QUOTE(mama_x2 @ 2013 07 19, 19:57)
dėl žurnalistės. prieš 1 ar 2 dienas papiešiau prisistatymą į temą. aš dalyvauju projekte ir viską filmuoja. užtat reik derint viską ką rašau ką rodau ir tt... ten buvau ir straipsniuką įmetus paskelbimo laimėtojo.tai va todėl.
necituoju komentarų nes telefu rašau tai net nežinau gal nepatogu būtų.
dėl maudomo... jei atvirai man dzin kad šitas randas ir matysis.. nes jei rasit mano tą minėtą straipsniuką. ten bus foto su mano pilvu ir koks randas matės seniau
dėl skausmo. vėlgi. esu turėjus pjautą raumenį o dabar tėra susiūtas bet nebuvęs pažeistas. na oda pjauta... bet tai kapeikos manau lyginant su anuo skausmu po ko tas randas buvo...
aš gal kiek kitaip nei jūs papuoliau čia... ne pati taupiau ir ruošiaus... nebūčiau darius operacijos... rodės nu aj nėr taip blogai,galiu pridengt.. bijojau kad mirsiu kai suleis migdomus... o papuoliau matyt nes taip lemta... rodos pats likimas spyrė užpakalin kad na esu to verts ir laikas. tiek per pusmetį visko nutiko kad dabar žinau kad atėjo laikas vėl atsitiest po kelerių metų sunkumų...
gal kai pargrįšiu namo prie kompo daugiau papasakosiu

nes jau pilstau iš tuščio į kiaurą
Maciau ir skaiciau ta straipsniuka apie jus,bet vistiek niekaip nesuprantu-cia juk nei viena mergaite nei veiduko nei galu gale pavardes nerodo neskialbia...O nuotraukytes-jokie zurnalistai juo labiau negali nieko pamatyt,tai yra privatus albumelis,i kuri patekti gali tik gavusios pasijungimo duomenis.
Kaip ten bebutu maciau jusu randuka pries-tai dabar po poros menesiuku busit pasakiskai grazi!!!!