Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Man irgi fainai tos kojinės susižiūrėjo biggrin.gif
Atsakyti
Varinija-man tas derinukas 'zirniukas' labai patinka,tik gal uzdeciau kita maikute smile.gif bet ir su sita atrodo (y) smile.gif
'Sendien gal ir mes pasirodysim,tik veliau...o dabar buvau uzsukusi i fb ir .... man labai patiko sios panos derinukas.Aisku,nezinau kaip jums,bet man grazu ! smile.gif PASIDALINU!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*sandrukas* @ 2013 08 12, 09:44)
Varinija-man tas derinukas 'zirniukas' labai patinka,tik gal uzdeciau kita maikute smile.gif bet ir su sita atrodo (y) smile.gif
'Sendien gal ir mes pasirodysim,tik veliau...o dabar buvau uzsukusi i fb ir .... man labai patiko sios panos derinukas.Aisku,nezinau kaip jums,bet man grazu ! smile.gif PASIDALINU!

Nezinau, kiek priimtina dalintis kito zmogaus deriniais vaiku deriniu temoje. Ji nedave tam savo sutikimo.
Atsakyti
Aciu mergaites uz komentus wub.gif man asmeniskai kojines per tamsus, rudenisku spalvu, nes pati dukros apranga vasariska... niu, cia tik mano nuomone biggrin.gif

Varinijapraktiskai visi jusu derinukai patinka wub.gif

Katee berniuku deriniai patiko, smile.gif

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 08 12, 10:26)
Nezinau, kiek priimtina dalintis kito zmogaus deriniais vaiku deriniu temoje. Ji nedave tam savo sutikimo.

Parasiau jai i pm,sutiko! 4u.gif
Atsakyti
balte mielos labai jūsų mergytės wub.gif man labiausiai patiko su džinsinėm suknutėm thumbup.gif

barciene78 smagus vaikinukas ir derinukai smagūs thumbup.gif koks paaugęs bernužėlis ir plaukuosena wub.gif

Varinija visi iki vieno thumbup.gif taškiukai su švarkučiu wub.gif

Olgunia2006 man ir patiko kojinės,super panelė thumbup.gif conversai thumbup.gif

katee labai dailu ir tvarkingai berniukai papuošti thumbup.gif wub.gif

Beje dėl tų nelemtų kojinių....ar aš klystų,bet berniukams ir vyrams po kelnėm į batus yra geriausiai juodos spalvos kojinės....nu niekur nemačiau dėvint vaikino ar vyriškio kūno spalvos kojinaitėm biggrin.gif aišku čia aš ne apie mažus vaikus,nes jiems manau tinka kas vaikiška..tame tarpe ir kojinės ( ne kūno spalvos)
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 08 12, 11:27)
Beje dėl tų nelemtų kojinių....ar aš klystų,bet berniukams ir vyrams po kelnėm į batus yra geriausiai juodos spalvos kojinės....nu niekur nemačiau dėvint vaikino ar vyriškio  kūno spalvos kojinaitėm  biggrin.gif 

Su baltais, sviesiais batais irgi siulytumet juodas kojines?
Atsakyti
Atskirai daug nekomentuosiu, bet visi paskutiniai derinukai gražiai suderinti thumbup.gif
Varinija panelės švarkutis labai labai fainas wub.gif Olgunia2006, kojinėlės ir mano akiai per tamsios arba tada turi viršus rūbelių irgi būti kiek tamsesnis... jos iškrenta iš spalvinio konteksto truputį, bet iš stiliaus pusės - thumbup.gif
Atsakyti
olgunia - super atrodo mergina thumbup.gif
Ir dekui 4u.gif

QUOTE(vilmuteeee @ 2013 08 12, 11:27)
katee   labai dailu ir tvarkingai berniukai  papuošti thumbup.gif  wub.gif

Beje dėl tų nelemtų kojinių....ar aš klystų,bet berniukams ir vyrams po kelnėm į batus yra geriausiai juodos spalvos kojinės....nu niekur nemačiau dėvint vaikino ar vyriškio  kūno spalvos kojinaitėm  biggrin.gif  aišku čia aš ne apie mažus vaikus,nes jiems manau tinka kas vaikiška..tame tarpe ir kojinės ( ne kūno spalvos)

