Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Apklausa: Kiek laiko preėjo nuo Jūsų pilvo plastikos operacijos? (22 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Montera @ 2013 07 19, 21:52)
Man pagrindinis nemalonumas gulejimo ant nugaros buvo kad visiskai buvo uztirpus istisai uodega biggrin.gif  ir kulnai nuo sulenktu koju iremtu i lova  biggrin.gif 
menkas čia juokas, merginos - šitaip pragulas galima užsidirbti ant kulnų ir uodegikaulio. Pagulėkit ant šono bent po penkias minutes, leiskit nugaroms pailsėti, odai atsigauti.
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 07 19, 21:22)
Siaip atidziau perskaicius mano pasisakyma ir parasyta ,kad nuo organizmo priklauso ax.gif ....Gyd tik dirbo savo darbeli  mirksiukas.gif

Nijole, is tiesu nesigilinau i tavo operacini ir pooperacinis laikotarpi, nes man labai atmestinas gydytojo poziuris i pacienta pasirode. Bet svarbiausia, kad tau tiko ir patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montera @ 2013 07 19, 21:24)
Tai aisku kad pasiilgo biggrin.gif  cool.gif

hihihi.gif
Atsakyti
[quote=Montera,2013 07 19, 21:24]
Montera, smagu girdeti thumbup.gif Man jau tuoj metai, randukas jau daug kur isbales... Reiks gal K pasirodyti metuku proga, maz jau pasiilgo lotuliukas.gif
[/quote]

Tai aisku kad pasiilgo biggrin.gif cool.gif
Papildyta:
As dabar gailiuosi kad krutines nesitvasrkiau vienu kartu jau buciau atkentejus. O dabar kai pilvo neliko krutine dar didesne atrodo doh.gif
[/quote]
As irgi ta apsvarsciau, kad jeigu nusiims pilvas, tai krutine atrodys didesne, todel ir ryzausi kartu viska operuotis. Dabar labai laukiu rezultatu ax.gif Nu nieko Montera, manau pribresi ir krutu grazinimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 07 19, 21:27)
menkas čia juokas, merginos - šitaip pragulas galima užsidirbti ant kulnų ir uodegikaulio.

Apie kokias jus pragulas kalbat? Juk zmones juda, vaiksto...
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 07 19, 22:34)
Apie kokias jus pragulas kalbat? Juk zmones juda, vaiksto...
jei nutirpsta oda kulnų ir uodegos srity - per mažai juda mirksiukas.gif aš daug atgulėjusi lovose, ant vieno kulno turiu žymę, todėl draugiškai patariu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little feet: 19 liepos 2013 - 21:38
QUOTE(Elvita @ 2013 07 19, 19:33)
Nijole, is tiesu nesigilinau i tavo operacini ir pooperacinis laikotarpi, nes man labai atmestinas gydytojo poziuris i pacienta pasirode. Bet svarbiausia, kad tau tiko ir patiko  smile.gif
Papildyta:
hihihi.gif

Kazka praleidau ELVITA-o ties kuria cia vieta pasireiske atmestinas gyd poziuris i pacienta? g.gif Konsultacija bendravimas iki op,pati op nezinau nes miegojau,pooperacine prieziura,o svarbiausiai rezultatas thumbup.gif !!!As remiuosi tik savo pacios patirtimi-o kas kur kazkada girdejo tai jau gaunasi kaip ir plepalu paistymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 07 19, 21:38)
jei nutirpsta oda kulnų ir uodegos srity - per mažai juda  mirksiukas.gif aš daug atgulėjusi lovose, ant vieno kulno turiu žymę, todėl draugiškai patariu smile.gif

Bet apie pragulas, net kalbos negali buti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 07 19, 21:38)
Kazka praleidau ELVITA-o ties kuria cia vieta pasireiske atmestinas gyd poziuris i pacienta? g.gif Konsultacija bendravimas iki op,pati op nezinau nes miegojau,pooperacine prieziura,o svarbiausiai rezultatas  thumbup.gif !!!As remiuosi tik savo pacios patirtimi-o kas kur kazkada girdejo tai jau gaunasi kaip ir plepalu paistymas  mirksiukas.gif

