Tai mes nekalbam apie tokius atvejus. Čia gi aiški priežastis - karantinas. Bet kai vaikai yra darželyje nuo 2 ar 3 metų iki pat mokyklos, o jo visiškai nelanko...
QUOTE(Ali @ 2013 06 16, 16:54)
Tai mes nekalbam apie tokius atvejus. Čia gi aiški priežastis - karantinas. Bet kai vaikai yra darželyje nuo 2 ar 3 metų iki pat mokyklos, o jo visiškai nelanko...
Žinokite yra krūvos priežasčių dėl to tie vaikai nelanko. Pvz., vyriausiojo sūnaus grupėje buvo berniukas, kuris 1 metams buvo perkeltas į sanatorinį darželį dėl sveikatos, o jo vieta visus tuos metus buvo saugoma, nors oficialiai jis mūsų darželio nelankė; buvo viena mergaitė, kuri darželį lankydavo tik iki kol įgungdavo šildymą, paskui gaudavo namų rėžimą iki balandžio mėn.; kaimynų mergaitė nuolatos vemia ir nieko nevalgo bei negeria darželyje, tad į darželį ją nuveda irgi labai retai ir dar daugybė kitų pavyzdžių.
Tiesiog dėl ko tie vaikai nelanko, o už darželį moka, niekas per daug neviešina. Gal kai kam atrodo, kad jie tik vietą grupėje užima, o iš tikrųjų yra daugybė labai rimtų priežasčių.
Galbut, bet, kai lanke darzeli mano vyresnele, tai buvo tokiu sarasiniu vaiku, kuriu neteko nei kart matyti nei grupeje, nei sventese.. pacios aukletojos stebejosi, kodel jie vis dar neisbraukti, nes net ir neplanavo lankyti.. kokios nelankymo priezastys, neaisku...nieks cia tu nelankanciu vaiku neregistruoja ir nesiaiskina, jie ko gero ir neisgelbetu siuo metu vilniuje susidariusios padeties...
Beje, savivaldybes darbuotojai gal jau dirba ir savaitgaliais, as vakar vakare gavau is ju laiska del anksciau mano siustos uzklausos
gal skuba, kad jau rytoj butu sarasai
Beje, savivaldybes darbuotojai gal jau dirba ir savaitgaliais, as vakar vakare gavau is ju laiska del anksciau mano siustos uzklausos

Mano sūnus nuo rugsėjo darželį lankė viso gal 2,5-3 mėnesius. Nes po savaitės darželyje mėnesį ar daugiau sirgdavo.

QUOTE(kas cia @ 2013 06 16, 17:55)
gal skuba, kad jau rytoj butu sarasai 

Pasitikrinau vilnius.lt .Pas mane sutvarkyta lentelė kaip turi būti . Šeštadienį ryte dar buvo iškraipyti lentelės stulpeliai ir eilutės. Tikrai jie dirba savaitgalį

Sakot, kad darzeliai pranesineja?
Gal kai kurie ir yra jau gave sarasus, bet tas kuriame dirbu, tai dar tikrai nea
Beja, nepateikusiu dokumentu vaiku sarasus darzeliai savivaldybei issiusti tures iki liepos 5 d. Taigi pagal ideja, jei yra duodamos 5 d.d dokumentams iforminti, tai iki birzelio 28 dienos visos turetumem sulaukt pranesimu, kurios gausim vietas darzeliuose

Toks gal kvailokas klausimas- o tu vaikai, kurie nepateks i darzelius irgi gaus pranesimus, kad nepatenka.? Ar gaus tik tie, kurie patenka?
Tikiuosi, kad informuos, nors gali būti, kad teks pačiom aiškintis.

Man aiškino, kad pranešimus gaus tik tie tėveliai, kurių vaikučiai pateko į darželį
Bet...Pasižiūrėjus kaip skirtingai jos ten komentuoja, tai įmanomas ir kitoks atsakymas

QUOTE(esta_esta @ 2013 06 17, 08:15)
Toks gal kvailokas klausimas- o tu vaikai, kurie nepateks i darzelius irgi gaus pranesimus, kad nepatenka.? Ar gaus tik tie, kurie patenka?
QUOTE(esta_esta @ 2013 06 17, 08:15)
Šiaip visur buvo rašoma, kad informuos tik tuos, kurie pateko.
mane jau tas laukimas i nevilti varo