Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 5

QUOTE(cia_as_vel @ 2013 06 13, 14:27)
tai vat ir serga tie vaikai, nes visa govada iškart pradeda lankyti biggrin.gif o biuletenius mamos ima tik iš pradžių, paskui jau veda vaikus sergančius ir dar išdrįsta vaistų atnešti ir paprašyti auklėtojos kad  sugirdytų. Tuomet ir atsiskleidžia vaiko ugdymas lopšelyje visu gražumu:D nesakau, kad pastoviai vaikų lanko visas sąrašas, tačiau visada būna 10-14, ir dauguma iš jų sergantys. nelieju čia aš pykčio kaip kai kurioms atrodo smile.gif tik pasidalinu patirtimi kaip yra

O is kur jus zinote, kad dabar veda sergancius vaikus? Dabar sergancius, snargliuojancius, kosincius vaikus NEGALIMA vesti i darzeli, tik su pazyma is gydytojos, kad tai jau likutinis kosuliukas ir snargliukas neuzkreciantis. Ir tikrai, jeigu aukletojos pastebi, kad mazius snargliuojasi, tai kviecia tevus is kart, kad paimtu is darzelio. Mano mama priesmokyklinio ugdymo pedagoge, tai tikrai zinau ta reikala. Nebent Vilniuje yra kitokia tvarka smile.gif
O ir privaciuose darzeliuose vaikai serga. Kolegos dukryte lanko privatu darzeli, bet serga ne kuo reciau nei valstybini darza lankantys vaikai.

80% nuo atlyginimo tikrai gausiu wink.gif Bet siaip as dirbu visus vaiko antrus gyvenimo metus, tai mano situacija kitokia wink.gif Bet jei jau rinktis ar mesti darba ir sedet su vaiku, ar imti biuleteni ir sedet su vaiku, tai rinkciausi 2 varianta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheboza: 13 birželio 2013 - 14:36
QUOTE(cia_as_vel @ 2013 06 13, 14:32)
paskaičius šią temą, susidaro įspūdis, kad mamoms visai nesvarbu kiek priims tų vaikų, svarbu kad jų vaikas pakliūtų. Ot norėčiau, kad mamoms būtų privaloma padirbėti bent dieną per savaitę jų vaikučio grupėje, kai lanko 17 vaikų, ypač lopšelyje. Nebesiguostumėt čia kad stogą rauna nuo namų šeimininkės padėties...

Aišku temą seku ne nuo pačios pirmosios, bet kažkaip neužmačiau dar besiguodžiančių, kad stogą rauna dėl šeimininkavimo namie. smile.gif Darželis dažniausiai pasirenkamas tam, kad darban būtų galima grįžt. Kad vaikų daug, o auklyčių mažai čia jau ne tėvelių kaltė. Ir galbūt jūs dirbate ne tą darbą, kurį norėtumėte dirbti? Aš jokiais būdais ne piktai šitai sakau, nes aš asmeniškai turbūt išprotėčiau jau pirmąją dieną, jei reiktų pabūt kad ir su dešimčia vaikučių. Paprasčiausiai aš nesu toks žmogus.

QUOTE(june-july @ 2013 06 13, 15:22)
P.S. uzluzo savivladybes tinklapis:)

Datas visiems vienodas dėlioja gal biggrin.gif
Atsakyti
Ei, apie sergančius vaikus darželiuose ir kitas problemas yra tam skirtos temos! poster_offtopic.gif
O čia plepam ir spangstam apie priėmimą į darželius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cia_as_vel @ 2013 06 13, 15:14)
tikrai ne darželis nusistato tvarką. Tvarka yra nustatyta higienos normose. o priėmimą ir higienos normas savivaldybė pažeidinėja. tikrai žinau, kad jei grupėje yra vaikų sąraše tik pagal normas, būna atsiunčiamas laiškas ir pasakoma kokį vaiką reikia priimti. O jei direktorė nori ir toliau dirbti, nemanau, kad išdrįstų savivaldybei pasakyti, kad nepriimsiu biggrin.gif beje jūsų darželyje į lopšelius jau priims 4 vaikais daugiau nei priklauso, o mokslo metams einat jų bus ir po 20 kiekvienoj grupėj. Tai vat tokia mūsų teisė. Belieka tik pasirinkti ar lankyti darželį ar ne

Turiu kitokia informacija, bet nenoriu gincytis smile.gif Kiekvienas sprendziam pagal savo kisene ir savo isprusimo lygi smile.gif

QUOTE(june-july @ 2013 06 13, 15:22)
P.S. uzluzo savivladybes tinklapis:)

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cyplius: 13 birželio 2013 - 14:40
QUOTE(Cheboza @ 2013 06 13, 15:33)
O is kur jus zinote, kad dabar veda sergancius vaikus? Dabar sergancius, snargliuojancius, kosincius vaikus NEGALIMA vesti i darzeli, tik su pazyma is gydytojos, kad tai jau likutinis kosuliukas ir snargliukas neuzkreciantis. Ir tikrai, jeigu aukletojos pastebi, kad mazius snargliuojasi, tai kviecia tevus is kart, kad paimtu is darzelio. Mano mama priesmokyklinio ugdymo pedagoge, tai tikrai zinau ta reikala. Nebent Vilniuje yra kitokia tvarka smile.gif
O ir privaciuose darzeliuose vaikai serga. Kolegos dukryte lanko privatu darzeli, bet serga ne kuo reciau nei valstybini darza lankantys vaikai.