Nijole, dar karta kartojuos, svarbiausia, kad tinka ir patinka jums smile.gif
Atsakyti
dėl žurnalistės. prieš 1 ar 2 dienas papiešiau prisistatymą į temą. aš dalyvauju projekte ir viską filmuoja. užtat reik derint viską ką rašau ką rodau ir tt... ten buvau ir straipsniuką įmetus paskelbimo laimėtojo.tai va todėl.
necituoju komentarų nes telefu rašau tai net nežinau gal nepatogu būtų.
dėl maudomo... jei atvirai man dzin kad šitas randas ir matysis.. nes jei rasit mano tą minėtą straipsniuką. ten bus foto su mano pilvu ir koks randas matės seniau ax.gif
dėl skausmo. vėlgi. esu turėjus pjautą raumenį o dabar tėra susiūtas bet nebuvęs pažeistas. na oda pjauta... bet tai kapeikos manau lyginant su anuo skausmu po ko tas randas buvo...
aš gal kiek kitaip nei jūs papuoliau čia... ne pati taupiau ir ruošiaus... nebūčiau darius operacijos... rodės nu aj nėr taip blogai,galiu pridengt.. bijojau kad mirsiu kai suleis migdomus... o papuoliau matyt nes taip lemta... rodos pats likimas spyrė užpakalin kad na esu to verts ir laikas. tiek per pusmetį visko nutiko kad dabar žinau kad atėjo laikas vėl atsitiest po kelerių metų sunkumų...
gal kai pargrįšiu namo prie kompo daugiau papasakosiu ax.gif nes jau pilstau iš tuščio į kiaurą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 07 19, 21:57)
dėl maudomo... jei atvirai man dzin kad šitas randas ir matysis..

Randas, ne pilvas, kol neatslugo tinimas ir nematet pjuvio, juolab susiformavusio rando, taip drasiai neteigciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 07 19, 23:07)
Randas, ne pilvas, kol neatslugo tinimas ir nematet pjuvio, juolab susiformavusio rando, taip drasiai neteigciau  smile.gif
o aš suprantu mamax2 šiuo klausimu, nes ji jau kelioliką metų gyveno ir susigyveno su negražiu randu
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 07 19, 22:11)
o aš suprantu mamax2 šiuo klausimu, nes ji jau kelioliką metų gyveno ir susigyveno su negražiu randu

Nebent tas randas bus trumpesnis ir zemesnis nei buvo... Nes mano randas jau labai zemai ir tai reikia pasistengti surasti maudymuko kelnaites, kad ji sleptu...
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 07 19, 19:57)
dėl žurnalistės. prieš 1 ar 2 dienas papiešiau prisistatymą į temą. aš dalyvauju projekte ir viską filmuoja. užtat reik derint viską ką rašau ką rodau ir tt... ten buvau ir straipsniuką įmetus paskelbimo laimėtojo.tai va todėl.
necituoju komentarų nes telefu rašau tai net nežinau gal nepatogu būtų.
dėl maudomo... jei atvirai man dzin kad šitas randas ir matysis.. nes jei rasit mano tą minėtą straipsniuką. ten bus foto su mano pilvu ir koks randas matės seniau  ax.gif
dėl skausmo. vėlgi. esu turėjus pjautą raumenį o dabar tėra susiūtas bet nebuvęs pažeistas. na oda pjauta... bet tai kapeikos manau lyginant su anuo skausmu po ko tas randas buvo...
aš gal kiek kitaip nei jūs papuoliau čia... ne pati taupiau ir ruošiaus... nebūčiau darius operacijos... rodės nu aj nėr taip blogai,galiu pridengt.. bijojau kad mirsiu kai suleis migdomus... o papuoliau matyt nes taip lemta... rodos pats likimas spyrė užpakalin kad na esu to verts ir laikas. tiek per pusmetį visko nutiko kad dabar žinau kad atėjo laikas vėl atsitiest po kelerių metų sunkumų...
gal kai pargrįšiu namo prie kompo daugiau papasakosiu ax.gif nes jau pilstau iš tuščio į kiaurą  lotuliukas.gif

Maciau ir skaiciau ta straipsniuka apie jus,bet vistiek niekaip nesuprantu-cia juk nei viena mergaite nei veiduko nei galu gale pavardes nerodo neskialbia...O nuotraukytes-jokie zurnalistai juo labiau negali nieko pamatyt,tai yra privatus albumelis,i kuri patekti gali tik gavusios pasijungimo duomenis.
Kaip ten bebutu maciau jusu randuka pries-tai dabar po poros menesiuku busit pasakiskai grazi!!!!
Atsakyti