Man irgi fainai tos kojinės susižiūrėjo

QUOTE(*sandrukas* @ 2013 08 12, 09:44)
Varinija-man tas derinukas 'zirniukas' labai patinka,tik gal uzdeciau kita maikute
bet ir su sita atrodo (y) 
'Sendien gal ir mes pasirodysim,tik veliau...o dabar buvau uzsukusi i fb ir .... man labai patiko sios panos derinukas.Aisku,nezinau kaip jums,bet man grazu !
PASIDALINU!

'Sendien gal ir mes pasirodysim,tik veliau...o dabar buvau uzsukusi i fb ir .... man labai patiko sios panos derinukas.Aisku,nezinau kaip jums,bet man grazu !

Nezinau, kiek priimtina dalintis kito zmogaus deriniais vaiku deriniu temoje. Ji nedave tam savo sutikimo.
Aciu mergaites uz komentus
man asmeniskai kojines per tamsus, rudenisku spalvu, nes pati dukros apranga vasariska... niu, cia tik mano nuomone
Varinijapraktiskai visi jusu derinukai patinka
Katee berniuku deriniai patiko,

Varinijapraktiskai visi jusu derinukai patinka

Katee berniuku deriniai patiko,

QUOTE(linamog @ 2013 08 12, 10:26)
Nezinau, kiek priimtina dalintis kito zmogaus deriniais vaiku deriniu temoje. Ji nedave tam savo sutikimo.
Parasiau jai i pm,sutiko!

balte mielos labai jūsų mergytės
man labiausiai patiko su džinsinėm suknutėm
barciene78 smagus vaikinukas ir derinukai smagūs
koks paaugęs bernužėlis ir plaukuosena
Varinija visi iki vieno
taškiukai su švarkučiu
Olgunia2006 man ir patiko kojinės,super panelė
conversai
katee labai dailu ir tvarkingai berniukai papuošti
Beje dėl tų nelemtų kojinių....ar aš klystų,bet berniukams ir vyrams po kelnėm į batus yra geriausiai juodos spalvos kojinės....nu niekur nemačiau dėvint vaikino ar vyriškio kūno spalvos kojinaitėm
aišku čia aš ne apie mažus vaikus,nes jiems manau tinka kas vaikiška..tame tarpe ir kojinės ( ne kūno spalvos)

barciene78 smagus vaikinukas ir derinukai smagūs

Varinija visi iki vieno

Olgunia2006 man ir patiko kojinės,super panelė

Beje dėl tų nelemtų kojinių....ar aš klystų,bet berniukams ir vyrams po kelnėm į batus yra geriausiai juodos spalvos kojinės....nu niekur nemačiau dėvint vaikino ar vyriškio kūno spalvos kojinaitėm

QUOTE(vilmuteeee @ 2013 08 12, 11:27)

Su baltais, sviesiais batais irgi siulytumet juodas kojines?
Atskirai daug nekomentuosiu, bet visi paskutiniai derinukai gražiai suderinti
Varinija panelės švarkutis labai labai fainas
Olgunia2006, kojinėlės ir mano akiai per tamsios arba tada turi viršus rūbelių irgi būti kiek tamsesnis... jos iškrenta iš spalvinio konteksto truputį, bet iš stiliaus pusės -

Varinija panelės švarkutis labai labai fainas

olgunia - super atrodo mergina
Ir dekui
Dekui
Zinoma, kad nesioja. Aisku, baltu kojiniu vyrui prie dzinsu ar klasikiniu kelniu nereikia detis
Bet kuno spalvos, manau, tikrai dedasi. Manau, parduotuvese pavasary-vasara jos neuzsilaiko
Ir vaikams kuno spalvos kojines puikiai tinka prie kelniu. Tai net geresnis variantas, nei kada is po kelniu islenda kojines su kruva piesiniu ivairiu spalvu

Ir dekui

QUOTE(vilmuteeee @ 2013 08 12, 11:27)
aišku čia aš ne apie mažus vaikus,nes jiems manau tinka kas vaikiška..tame tarpe ir kojinės ( ne kūno spalvos)

Dekui

Zinoma, kad nesioja. Aisku, baltu kojiniu vyrui prie dzinsu ar klasikiniu kelniu nereikia detis

Ir vaikams kuno spalvos kojines puikiai tinka prie kelniu. Tai net geresnis variantas, nei kada is po kelniu islenda kojines su kruva piesiniu ivairiu spalvu

Na maniskis labai net nesioja vasara kuno spalvos kojines, einamiausia spalva, tikrai ne juodas 
Papildyta:
Olgunia, grazu
Varnija, graziai paderinti tie "paprastieji"

Papildyta:
Olgunia, grazu

QUOTE(linamog @ 2013 08 12, 11:38)
Su baltais, sviesiais batais irgi siulytumet juodas kojines?

Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2013 08 09, 19:08)
Mintis gera, realybeje nemaciau tokiu kojinių vaikams.
Papildyta:
Gute, laaaabai grazu, ypač ta jūros spalva derinukuose
Balte, grazu su sijonukais ir ruzavais megztukais
Mieli derinukai
Su dryžuotais irgi grazu
Varnija, fainas baltai melynas
Vilmuteee, su angry bird patiko
Papildyta:
Gute, laaaabai grazu, ypač ta jūros spalva derinukuose

Balte, grazu su sijonukais ir ruzavais megztukais

Varnija, fainas baltai melynas

Vilmuteee, su angry bird patiko

Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2013 08 12, 20:29)
Na maniskis labai net nesioja vasara kuno spalvos kojines, einamiausia spalva, tikrai ne juodas 
Papildyta:
Olgunia, grazu

Papildyta:
Olgunia, grazu

Pirmai rašėte,kad tokių kojinių nesate mačiusi,o dabar,kad labai nešioja....

Papildyta:
QUOTE(katee @ 2013 08 12, 15:18)
olgunia - super atrodo mergina
Ir dekui
Dekui
Bet kuno spalvos, manau, tikrai dedasi. Manau, parduotuvese pavasary-vasara jos neuzsilaiko

Ir dekui

Dekui

vilmuteee - pukepuke rase, akd vyras jos nesioja. Nes ir apie vyrus buvo kalba. Nes pati raset, kad nematet nei vaikino nei vyro, devinti kuno spalvos kojines. Tai ji ir raso, kad jos vyras devi. Ne vaikas.
O kuno spalvos kojiniu vyrams visada buna padese. Tai vaikams tik siais metais pamaciau pirma karta.
Papildyta:
Tai cia neverta gincytis, nes del skonio nesigincijama
Mes tai turim ivairiu tu kojiniu
Tik vat po kelnemis stengemes vienspalves deti.
O kuno spalvos kojiniu vyrams visada buna padese. Tai vaikams tik siais metais pamaciau pirma karta.
Papildyta:
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 08 13, 08:49)
nieko tokio tie piešinukai-vis tiek pasiginčyčiau...,
Tai cia neverta gincytis, nes del skonio nesigincijama

Mes tai turim ivairiu tu kojiniu