Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(Džigė @ 2014 05 06, 17:01)
siais metais, noriu, kad agurkai liptu ant sieto  doh.gif  ar imanoma taip? Kad skinant nereiketu pazeme ropot. Planuoju ant lysves sodinti dviem eilem agurkus o per viduri tinkla statyti, pradzioje padeti jiems lipti . kaip manot, pavyks kas nors?

Nebandžiau, bet "Protingo daržo margumynuose" skaičiau, kad galima auginti lipančius, šiemet bandysiu ant piramidės auginti, va tokios:

user posted image
Atsakyti
siais metais, noriu, kad agurkai liptu ant sieto  doh.gif  ar imanoma taip? Kad skinant nereiketu pazeme ropot. Planuoju ant lysves sodinti dviem eilem agurkus o per viduri tinkla statyti, pradzioje padeti jiems lipti . kaip manot, pavyks kas nors?

Tikrai pavyks mirksiukas.gif aš jau gal treti metai taip darau,oi kaip patogu thumbup.gif ir žirnius taip ant sieto leidžiu lipt..aišku iš pradžių jiems reikia "parodyt "kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 05 06, 16:13)
o tai jeigu aš užsiauginau 15 daigų tipo laukui tai tundra esu?  blush2.gif  lotuliukas.gif pasimečiau žinok, ar sodint juos lauke, ar ir tunelio mb prašyt, ar ką daryt  ax.gif

Mano irgi laukia issodinimo i lauka, pradziai sodinsiu i tuneliuka, veliau nuimsiu ir statysiu tinkla per viduri, praeitais metais lb pasiteisino mirksiukas.gif pradziai tik reikejo padeti lipti, veliau kabinosi patys
O dar ir sesiu lauke kai atsils ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 05 06, 19:42)
Nebandžiau, bet "Protingo daržo margumynuose" skaičiau, kad galima auginti lipančius, šiemet bandysiu ant piramidės auginti, va tokios:

O kaip mandrai ratuku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2014 05 06, 19:48)
Tikrai pavyks  mirksiukas.gif  aš jau gal treti metai taip darau,oi kaip patogu thumbup.gif ir žirnius taip ant sieto leidžiu lipt..aišku iš pradžių jiems reikia "parodyt "kur biggrin.gif

Aciu smile.gif daug ramiau pasidare, o tai bijau prisidirbt biggrin.gif
Atsakyti
pernai tai grynai agurkai buvo kaip aklai vištai grūdas - pirmas daržas gyvenime, MB sako niekas neaugs tau čia, jokie agurkai lauke neauga (pas anyta viskas šiltnamyje), tai aš iš tos nevilties eilutę pabėriau gale daržo, prie pievos jau, sakau norit gyvent - kabinkitės... Ir palikau biggrin.gif atvažiuoju po kiek laiko - gi išdygo smile.gif maniau, na gal nebūtinai bus tų agurkų smile.gif bet buvo, žiauriai daug, nespėjau rinkti, tai va smile.gif ar čia tipo pradedančiojo sėkmė ar tikrai jie nereiklūs ir nelepūs? smile.gif
Atsakyti
Laba,

Gal zinote kokio aukscio uzauga Krak H ir Merengue agurkai?
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 05 06, 18:10)
pernai tai grynai agurkai buvo kaip aklai vištai grūdas - pirmas daržas gyvenime, MB sako niekas neaugs tau čia, jokie agurkai lauke neauga (pas anyta viskas šiltnamyje), tai aš iš tos nevilties eilutę pabėriau gale daržo, prie pievos jau, sakau norit gyvent - kabinkitės... Ir palikau biggrin.gif atvažiuoju po kiek laiko - gi išdygo smile.gif maniau, na gal nebūtinai bus tų agurkų smile.gif bet buvo, žiauriai daug, nespėjau rinkti, tai va smile.gif ar čia tipo pradedančiojo sėkmė ar tikrai jie nereiklūs ir nelepūs? smile.gif

ir nereiklūs, ir nelepūs smile.gif Agurkams tikrai nereikia šiltnamio. jiems užtenka trumpos mūsų vasaros. užtenka lauke birželį sėt ir rugpjūtį sočiai būna. jiems reikia šilumos ir drėgmės, jei vasara sausa, tai reikia laistyti, o jei karšta ir drėgna, tai nėr kur dėt.
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2014 05 06, 18:48)
Tikrai pavyks  mirksiukas.gif  aš jau gal treti metai taip darau,oi kaip patogu thumbup.gif ir žirnius taip ant sieto leidžiu lipt..aišku iš pradžių jiems reikia "parodyt "kur biggrin.gif

o koks tas tinklas ir kaip visa konstrukcija atrodo? gal foto turit? blush2.gif aš mat irgi pradedančioji.... blush2.gif
ir dar paklausiu - planuoju agurkų keleta lauke augint. tai gal man dabar juos kambary pasėt, o paskui, po kokių poros savaitėlių į lauką perkelt? kaip patarsit, patyrusios? ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudona sraige: 07 gegužės 2014 - 15:11
QUOTE(raudona sraige @ 2014 05 07, 15:05)
o koks tas tinklas ir kaip visa konstrukcija atrodo? gal foto turit?  blush2.gif  aš mat irgi pradedančioji....  blush2.gif
ir dar paklausiu - planuoju agurkų keleta lauke augint. tai gal man dabar juos kambary pasėt, o paskui, po kokių poros savaitėlių į lauką perkelt? kaip patarsit, patyrusios? ačiū smile.gif

Ankstyvesniam derliui galit pora ir dabar paseti namie mirksiukas.gif likusius pasesit lauke, bet cia nepabandes nezinosi kaip patogiau kam ax.gif
Mano paprastas tvoros tinklas pritvirtintas prie kuoliuku, kas 1,5metro kazkur
Atsakyti
Gal kas buvot kalvariju turguj ar jau matet agurku daigeliu g.gif Pomidoruas tai pavyksta uzsiaugint o va agurku niekaip, kelis metus kankinau, pati auginau, dabar jau nebekankinu ju, nusiperku kelis ankstyvam derliui is turgaus
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2014 05 07, 20:48)
Gal kas buvot kalvariju turguj ar jau matet agurku daigeliu g.gif Pomidoruas tai pavyksta uzsiaugint o va agurku niekaip, kelis metus kankinau, pati auginau, dabar jau nebekankinu ju, nusiperku kelis ankstyvam derliui is turgaus

tai buvau sekmadieni, tai buvo agurku, pomidoru, papriku. g.gif Tik labai idomios veisles: paprika geltona, raudona, astri. Pomidoru tai gal pusiau veisles surasytos. Agurku neziurejau, bet pernai 4 pirkau Krak tai geri daigai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2014 05 06, 18:01)

kai ateini klausti info,bent kelis psl atgal permesti ir būtų neblogai,nes kaip tik psl atgal įdėta net foto kaip tai atrodo mirksiukas.gif
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 02, 07:22)
Pernai man sumeistravo vyras tokias atramas tris agurkams. Siemet planuoju visus agurkus sitaip auginti. Labai patiko.
user posted image

dar tokią turiu foto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 08 gegužės 2014 - 06:55