viruso nera smile.gif

http://www.alfa.lt/s...das-pasipelnyti
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 10 17, 16:00)

http://www.15min.lt/...iruso-57-459727
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 10 17, 16:24)

Tiesiog gražu žiūrėt, kaip farmacijos tinklas mausto visuomenę. Sugalvojo biznį, sugalvojo dar vieną virusą. Draugai keli grįžo iš Afrikos (nesiskiepijo nuo nieko) ir pasakojo, kad pačioje Afrikoje žmonės nėra net girdėję, kad pas juos čia kažkur kažkoks židinys viruso. Jei numiršta žmogus, tai jį nurašo į ale ebolos virusininkus. Jei nebūtų gasdinimų, farmacija neklestėtųsmile.gif

Beje, toks retorinis klausimukas iš ankstesnių skaitinių: kaip čia taip yra, kad pasaulyje medikai yra ta žmonių grupė, kuri mažiausiai skiepija savo vaikus?
Atsakyti
QUOTE(SunnyMe @ 2014 10 28, 17:12)
1. Draugai keli grįžo iš Afrikos (nesiskiepijo nuo nieko) ir pasakojo, kad pačioje Afrikoje žmonės nėra net girdėję, kad pas juos čia kažkur kažkoks židinys viruso. Jei numiršta žmogus, tai jį nurašo į ale ebolos virusininkus. Jei nebūtų gasdinimų, farmacija neklestėtųsmile.gif

2. Beje, toks retorinis klausimukas iš ankstesnių skaitinių: kaip čia taip yra, kad pasaulyje medikai yra ta žmonių grupė, kuri mažiausiai skiepija savo vaikus?

1. Kur, Gvinėjoje, Liberijoje, Siera Leonėje? Afrika, Jūsų žiniai, šiek tiek didesnė, nei Lietuva, o sergama tik šiose, mano išvardintose šalyse, pavieniai atvejai užfiksuoti dar trijose. Taip kad apie bet kokį "nurašymą" net kalbos nėra.

2. Mažiau remkitės SM "išmintimi", ypač tam tikrose temose biggrin.gif O Jūs pati asmeniškai pažįstate bent vieną gydytoją, neskiepijantį savo vaikų, jei tam nėra kokių kontraindikacijų?
Atsakyti
Paskaičiau diskusijas skiepų tema ir pagrindinė mintis vaikų neskiepijančių mamų - tai mano nuomonė ir taškas. O mano nuomonė skiepyti, tačiau skirtingai nuo jūsų, mano skiepytas vaikas niekaip neįtakoja jūsų, ar jūsų vaiko sveikatos ir psichikos. O štai jūsų neskiepytas vaikas mano vaiko sveikatą gali labai įtakoti, nes jei jis ir skiepytas vis tiek gali užsikrėsti silpnesne ligos forma.. o jei dar jūsų vaikas numirtų, tai maniškiui psichologinė trauma, nes mirė pvz. klasiokas. Taip kad turėkite savo nuomonę, darykite kaip norite, tačiau neveskite savo neskiepytų vaikų nei į darželius, nei į mokyklas. Nes kokią jūs čia informacija žinotumėt, niekaip nepaneigsite mokslinių įrodymų, kad tik skiepai išgelbėjo nuo kai kurių baisių ligų.
Atsakyti
QUOTE(savaitelee @ 2014 11 09, 21:38)
O štai jūsų neskiepytas vaikas mano vaiko sveikatą gali labai įtakoti, nes jei jis ir skiepytas vis tiek gali užsikrėsti silpnesne ligos forma..

biggrin.gif Tokie argumentai mane užmjuša biggrin.gif Pasakykite, tuomet - KAM, kurių galų skiepyti vaiką, jei netikite nė per nago juodymą skiepo veiksmingumu? T.y., kaip tuomet įsivaizduojate skiepo reikalingumą, jei vakcina neapsaugos jūsų vaiko nuo ligų. Labai įdomu rolleyes.gif

O dėl mirčių - jei jūsų skiepytas vaikas papultų po automobilio ratais ar susirgitį vėžiu , mūsų neskiepytiems vaikams bus psicologinė trauma. Todėl geriau negimdykite visai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 09 lapkričio 2014 - 23:04
QUOTE(flight @ 2014 11 10, 00:03)
biggrin.gif  Tokie argumentai mane užmjuša  biggrin.gif Pasakykite, tuomet -  KAM,  kurių galų skiepyti vaiką, jei netikite nė per nago juodymą skiepo veiksmingumu? T.y., kaip tuomet įsivaizduojate skiepo reikalingumą, jei vakcina neapsaugos jūsų vaiko nuo ligų. Labai įdomu  rolleyes.gif