80% nuo atlyginimo tikrai gausiu wink.gif Bet siaip as dirbu visus vaiko antrus gyvenimo metus, tai mano situacija kitokia wink.gif Bet jei jau rinktis ar mesti darba ir sedet su vaiku, ar imti biuleteni ir sedet su vaiku, tai rinkciausi 2 varianta smile.gif

tai tegu mama papasakoja kokia situacija lopšelyje biggrin.gif mano draugė vedė savo vaiką į lopšelį pernai, tai taip ir sirgo kaip sakiau. šiemet ji pati dirba lopšelyje šeimininke (kitame darželyje) taigi pripasakojo visko smile.gif o ir aš pati apie darželius ganėtinai daug žinau iš savo patirties smile.gif daug ko negalima, taip pat ir priimti daugiau kaip 15 vaikų į lopšelį, bet priima biggrin.gif taigi tas pats ir su sergančiais biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
pažiūrėsiu kaip kalbėsit kai teks slaugyti snargliojantį kas antra savaitė visus metus biggrin.gif labai jau daug pridirbsit ir didelę dalį atlyginimo gausit biggrin.gif
[/quote]

Galesiu dirbt ir toliau, taciau turesiu pinigu aukle pasisamdyt wink.gif Vis tiek seimos pajamos bus didesnes dirbant abiems tevams ir samdant aukle ligos atveju, nei mamai tiesiog sedint su vaiku be darbo smile.gif

O kas bijo tu vaikisku ligu, tai tegu ir sedi su vaiku namuose. Tik po to pirmoje klaseje toks vaikas sirgs dazniau, nei bendraklasiai, kurie lanke darzeli smile.gif

Viskas, daugiau nieko nesakysiu. Vis tiek nieko niekam neirodysiu cia, o ir nenoriu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2013 06 13, 15:39)
Turiu kitokia informacija, bet nenoriu gincytis smile.gif Kiekvienas sprendziam pagal savo kisene ir savo isprusimo lygi  smile.gif
lotuliukas.gif

nežinau iš kur jūsų informacija, bet aš pati dirbu sekretore ir tikrai žinau, kad taip yra. ir nesupratau prie ko čia kišenė ir išprusimas
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2013 06 13, 14:39)
Ei, apie sergančius vaikus darželiuose ir kitas problemas yra tam skirtos temos! poster_offtopic.gif
O čia plepam ir spangstam apie priėmimą į darželius 4u.gif

stipriai uzskaitau!!:) drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Cheboza,2013 06 13, 15:41]
Papildyta:
pažiūrėsiu kaip kalbėsit kai teks slaugyti snargliojantį kas antra savaitė visus metus biggrin.gif labai jau daug pridirbsit ir didelę dalį atlyginimo gausit biggrin.gif
[/quote]

Galesiu dirbt ir toliau, taciau turesiu pinigu aukle pasisamdyt wink.gif Vis tiek seimos pajamos bus didesnes dirbant abiems tevams ir samdant aukle ligos atveju, nei mamai tiesiog sedint su vaiku be darbo smile.gif

O kas bijo tu vaikisku ligu, tai tegu ir sedi su vaiku namuose. Tik po to pirmoje klaseje toks vaikas sirgs dazniau, nei bendraklasiai, kurie lanke darzeli smile.gif

Viskas, daugiau nieko nesakysiu. Vis tiek nieko niekam neirodysiu cia, o ir nenoriu doh.gif 4u.gif
[/quote]

šiaip ir pasisamdžius auklę galit dirbt toliau:) ir beje geras jūsų darbdavys, jei laikys tokią darbuotoją kuri pusė laiko prabūna ant biuletenio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(1rma @ 2013 06 13, 15:38)
Aišku temą seku ne nuo pačios pirmosios, bet kažkaip neužmačiau dar besiguodžiančių, kad stogą rauna dėl šeimininkavimo namie. smile.gif Darželis dažniausiai pasirenkamas tam, kad darban būtų galima grįžt. Kad vaikų daug, o auklyčių mažai čia jau ne tėvelių kaltė. Ir galbūt jūs dirbate ne tą darbą, kurį norėtumėte dirbti? Aš jokiais būdais ne piktai šitai sakau, nes aš asmeniškai turbūt išprotėčiau jau pirmąją dieną, jei reiktų pabūt kad ir su dešimčia vaikučių. Paprasčiausiai aš nesu toks žmogus.
Datas visiems vienodas dėlioja gal biggrin.gif

cia siaip jau 5 dalisšios temos smile.gif ir mano darbas ir norai čia ne prie ko. aš nedirbu lopšelyje jei ka smile.gif bent jau kol kas biggrin.gif
Atsakyti

šiaip ir pasisamdžius auklę galit dirbt toliau:) ir beje geras jūsų darbdavys, jei laikys tokią darbuotoją kuri pusė laiko prabūna ant biuletenio biggrin.gif
[/quote]

Tikrai geras, nesigincysiu wink.gif

Viskas, toliau tesiam tema apie priemimo tvarka.. Atsiprasau uz spama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cia_as_vel @ 2013 06 13, 15:46)

Viskas, daugiau nieko nesakysiu. Vis tiek nieko niekam neirodysiu cia, o ir nenoriu  doh.gif  4u.gif

ale kokia mama priekabi, žiūrėkite savo darbdavį savo vaiką ir savo nosį mad.gif ir savo sekretores darbo vietą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žadi: 13 birželio 2013 - 14:51
QUOTE(žadi @ 2013 06 13, 15:51)

ale kokia mama priekabi, žiūrėkite savo darbdavį savo vaiką ir savo nosį  mad.gif  ir savo sekretores darbo vietą

lotuliukas.gif
Atsakyti