Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(katee @ 2013 08 09, 09:17)
Parkas tikrai fainas. Tik kai kurie vaikai bijo tu judanciu dinozauru ax.gif Maniskiai nebijo, aciu D.

Jo, supratau, kad ten bridzai, tik pavadinau sortais. Nu va ir nemegstu tu bridzu. Nei vaikams nei vyrams. Nes man jie atrodo nei kelnes nei sortai blush2.gif O jei dar kojynes kaip pas jus, tai tos plikos kojos mazai tesimato ir kazkaip.... Mano akiai cia 4u.gif  Bet jums patinka, patogu ir liux thumbup.gif
Del aplikaciju - suprantu. Kiti vaikai ju baisiai ir nori.

Smagi vietelė,labai sudomino....

Skaičiau čia diskusijas dėl tų kojinių mergytėms,bet juk tas pats ir berniukams....jų nededu,kai avi gumines kokias basankes,kurios tikrai nenutrins ar dar turime vienas laimingas tokias,nes netrina...o daugiau....jau geriau su trumpom kojiniukėm ir prastesniu vaizdu, nei su pūslėm ir ašarom smile.gif nes kai nutrina,tai paskui sunku ir kitą avalynę apmauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 09 rugpjūčio 2013 - 08:25
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 08 09, 09:24)
Smagi vietelė,labai sudomino....

Bet bilietu kaina doh.gif 2 suauge+2 vaikai 80lt.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2013 08 09, 09:32)

Nu va....kas dabar pigu...jei tik nori kur pasijudinti-purtyt piniginę reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 08 09, 09:24)
Skaičiau čia diskusijas dėl tų kojinių mergytėms,bet juk tas pats ir berniukams....jų nededu,kai avi gumines kokias basankes,kurios tikrai nenutrins ar dar turime vienas laimingas tokias,nes netrina...o daugiau....jau geriau su trumpom kojiniukėm ir prastesniu vaizdu, nei su pūslėm ir ašarom  smile.gif  nes kai nutrina,tai paskui sunku ir kitą avalynę apmauti  smile.gif

Mano mintis - deciau kuno spalvos trumpas kojinytes, trumpas, iki kauliuko. Vaizdas butu zymiai geresnis.
Atsakyti
Aciu pakomentavusioms 4u.gif

Varinija, melynas/baltas mergaites labai gerai ziurisi thumbup.gif Rastas labai grazus. Del HK biggrin.gif , tai man tokiom mazutem viskas ciki su tais "kataniukais". Atitinkamai paderinus gal net iki kokiu 15 metu galima butu uzskaityt. Blogis tada, kai HK gerbejai jau daugiau nei 20 metu ir apie 90 kg (pavyzdi toki turim realybeje doh.gif ).

vilmuteeee, vienas maniskiu pamates angry birds pareiske -"ooo, pauksciukai...reikia nusipirkti".Na vat jo nuomone tai tikrai aiski.
Rysku, spalvota, vasariska 4u.gif

balte, grazios rozines paneles 4u.gif Visos smile.gif

Dar keli musu
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikos,rodomes ir mes... 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 08 09, 10:01)
Mano mintis - deciau kuno spalvos trumpas kojinytes, trumpas, iki kauliuko. Vaizdas butu zymiai geresnis.

drinks_cheers.gif neturim,o ir nemačiau niekad berniukams kūno spalvos,net neatkreipiau dėmesio,ar tokių būna blush2.gif lotuliukas.gif šios sandaliukų spalvos,trumpos,iki kauliukų,nu nėr taip jau baisiai-neteiskit lotuliukas.gif

gute73 ačiukas 4u.gif jūsų berniukai labai gražiai,man visi patiko derinukai,ypač tie ryškūs,su raudonu thumbup.gif ir labai bačiukai super-įvairių spalvyčių thumbup.gif
atsiprašau,kad klausiu ir cekavinuos,nes jūsų nežinau...o broliukų koks skirtumas amžiaus?sakyčiau kaip dvynukai,bet plaukučiai skiriasi...atsiprašau,jei čia ką nusišnekėjau,nes įžeist tai tikrai nenoriu ax.gif tik įdomu į foto žiūrint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 09 rugpjūčio 2013 - 11:41
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 08 09, 12:35)
drinks_cheers.gif  neturim,o ir nemačiau niekad berniukams kūno spalvos,net neatkreipiau dėmesio,ar tokių būna  blush2.gif  lotuliukas.gif  šios sandaliukų spalvos,trumpos,iki kauliukų,nu nėr taip jau baisiai-neteiskit  lotuliukas.gif

