Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(baltė @ 2013 08 10, 11:39)
man mieliausia paprastumas

user posted image

IDEALIAI wub.gif
Atsakyti
Varinija - nuostabu wub.gif Ypac su balta, ant smeliuko. Ir plauku juosta jusu mergytei tinka labai thumbup.gif

balte
- va, tas paprastumas su dzinsinem suknelem man labiausiai ir krito i aki. Derinukas/nederinukas ar dar kaip, bet aki traukia wub.gif
Dar dryzuota mazes suknele grazuole wub.gif

*sandrukas* - labai liuks thumbup.gif Batukai susisaukia su piesinuko ant tunikos spalvomis thumbup.gif Zodziu, grazu thumbup.gif
Atsakyti
Vasara-suknelems rojus... smile.gif Turbut vaikysteje neatsizaidziau su lelemis lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Varinija, ta paskutine suknele labai tinka mergaitei, tokia feja atrodo. ir plaukai taip kaip priespaskutinej fotkej.

Gutes visi superiniai

Balte, su melynai raudonai dryzuota suknele super
Atsakyti
Varanija-visi derinukai super grazus wub.gif labai patiko thumbup.gif nuostabi mergaite 4u.gif

O cia musu kasdieniniai paprasti derinukai,daznai keliaujam dviraciais ir pasivaikscioti einam 4u.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Dar savaitgalio vaizdu... smile.gif Gera anukelei pas mociute... biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
barciene78-labai grazu good.gif
Varinija-mat grazuole labai megsta sukneles... Paskutine suknele nebloga,tik atrodo,kad toj 'papukai' pasiruodis smile.gif o seip,patiko!

Mano mazoji uzsinorejo persirenkt ir eiti laukan su suniuku,tai nusprendziau nufotografuoti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2013 08 10, 12:39)
man mieliausia paprastumas

Du paskutioniai deriniai SUPER super 4u.gif Grazu wub.gif
Atsakyti
Varinija - abi sukneles grazios wub.gif

barciene78
- super thumbup.gif Man patiko spalvos. Tik antram derinuke nesu tikra del tu NIKE basuciu g.gif

*sandrukas* - nelabai matosi, bet kiek matosi, lyg viskas liux 4u.gif

Na ir mes pasirodom. Siandien mes vienodi visiskai ax.gif Ejom apsirengti biggrin.gif
Kelnes tamsiai melynos su smulkiom zvaigzdutem ax.gif
Pirmoj foto zydros kojines-isdavikes doh.gif Beje, ta proga, uzejom i Maxima, nusipirkom dar 3 poras kuno spalvos kojiniu iki kauliuko. Tikrai yra tokiu bigsmile.gif thumbup.gif Labai gerai po kelnytem det, kad nebadytu akiu, kai jos pasikelia thumbup.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 10 rugpjūčio 2013 - 20:10
QUOTE(katee @ 2013 08 10, 21:05)

Sauniai broliukai dobiliukai aprengrti,marskineliai wub.gif O jau padauziukai thumbup.gif Puikiai viskas suderinta thumbup.gif
Atsakyti
katee-stilavos kokios naiii naiii smile.gif super,labai patiko,o kelnytes tai ...awasome smile.gif

Na o pas mus oras prastokas sad.gif -tai jau striuke renkt tereikia ... user posted image
Atsakyti
Katee, labai grazu. kelnes nerealios. kokio dydzio? jauciu paskui pardavinesi, gal mums tiks smile.gif
o tokia panasia maikute as sudaziau su zaliais dzinsais, taip gaila
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilka: 11 rugpjūčio 2013 - 09:18