Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 5

QUOTE(jurace @ 2013 06 19, 11:19)
Jums į laiškus atsakinėja? Aš 2 parašiau, bet atsakymo jokio iš savivaldybės. doh.gif

Man gal per pora sav, atsake g.gif
Papildyta:
komentaras is 15 min:
visa sita sistema zuokiniai sugalvojo pinigams is teveliu lupti...stavke eina ~2500lt....niekas sistemoje neaisku, eiles stumdo mistiniu budu kaip nori ir kada nori...nei tu irodysi ka nors, nei tu tiesa rasi, kadangi bendros eiles niekas ir nemate...gal tie vaikai kurie buvo paskutinese vietose dabar jau ir pirmose sedi po piniginio "inaso"...

Atsakyti
QUOTE(Auštara @ 2013 06 19, 11:24)
Man gal per pora sav, atsake g.gif

Tai dar savaitę reikia palaukt man lotuliukas.gif
Atsakyti
O kita konsultante Jurgita ka tik pasake, sarasai bus liepos 1-15d. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as jai sakau, savivaldybes atstovas vakar 15min informavo, kad iki liepos visi bus informuoti, o ji sako, kad mes tokios info neturime lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2013 06 19, 11:28)
O kita konsultante Jurgita ka tik pasake, sarasai bus liepos 1-15d. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  as jai sakau, savivaldybes atstovas vakar 15min informavo, kad iki liepos visi bus informuoti, o ji sako, kad mes tokios info neturime lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

reikia ten ju kokiam virsininkui skambint
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2013 06 19, 11:28)
O kita konsultante Jurgita ka tik pasake, sarasai bus liepos 1-15d. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  as jai sakau, savivaldybes atstovas vakar 15min informavo, kad iki liepos visi bus informuoti, o ji sako, kad mes tokios info neturime lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tyčiojasi belenkaip, o mum negavus daržų gyvenk kaip nori galvok ką nori, žodz verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Auštara @ 2013 06 19, 11:37)
reikia ten ju kokiam virsininkui skambint

čia reikėjo sraipsnio stipraus , o 15 min tiesiog info surašyta ir tiek, o savivaldybei , zuokui nei šilta nei šalta nuo tokio straipsnio.
Atsakyti
QUOTE(žadi @ 2013 06 19, 11:45)
tyčiojasi belenkaip, o mum negavus daržų gyvenk kaip nori galvok ką nori, žodz verysad.gif
Papildyta:

čia reikėjo sraipsnio stipraus , o 15 min tiesiog info surašyta ir tiek, o savivaldybei , zuokui nei šilta nei šalta nuo tokio straipsnio.

cia galetu koks lrytas pasidomet g.gif arba super.lt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auštara @ 2013 06 19, 11:46)
cia galetu koks lrytas pasidomet  g.gif arba super.lt  bigsmile.gif

siaip, manau, kad butu gerai, lrytas. gal kas kokiu pazistamu turite?
Atsakyti
ka tik buvau darzelyje puriena, nes kaip tik ejau pro sali ir uzsukau pasidometi kokia padetis. Tai va direktore sake, kad vakar buvo pasitarimas ir jiems pasake kad darzeliai sarasus gaus kita savaite blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2013 06 19, 12:37)
ka tik buvau darzelyje puriena, nes kaip tik ejau pro sali ir uzsukau pasidometi kokia padetis. Tai va direktore sake, kad vakar buvo pasitarimas ir jiems pasake kad darzeliai sarasus gaus kita savaite  blink.gif

Tai gal tada yra tiesos tame, kad iki sios savites galo bus aiskus sarasai ir prades informuoti tevelius g.gif o po ilgojo savaitgalio sarasus pateiks ir darzeliams g.gif hm, visai noreciau gauti geras naujienas ir atsiputus jonines svesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2013 06 19, 13:51)
Tai gal tada yra tiesos tame, kad iki sios savites galo bus aiskus sarasai ir prades informuoti tevelius g.gif  o po ilgojo savaitgalio sarasus pateiks ir darzeliams g.gif hm, visai noreciau gauti geras naujienas ir atsiputus jonines svesti biggrin.gif

tai kiek zinau darzeliai turi informuoti tevelius o ne savivaldybe, kai darzeliai gaus sarasus tada ir informuos. Nebent vel kas keitesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2013 06 19, 12:55)
tai kiek zinau darzeliai turi informuoti tevelius o ne savivaldybe, kai darzeliai gaus sarasus tada ir informuos. Nebent vel kas keitesi  doh.gif

Mano ziniomis informuos savivavldybe biggrin.gif o darzeliai tai cia jau nuo ju vidines tvarkos priklauso, bent jau musu darzelio direktore sake dar karta persiskambins pagal patvirtintus sarasus tevams ir paklaus ar jie gavo info del priemimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2013 06 19, 14:02)
Mano ziniomis informuos savivavldybe  biggrin.gif o darzeliai tai cia jau nuo ju vidines tvarkos priklauso, bent jau musu darzelio direktore sake dar karta persiskambins pagal patvirtintus sarasus tevams ir paklaus ar jie gavo info del priemimo smile.gif

kaip jie uzkniso savo tokiom tvarkom viena diena viena dainele kita diena jau kita doh.gif
Atsakyti