As cia taip, bendrai.
Atsakyti
Ačiū kam patikom 4u.gif

QUOTE(katee @ 2013 08 09, 08:32)

O čia tas dino parkas, kur šalia Klaipėdos? Mes su šeima norėjom, bet susilaikėm, į jūrų muziejų vietoj to nuvykom... smile.gif
Bet kainos tikrai jau ten oho, pvz HBH'e įėjimas į vabalų tą ala muziejų 15 lt žmogui, o jis net ne neįspūdingas ir mažas visai 'gardas' ten doh.gif

vilmuteeee, labai gaivu ta salotinė thumbup.gif patiko... Mumiai ten turbūt iš Lindex? Bet paantrinsiu katee man bridžiukai kažkodėl irgi ilgoki pasirodė... norėtusi per vieną atraitymą trumpesnių... Nors šaiap tai bridžų ilgis čia jau skonio gal reikalas. Ne man mergaičių mamai spręsti turbūt... Beje, man labai gražu tiek berniukams, tiek suaugusiems vyrams rolleyes.gif

Varinija, man Gymboree Greek Isle linija taip pat viena gražiausių, o Jūsų panelei labai tinka, suderinta super thumbup.gif Labai garžūs dukrytės plaukučiai, ta juosta tobulai tinka wub.gif

gute73, visi visi derinukai labai šaunūs... Labai gražiai berniukai atrodo wub.gif Ypač tie džinsiniai bridžiukai - šortukai, niu abeji man labai labai patiko, savo vyrui tokius paimčiau smile.gif

Ką... ir mes pasirodysim bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 08 09, 12:35)
ir nemačiau niekad berniukams kūno spalvos

Mes turim tokias bigsmile.gif Butent kuno spalvos ir iki kauliuko. Pirkau Maximoj. Bet ne su ta mintim, kad prie basuciu nesiot, o tiesiog paemiau ir tiek. O dabar kai kalba apie tokius uzejo, tai ir parasiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2013 08 09, 16:32)

1. O čia tas dino parkas, kur šalia Klaipėdos? Mes su šeima norėjom, bet susilaikėm, į jūrų muziejų vietoj to nuvykom... smile.gif
Bet kainos tikrai jau ten oho, pvz HBH'e įėjimas į vabalų tą ala muziejų 15 lt žmogui, o jis net ne neįspūdingas ir mažas visai 'gardas' ten doh.gif

2. vilmuteeee,  norėtusi per vieną atraitymą trumpesnių...

1. Taip, tas ir bus parakas drinks_cheers.gif Bet vaikams jis ispudingas, nes tie dinozaurai labai dideli, nors ir mazesniu yra. Be to, juda ir garsus leidzia. O vienas prie iejimo, spjaudosi vandeniu biggrin.gif Manau vaikams kitaip atrodo nei mums. Ypac tokiems maziems - tarp tokiu galiunu dideliu biggrin.gif
As dar noriu i Gamtos Perla vaikus nuvezti, i A. Boso. iskamsu muzieju thumbup.gif Ten irgi kainos nemazos. Nu bet o ka daryt, norisi vaikams parodyt.

2. Va, butent. Tada visai gerai atrodytu thumbup.gif Ir vyrams irgi lotuliukas.gif

Jusu mergytes fainuoles wub.gif Abu deriniai patiko. Sijonukai pirmi kokie wub.gif Ech, mergaitiski rubai.... wub.gif wub.gif wub.gif Vis ziuriu i juos parduotuvese biggrin.gif

gute73
- man kaip tik patiko 1 ir 2 thumbup.gif

*sandrukas* - kazko per daug mano akiai g.gif Kas ten is po striukytes matosi? Tunika? Be jos butu geriau. Na, tokia pirma mintis. Gal klistu. Bet kazka reikia nuimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*sandrukas* @ 2013 08 09, 10:13)
Sveikos,rodomes ir mes...  4u.gif
user posted image

viskas butu super,tik is po striukes ta megstuka isimti reiktu blush2.gif
Atsakyti
Cia musu tunika islindo biggrin.gif Saltoka pasidare,tai nutarem striukite uzsideti smile.gif ir ta tunika nebuvo kur det... smile.gif
Atsakyti