Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 5

QUOTE(babija @ 2013 06 19, 14:49)
Aš ir  4u.gif  Gal į Sakalėlį laukiat 4u.gif

Laukiam ir į šitą. Vandenis, Sakalėlis, Gandriukas ir kiti Baltupiuose: Gintarėlis ir Šermukšnėlė.
Atsakyti
sveikinimai dabej thumbup.gif

Fabijoniskes be pokyciu laukia toliau verysad.gif
Atsakyti
Laukiam 4u.gif be pokyčių ir pas mus smile.gif
Atsakyti
Reiskia cia vieni surasineja savivaldybe.lt info, o jau kiti informuos, o galbut cia jau ir yra informuota .
Tai matyt greiciausia ir matysime pirma savo puslapyje, kaip kazkuriai mamai ir pasake savivaldybes darbuotojas, kaip viena is informavimo budu.
Atsakyti
QUOTE(Pusiausvyra @ 2013 06 19, 15:01)
Reiskia cia vieni surasineja  savivaldybe.lt info, o jau kiti informuos, o galbut cia jau ir yra informuota .
Tai matyt greiciausia ir matysime pirma savo puslapyje, kaip kazkuriai mamai ir pasake savivaldybes darbuotojas, kaip viena is informavimo budu.

Gali būti, kad pranešimai bus siunčiami tik tam tikru laiku (tarkim, kai su sistema dirba mažiau darbuotojų), taigi realiai jei vilnius.lt tikrinamas itin dažnai, matyt pirmiausia pamatysime ten smile.gif
Atsakyti
Ir mūsų vienas iš laukiamų darželių - sakalėlis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 06 19, 15:12)
Ir mūsų vienas iš laukiamų darželių - sakalėlis smile.gif

o mūsų jis vienintelis, kadangi tik vienam darželyje pildėm ir po to bijojau jau ką ir keist doh.gif
Atsakyti
DABEI, kur ta informacija atsispindi ? ir ka dar raso amziaus grupes ?

smile.gif
prie laukiantys vaikai, ar reikia atsiverst anketa, kur darzeliu sarasas ?
siandien ir pas mane lentele belekaip iskraipyta, gal ka jau daro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusiausvyra: 19 birželio 2013 - 14:18
QUOTE(1rma @ 2013 06 19, 14:53)
Laukiam ir į šitą. Vandenis, Sakalėlis, Gandriukas ir kiti Baltupiuose: Gintarėlis ir Šermukšnėlė.

O jums visi šitie darželiai priklauso pagal teritoriją? Man atrodo, kad jie kažkai pskirtingose vietose?
Atsakyti
ir as atkreipiau demesi,kad darzeliai, tai priklauso skirtingom seniunijom
as kai netu pildziau prasyma tai leido pasirinkti tik vienos seniunijos darzelius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 19 birželio 2013 - 14:39
QUOTE(babija @ 2013 06 19, 15:14)
o mūsų jis vienintelis, kadangi tik vienam darželyje pildėm ir po to bijojau jau ką ir keist  doh.gif

Bet ten jūsų jau vienas lanko, ar ne? g.gif

QUOTE(Ali @ 2013 06 19, 15:19)
O jums visi šitie darželiai priklauso pagal teritoriją? Man atrodo, kad jie kažkai pskirtingose vietose?

Oij, ne. Pagal teritoriją turbūt tik Gintarėlis priklauso, o bet tačiau jame buvom labai prastose pozicijose, tai paskaičiusi čia, kad keitėsi kažkokios seniūnijų ribos, pradėjau galvot, ar nenutiks tik taip, jog ir jis mums nebepriklauso.. Šitie fabų darželiai dar tokie daugiau mažiau į temą vyrui į darbą važiuojant.. Dabar galvoju, kad reikėjo žvalgytis darželių naujamiestyje. Mano darbas centre, būčiau gi ir nuvežusi.. Žodžiu, mmes čia turbūt niekam ne konkurentai, nes pozicijos buvo itin prastos, šansų patekti mažai, tai tik sportinis interesas veja mane į šią temą ir į vilnius.lt puslapį. smile.gif
Atsakyti
As irgi esu pildzius internetu, bet dar 2012 rugpjuti, kai pildziau i papildomas vietas darziukuose, tai bent tada leido pildyt i kuriuos nori darzelius, nepriklausomai nuo seniuniju. Be abejo, zinojau, kad nepriklausanciuose pagal seniunija darziukuose teks uzleist i prieky ten gyvenancius;). Nors tuo metu dar viskas buvo taip neaisku, kad neturint kitu prioritetu, gyv. vietos prioritetas kaip ir nefiguravo:/ dabar jau, pasirodo, gyvenamoji vieta yra svarbi. Tai pas mus irgi tik 2 darziukai pagal seniunija, o kiti 3 nelabai toli darbu...

QUOTE(rytojryta @ 2013 06 19, 14:22)
ir as atkreipiau demesi,kad darzeliai, tai priklauso skirtingom seniunijom  g.gif 
as kai netu pildziau prasyma tai leido pasirinkti tik vienos seniunijos darzelius

Atsakyti