Įkraunama...
Įkraunama...

Tėčio kopija!

Antroji tikrai miela, ir tevelis su atzalele isvaizdos panasumu turi ax.gif . Nors as balsuojant tikrai neapsiribosiu vien tik fizine kopija. 4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėkit, kiek peržiūrų nuotraukos "Su tėčiu" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aišku kodėl biggrin.gif Pavaaarot hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgyte: 08 birželio 2006 - 09:12
"Raskit tris skirtumus?" peržiūrų daugiau mirksiukas.gif Bet kodel, tai neaisku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(victoria @ 2006 06 08, 02:44)
reikia pasiulyt nauja konkursa "nuogaliai"  biggrin.gif , butu visai ydomu  lotuliukas.gif

..."varliukas teti rado" irgi tiktu g.gif Susidariau nuomone,jog musu visu vyrai retai namuose buna. Tai betkokia praleista minute seimoje -duoda "giminystes rysiu" smile.gif
Nors keletas kopiju yra stulbinanciu bigsmile.gif Pareklamuosiu ir as -"Du druckiai","...su tetuku"..."uzsiauginsiu kasas..."(2in1 ir juokingos minos,ir super panasus thumbup.gif )
Noreciau ir "svarbu ne isvaizda,o pomegiai" pagirti. Linksminanti mintis. Tokiu nuotrauku irgi reikia konkursuose thumbup.gif ...

Atsakyti
QUOTE(Jurgyte @ 2006 06 08, 10:10)
Pažiūrėkit, kiek peržiūrų nuotraukos "Su tėčiu"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aišku kodėl biggrin.gif Pavaaarot hihihi.gif

keliam reitingus, keliam biggrin.gif

nu va ir pargrįžo nuotraukytė, kas norėjot galėsit balsuoti 4u.gif

QUOTE(Tute @ 2006 06 08, 10:21)
"Raskit tris skirtumus?" peržiūrų daugiau  mirksiukas.gif Bet kodel, tai neaisku  lotuliukas.gif

taigi skirtumų visi ieško lotuliukas.gif iš arčiau geriau matyt biggrin.gif
Atsakyti
Aš mergytė kaip pupa -
šalia tėvelio visuomet linksma!

Labai graži dukrytė ir tėtukas rolleyes.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2006 06 08, 12:28)
oi kaip intensyviai cia ir apkalbos veikia  lotuliukas.gif mani ir vyrai sudeti i ta konkursa drinks_cheers.gif

irnesakyk.gif koks geras konkursas nors akis turim į ką paganyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylle @ 2006 06 08, 04:38)
Antroji tikrai miela, ir tevelis su atzalele  isvaizdos panasumu turi ax.gif . Nors as balsuojant tikrai  neapsiribosiu vien  tik fizine kopija. 4u.gif

Moderatorė, paskelbdama konkursą, juk ir rašo- "Atsiųskite konkursui nuotrauką, kurioje jūsų vaikutis/-iai ir jų tėtis (patėvis) – lyg du vandens lašai, ir nebūtinai jie panašūs savo išore!"

Kartais akį patraukia foto, kurioje gražiai atsispindi išorinis panašumas, kartais- kur tiesiog negali neatkreipti dėmesio į tėčio ir vaiko susiliejimą veikloje, pomėgiuose. Kartais viskas kartu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megana: 08 birželio 2006 - 12:40
Ir vaikai ir tėčiai labai ' nai nai ' biggrin.gif

Sunku bus išrinkti 3 gražiausias.. man jos visos wub.gif , o pačios pačiausios tai..

1) Juodi, stori, pukuoti,-
Vienodai mes gamtos šukuoti!
Abu mamytės numyluoti...
Tik reikia pagalvoti, gal ką pakoreguoti?..
Tėveli, leisk man nosį pakramsnoti!:)

2) Šiltai už rankų susikibę atrandam vienas kitą...

3) Tėveli, tik Tau ir Jūrai tyliai pasaką paseksiu...
Kokia maža esu, kaip Jūrą ir Tave aš myliu...

4) Šilta akimirka...

5) Svarbu ne išvaizda, bet pomėgiai. wub.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Man labai labai -"viens, du, kartu..." clap_1.gif Ir situacija tokia nesuvaidinta, ir visi tokie naturalūs rolleyes.gif
Nuotrauka graži paprastumu mirksiukas.gif
Atsakyti
atrodo gražino mamyčių aptariamiausią fotkę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiling @ 2006 06 08, 13:59)
atrodo gražino mamyčių aptariamiausią fotkę lotuliukas.gif

man rodos įtariu, kieno ji mirksiukas.gif tongue.gif 4u.gif
Atsakyti