i | PRIMINIMAS: |
1) nepamirškite vertindami ir balsuodami už geriausias nuotraukas peržvelgti ne tiki 1-ąjį, bet ir 2-ąjį nuotraukų galerijos puslapį! Nuotraukų iš viso yra 207, tad išsidėstė net per 2 puslapius.
2) Jūs turite ne 3, o 5 balsus.
3) nepamirškite šios taisyklės:
"Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso."
as irgi balsavau,daug graziu nuotraukyciu maciau

ir kodel uz save negalima...atiduociau visus balsus...
:

QUOTE(Cinderella @ 2006 06 13, 09:43)
todėl ir negalima
man 5 balsų net per daug, vos suradau kam du skirti
keisti man šitie aptarimai...

keisti man šitie aptarimai...
o as jei galeciau tai bevek visiems skirciau,man is vis labai grazu ir malonu kai vaikiukas turi milinti teti ir tos pagautos svelnumo akimirkos sildo sirdi...ir visai nesvarbu panasus vaikas su teciu ar ne,matosi veidai ar ne,svarbus pats rysys,meile...
QUOTE(Wilmog @ 2006 06 13, 11:18)
o man tai pritrūko 2 balsų

QUOTE(Matelyk @ 2006 06 13, 10:39)
O man gal kokia 10 pritruko ...

QUOTE(Kristikas @ 2006 06 13, 12:28)

QUOTE(Džinė @ 2006 06 13, 12:20)

Šį kartą buvo lengva prabalsuoti

QUOTE(Cinderella @ 2006 06 13, 10:27)
o as jei galeciau tai bevek visiems skirciau,man is vis labai grazu ir malonu kai vaikiukas turi milinti teti ir tos pagautos svelnumo akimirkos sildo sirdi...ir visai nesvarbu panasus vaikas su teciu ar ne,matosi veidai ar ne,svarbus pats rysys,meile...
As manau, kad konkurso tema tam yra, kad nuotraukos ja ir atspindetu, o ne tik tevo ir vaiko meile, todel savo balsus atidaviau toms nuotraukytems, kurios mano manymu ir atspindi tema "tecio kopija"

Ir man dar pritruko poros balsu