Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 5

QUOTE(kas cia @ 2013 06 16, 18:55)
Galbut, bet, kai lanke darzeli mano vyresnele, tai buvo tokiu sarasiniu vaiku, kuriu neteko nei kart matyti nei grupeje, nei sventese.. pacios aukletojos stebejosi, kodel jie vis dar neisbraukti, nes net ir neplanavo lankyti.. kokios nelankymo priezastys, neaisku...nieks cia tu nelankanciu vaiku neregistruoja ir nesiaiskina, jie ko gero ir neisgelbetu siuo metu vilniuje susidariusios padeties...
Beje, savivaldybes darbuotojai gal jau dirba ir savaitgaliais, as vakar vakare gavau is ju laiska del anksciau mano siustos uzklausos  blink.gif gal skuba, kad jau rytoj butu sarasai doh.gif

As taip pat gavau laiska savaitgali is darzeliai.lt cia ne del patekimo, buvau del kitu priezasciu klausima uzdavus: kodel po birzelio 4d nukritom 2 pozicijom zemyn, jei iki 1d tik praymai buvo priimami, bet labai keista, kad savaitgali sulaukiau atsakymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2013 06 17, 07:13)
As taip pat gavau laiska savaitgali is darzeliai.lt cia ne del patekimo, buvau del kitu priezasciu klausima uzdavus: kodel po birzelio 4d nukritom 2 pozicijom zemyn, jei iki 1d tik praymai buvo priimami, bet labai keista, kad savaitgali sulaukiau atsakymo biggrin.gif

Ką atsakė?
Atsakyti
Skambinausi i savo darzeli, jie dar jokios info neturi ir net nezino kada gaus, jokio konkretumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanė666 @ 2013 06 17, 09:23)
Ką atsakė?

Laba diena,

į šį pasikeitimą nekreipkite dėmesio, nes tvarkoma vaikų priėmimo sistema: perskaičiuojamas vaikų amžius, tikrinamas gyventojų registras, rengiamasi sudaryti grupių sąrašus. Sąrašai turi būti sudaryti iki liepos mėnesio pradžios. Jeigu vaikutis pateks į darželį, Jums bus pranešta SMS arba el. paštu.

Švietimo skyrius

Atsakyti
Aš savaitgalį gavau lygiai tokį pat atsakymą. Jie matyt automatiškai išsiuntė daugumai tą patį, kad nuramintų biggrin.gif
Atsakyti
Man atsiunte atsakyma i klausima, kelintas siuo metu vaikas eileje smile.gif
Atsakyti
Bet tas jų atsakymas rodo, kad tai ką matėme iki birželio pirmos neatitinka realybės. Ir ta vaiko eillė nieko neparodo.
Atsakyti
Kokiu el. pašto adresu siunčiate užklausimus? Ačiū 4u.gif
Skambinau į darželį, tai direktorė dar neturi jokios informacijos, laukia iš savivaldybės žinių. Pasakiau, kad jau yra žinančių ar pateko į darželį, tai sake, kad bandys susisiekti su savivaldybe ir išsiaiškinti ką nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurace: 17 birželio 2013 - 09:04
QUOTE(kas cia @ 2013 06 17, 09:56)
Man atsiunte atsakyma i klausima, kelintas siuo metu vaikas eileje smile.gif

ar pakito eile nuo tada, kai dar mateme eiles?
Atsakyti
QUOTE(Auštara @ 2013 06 17, 10:02)
ar pakito eile nuo tada, kai dar mateme eiles?

pakilom per 3 vietas smile.gif
Atsakyti
Siunciam darzeliai@vilnius.lt, bet atsakineja nesamones doh.gif
Jau tikejausi siandien laiska gauti, bet tylu verysad.gif
Atsakyti
o man eiliu dar nerodo verysad.gif
Atsakyti