O dėl mirčių - jei jūsų skiepytas vaikas papultų  po automobilio ratais ar susirgitį vėžiu ,  mūsų neskiepytiems vaikams bus psicologinė trauma. Todėl geriau negimdykite visai 4u.gif

Skirtingai nuo jūsų visi protingi žmonės supranta, kad skiepai nėra tikėjimo, ar netikėjomo reikalas. Yra įrodyti faktai, kad jei visi skiepyjasi - neserga niekas, jei tokios tikėtojos susigalvoja neskiepyti, štai tada atsiranda pavojus kažkam susirgti, skiepytiems silpniau, o neskiepytiems net mirti, ar likti neįgaliems.

O toliau jau taip nusišnekėjote, kad daugiau nekomentuokite mano pasisakymų šia tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savaitelee @ 2014 11 10, 12:17)
Yra įrodyti faktai, kad jei visi skiepyjasi - neserga niekas, jei tokios tikėtojos susigalvoja neskiepyti, štai tada atsiranda pavojus kažkam susirgti, skiepytiems silpniau, o neskiepytiems net mirti, ar likti neįgaliems.

O tu šventas naivume...

QUOTE(savaitelee @ 2014 11 10, 12:17)
O toliau jau taip nusišnekėjote, kad daugiau nekomentuokite mano pasisakymų šia tema 4u.gif

Jei ir toliau linkėsite neskiepytų vaikų mirties -dar ir ne taip pakomentuosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2014 10 28, 23:05)

2. Mažiau remkitės SM "išmintimi", ypač tam tikrose temose  biggrin.gif O Jūs pati asmeniškai pažįstate bent vieną gydytoją, neskiepijantį savo vaikų, jei tam nėra kokių kontraindikacijų?

Mano vyras gydytojas. Savo vaiku neskiepijom butent jo iniciatyva. Rimtu kontraindikaciju nera. musu aplinkoje tikrai daugiau mediku seimu tu, kurie vaiku neskiepyjo, nei tu kurie skiepyja.
Atsakyti
Pirmas skiepytas - baisinga alergija. Antrs skiepytas - vėžys. Trečias ketvirtas - be skiepų - sveiki.
Atsakyti
QUOTE(SunnyMe @ 2014 10 28, 17:12)
Tiesiog gražu žiūrėt, kaip farmacijos tinklas mausto visuomenę. Sugalvojo biznį, sugalvojo dar vieną virusą. Draugai keli grįžo iš Afrikos (nesiskiepijo nuo nieko) ir pasakojo, kad pačioje Afrikoje žmonės nėra net girdėję, kad pas juos čia kažkur kažkoks židinys viruso. Jei numiršta žmogus, tai jį nurašo į ale ebolos virusininkus. Jei nebūtų gasdinimų, farmacija neklestėtųsmile.gif

Beje, toks retorinis klausimukas iš ankstesnių skaitinių: kaip čia taip yra, kad pasaulyje medikai yra ta žmonių grupė, kuri mažiausiai skiepija savo vaikus?

Tikrai, jau tie farmacininkai visur ryšių turi. biggrin.gif Ir Ebolos viruso nėra, tikrai tikrai. biggrin.gif Štai neseniai buvo skubiai skirta 24,4 mln. eurų iš ES mokslinių tyrimų ir inovacijų programos "Horizontas 2020" Ebolos viruso moksliniams tyrimams vykdyti. Finansavimas paskirtas penkiems projektams, iš jų vienas – didelio masto klinikinis galimos vakcinos tyrimas, kiti – esamų ir naujų junginių tinkamumo Ebolai gydyti bandymai. Tai dabar pradėkit rėkti-va, vėl vakcinos, tuoj nuodys ir skiepys visus! biggrin.gif
P.S. garantuoju, kad nei jūs, nei kiti 99 proc. Lietuvos gyventojų nėra net girdėję apie "Horizontą 2020".

Atsakyti
Hmmm, kokios lėšos skiriamos... Abejonių dėl Ebolos grėsmingumo ne tik kad ne mažiau, bet daugiau atsiranda.
Atsakyti