Įkraunama...
Įkraunama...

Tėčio kopija!

Tikiuosi, mes dar nepavėlavom, kad mūsų nuotraką būtų patvirtinta, nes tik šiandien išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
kadangi aš nelabai įžiūriu fizinių panašumų tai balsuosiu už tikrai matomą vienodumą-panašumą ax.gif

mano sąrašėlyje:
Pankai valdo!
Viens, du, kartuuuu smile.gif
Mes - vieno kraujo!
Skaniausia valgyti kaip tėvelis...
Ryškiausi panašumo bruožai- pedantiškumas ir dailios kojos;)
Svarbu ne išvaizda, bet pomėgiai.
du lūžę vyrai.. smile.gif

tik dar nesugalvojau kaip tuos pačius pačiausius tris išsirinksiu ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 08 birželio 2006 - 15:11
QUOTE(regen @ 2006 06 08, 14:50)
Taip, zinoma, kad tai ne vieninteles fotkes, kur tete ir vaikas panasus, aisku, kad yra ir daugiau. Pvz., kad ir sita.

Bet, manau, kol vaikeliai dar labai mazi, jie greitai auga ir keiciasi. Pastovesni panasuma, manyciau, galima nuo kokiu 2-3 metuku nustatyti, o tai- turbut ir dar veliau g.gif  g.gif
Papildyta:
Nu, zinai, Jurgyte, sitoj mano issirinktoj npanasumas tikrai didesnis, ne vien tik del ispustu akiu! ax.gif

Nu, žinai... lotuliukas.gif
Aš visai nebandau čia rungtyniaut, rašau savo pastebėjimus ir tiek cool.gif
Tuoj kas nors užsirauna laugh.gif
Atsakyti
Tai, juk tam ir yra sis forumas;-))
Atsakyti
QUOTE(MANO_manyte @ 2006 06 08, 14:17)
vakar įdėjau foto į konkursą, bet dar jos nesimato... gal neatitiko kokių kriterijų?  g.gif

nėra jūsų nuotraukos. Galbūt kai pildėt paraišką nuotrauka buvo per didelė ir neprisikabino, o gal jos formatas ne .jpg ? peržiūrėkit šiuos du dalykus ir iš naujo pildykit paraišką.
Atsakyti
"Ryškiausi panašumo bruožai- pedantiškumas ir dailios kojos;)..." sita foto tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
O jau nuotraukų gausybė doh.gif Pabalsuočiau už savo vyrus,tik gaila negaliu blush2.gif Bus sunku išrinkti tas 3 pačiausias.Matyt vyro gražiausio reiks ieškot lotuliukas.gif
Atsakyti
'Mes sukurem nauja korta'- zavi nuotraukele ... wub.gif
'Skoniai sutampa' -- thumbup.gif
'panasus panasus...'- tikra tecio kopija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazylle: 08 birželio 2006 - 16:40
QUOTE(Veitė @ 2006 06 08, 05:16)
va, va drinks_cheers.gif , o kažkas labai griežtai parašė, kad tos nuotraukos, kuriose nesimanto veidų, neva, VISIŠKAI NEATITINKA TEMOS  doh.gif

Aš, aš čia taip griežtai parašiau. biggrin.gif Bet kaip Neglaite jau paminėjo: kai nuotraukoj matosi tik vaikas, gulintis ant tėvo krūtinės, tai nei fizinio, nei kokio kitokio panašumo, atleiskit, neatrandu... smile.gif
Prieš 'ne fizinius panašumus' nieko neturiu ir, tikriausiai, balsuosiu net ne už vieną tokią. wink.gif
Atsakyti
Tiek daug nuotrauku, o galima balsuot tik uz 3 sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gretulis @ 2006 06 08, 16:39)
Tiek daug nuotrauku, o galima balsuot tik uz 3 sad.gif

na jei perkopsim per 200 foto, gal moderatoriai leis balsuot už 5 pačias pačiausias?? g.gif
Atsakyti
Aisku tik viena - abejingu siam konkursui nera mirksiukas.gif Gaila, kad uz save balsuoti negalima smile.gif Sakyciau saviems clap.gif wink.gif
Atsakyti