Tikiuosi, mes dar nepavėlavom, kad mūsų nuotraką būtų patvirtinta, nes tik šiandien išsiunčiau

kadangi aš nelabai įžiūriu fizinių panašumų tai balsuosiu už tikrai matomą vienodumą-panašumą
mano sąrašėlyje:
Pankai valdo!
Viens, du, kartuuuu
Mes - vieno kraujo!
Skaniausia valgyti kaip tėvelis...
Ryškiausi panašumo bruožai- pedantiškumas ir dailios kojos;)
Svarbu ne išvaizda, bet pomėgiai.
du lūžę vyrai..
tik dar nesugalvojau kaip tuos pačius pačiausius tris išsirinksiu

mano sąrašėlyje:
Pankai valdo!
Viens, du, kartuuuu

Mes - vieno kraujo!
Skaniausia valgyti kaip tėvelis...
Ryškiausi panašumo bruožai- pedantiškumas ir dailios kojos;)
Svarbu ne išvaizda, bet pomėgiai.
du lūžę vyrai..

tik dar nesugalvojau kaip tuos pačius pačiausius tris išsirinksiu

QUOTE(regen @ 2006 06 08, 14:50)
Taip, zinoma, kad tai ne vieninteles fotkes, kur tete ir vaikas panasus, aisku, kad yra ir daugiau. Pvz., kad ir sita.
Bet, manau, kol vaikeliai dar labai mazi, jie greitai auga ir keiciasi. Pastovesni panasuma, manyciau, galima nuo kokiu 2-3 metuku nustatyti, o tai- turbut ir dar veliau

Papildyta:
Nu, zinai, Jurgyte, sitoj mano issirinktoj npanasumas tikrai didesnis, ne vien tik del ispustu akiu!
Bet, manau, kol vaikeliai dar labai mazi, jie greitai auga ir keiciasi. Pastovesni panasuma, manyciau, galima nuo kokiu 2-3 metuku nustatyti, o tai- turbut ir dar veliau

Papildyta:
Nu, zinai, Jurgyte, sitoj mano issirinktoj npanasumas tikrai didesnis, ne vien tik del ispustu akiu!

Nu, žinai...

Aš visai nebandau čia rungtyniaut, rašau savo pastebėjimus ir tiek

Tuoj kas nors užsirauna

QUOTE(MANO_manyte @ 2006 06 08, 14:17)
vakar įdėjau foto į konkursą, bet dar jos nesimato... gal neatitiko kokių kriterijų? 

nėra jūsų nuotraukos. Galbūt kai pildėt paraišką nuotrauka buvo per didelė ir neprisikabino, o gal jos formatas ne .jpg ? peržiūrėkit šiuos du dalykus ir iš naujo pildykit paraišką.
"Ryškiausi panašumo bruožai- pedantiškumas ir dailios kojos;)..." sita foto tiesiog

O jau nuotraukų gausybė
Pabalsuočiau už savo vyrus,tik gaila negaliu
Bus sunku išrinkti tas 3 pačiausias.Matyt vyro gražiausio reiks ieškot

QUOTE(Veitė @ 2006 06 08, 05:16)
va, va
, o kažkas labai griežtai parašė, kad tos nuotraukos, kuriose nesimanto veidų, neva, VISIŠKAI NEATITINKA TEMOS 

Aš, aš čia taip griežtai parašiau.

Prieš 'ne fizinius panašumus' nieko neturiu ir, tikriausiai, balsuosiu net ne už vieną tokią.

Tiek daug nuotrauku, o galima balsuot tik uz 3

QUOTE(gretulis @ 2006 06 08, 16:39)
na jei perkopsim per 200 foto, gal moderatoriai leis balsuot už 5 pačias pačiausias??