Dekui 4u.gif

Zinoma, kad nesioja. Aisku, baltu kojiniu vyrui prie dzinsu ar klasikiniu kelniu nereikia detis lotuliukas.gif Bet kuno spalvos, manau, tikrai dedasi. Manau, parduotuvese pavasary-vasara jos neuzsilaiko biggrin.gif
Ir vaikams kuno spalvos kojines puikiai tinka prie kelniu. Tai net geresnis variantas, nei kada is po kelniu islenda kojines su kruva piesiniu ivairiu spalvu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 12 rugpjūčio 2013 - 14:31
Na maniskis labai net nesioja vasara kuno spalvos kojines, einamiausia spalva, tikrai ne juodas 4u.gif
Papildyta:
Olgunia, grazu 4u.gif
Varnija, graziai paderinti tie "paprastieji" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 08 12, 11:38)
Su baltais, sviesiais batais irgi siulytumet juodas kojines?

lotuliukas.gif neea,aš nieko nesiūliau,tik parašiau dalį minties..,kad į batus-batukus,ne į basutes ar ten t.t.....apie batų spalvą gi nekalbėjom,ane... biggrin.gif vasariškai aprangai viena,kitai-kita...tik noriu pasakyti,kad mažiems vaikams,kaip pvz mano(jei norite konkrečiai lotuliukas.gif ) kojinės su raštais ar paveiksliukais dėvėti tai tikrai nieko tokio...aišku reikia į spalvyną atsižvelgti...

Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2013 08 09, 19:08)
Mintis gera, realybeje nemaciau tokiu kojinių vaikams.
Papildyta:
Gute, laaaabai grazu, ypač ta jūros spalva derinukuose wub.gif
Balte, grazu su sijonukais ir ruzavais megztukais wub.gif Mieli derinukai smile.gif Su dryžuotais irgi grazu smile.gif
Varnija, fainas baltai melynas 4u.gif
Vilmuteee, su angry bird patiko 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2013 08 12, 20:29)
Na maniskis labai net nesioja vasara kuno spalvos kojines, einamiausia spalva, tikrai ne juodas 4u.gif
Papildyta:
Olgunia, grazu 4u.gif
Varnija, graziai paderinti tie "paprastieji" biggrin.gif  4u.gif

Pirmai rašėte,kad tokių kojinių nesate mačiusi,o dabar,kad labai nešioja.... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(katee @ 2013 08 12, 15:18)
olgunia - super atrodo mergina thumbup.gif
Ir dekui 4u.gif
Dekui 4u.gif

Zinoma, kad nesioja. Aisku, baltu kojiniu vyrui prie dzinsu ar klasikiniu kelniu nereikia detis lotuliukas.gif Bet kuno spalvos, manau, tikrai dedasi. Manau, parduotuvese pavasary-vasara jos neuzsilaiko biggrin.gif
Ir vaikams kuno spalvos kojines puikiai tinka prie kelniu. Tai net geresnis variantas,  nei kada is po kelniu islenda kojines su kruva piesiniu ivairiu spalvu ax.gif

drinks_cheers.gif tas tai taip,sutinku,tik dėl mažų vaikų,kad nieko tokio tie piešinukai-vis tiek pasiginčyčiau...,žinoma viskas,kad tiktų ir spalviškai ir prie žiūrint kokie rūbeliai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 13 rugpjūčio 2013 - 07:47
vilmuteee - pukepuke rase, akd vyras jos nesioja. Nes ir apie vyrus buvo kalba. Nes pati raset, kad nematet nei vaikino nei vyro, devinti kuno spalvos kojines. Tai ji ir raso, kad jos vyras devi. Ne vaikas.
O kuno spalvos kojiniu vyrams visada buna padese. Tai vaikams tik siais metais pamaciau pirma karta.
Papildyta:
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 08 13, 08:49)
nieko tokio tie piešinukai-vis tiek pasiginčyčiau...,

Tai cia neverta gincytis, nes del skonio nesigincijama 4u.gif

Mes tai turim ivairiu tu kojiniu irnesakyk.gif Tik vat po kelnemis stengemes vienspalves deti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 13 rugpjūčio 2013 - 07:53