Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 19, 13:06)
Para, Malčik s-palčik hibridai. Dar ant pakuotės rašo, kad derėti pradeda, 39-41 d po sudygimo  4u.gif

Sveiki,

dėl agurkėlių sėklų tai dėkui. Bet geriausia žinia, kad vėl sugrįžot, pasiilgom jūsų patarimų. Tikriausiai mergaitės pritars. 4u.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Linksmiausia naujiena šiandien sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 19 birželio 2013 - 19:34
Kinkongas - tai mano dvimetis vaikis, sraiges lakstancias po soda gaudantis. Beveik visi daigai buvo numindyti po kelis kartus. Cia man su agurkais pasiseke, nes patikejau, kad BS seklos labai geros. Placebas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2013 06 19, 21:00)
Kinkongas - tai mano dvimetis vaikis, sraiges lakstancias po soda gaudantis. Beveik visi daigai buvo numindyti po kelis kartus. Cia man su agurkais pasiseke, nes patikejau, kad BS seklos labai geros. Placebas biggrin.gif

lotuliukas.gif
jetus kaip faina toks kinkongas.

nugis praeitą savatgalį mama jau ir iš lauko agurkų priskynė man lauktuvėm. Nors šiltnamy irgi pradėjo neseniai derėt. Vos ne vienu kartu.... ot tai įdomūs metai. Vėlyvas pavasaris buvo, bet jau kaip atėjo....tai ir atėjo su visam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 06 19, 14:44)
o aš ypač šiltnaminius stengiuos kuo daugiau ir dažniau lieti per lapus - keliu, tysiu tą laistytuvą ir darau dušą

Ania? O as jei papula vanduo ant lapo, dar ji ir nupurtau biggrin.gif Skaiciau ir pries tai, kad dusus daro, nu man kazkaip baisoka sitaip juos niurkyti, o laistot rytais? Saule nenudegina?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 06 20, 14:10)
Ania? O as jei papula vanduo ant lapo, dar ji ir nupurtau  biggrin.gif Skaiciau ir pries tai, kad dusus daro, nu man kazkaip baisoka sitaip juos niurkyti, o laistot rytais? Saule nenudegina?

Stengiuos ir rytais , ir dar užeiti patikrinti (viskas po ranka yra), ar nesiprašo dušiuko. Dar turiu pasidėjusi gėlių purkštuką - tai ir su juo kartais dieną prasinešu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 20 birželio 2013 - 18:19
O dabar pasakykit man, kaip suprasti, kada jie prasosi dusiuko? Lapai parodo? nuleipsta? Nes kol kas as nieko nematau unsure.gif Palieju kas antra diena. Ir nepasakyciau, kad labai gausiai, kokius 2 litrus augalui, bet pas mane jie dar nedideli, ne tokie, kaip cia kai kurios nuotraukos. Bet isvaziuojam rytoj, grisim pirmadieni velai, rytoj aisku paliesiu as juos, idomu, kaip iki antradienio jie jausis g.gif Agurkai mulciuoti.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 06 20, 23:10)
O dabar pasakykit man, kaip suprasti, kada jie prasosi dusiuko? Lapai parodo? nuleipsta? Nes kol kas as nieko nematau  unsure.gif Palieju kas antra diena. Ir nepasakyciau, kad labai gausiai, kokius 2 litrus augalui, bet pas mane jie dar nedideli, ne tokie, kaip cia kai kurios nuotraukos. Bet isvaziuojam rytoj, grisim pirmadieni velai, rytoj aisku paliesiu as juos, idomu, kaip iki antradienio jie jausis  g.gif Agurkai mulciuoti.

Lieju kasdien. Laukinius, tai tiesiog pajungiu slanga is sulinio ir dusas ant lapu, gausiai. Siltnaminiai du daigai ir papriku tuneliuke trys daigai gauna po litra mazdaug kasdien. O parodo vandens trukuma, kai lapai paleipsta. Bet gave vandens greita atsitiesina. Man jau taip smagu,kad zydi agurkai pas mane. Labai tikiuosi,kad liepos pradziai bus agurkeliu nors biskiuka vaiko krikstynoms ir gimtadieniui ant stalo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 06 20, 23:10)
Bet isvaziuojam rytoj, grisim pirmadieni velai, rytoj aisku paliesiu as juos, idomu, kaip iki antradienio jie jausis  g.gif Agurkai mulciuoti.

gausiai paliekit, tikrai gausiai. litrais pasakyti negaliu, nes lieju šlanga su dušiuku. mano irgi mulčiuoti, užteka 3 kartus per savaitę kai karšta. kai vyras pamato, kiek šiltnamy vandens prilieju, tai sako, kad tvanas. valgom nuo gegužės pabaigos ir jau vakuoju atliekamus, vadinasi gerai laistau. čia apie šiltnaminius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 21 birželio 2013 - 07:20
QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 21, 07:01)
Lieju kasdien. Laukinius, tai tiesiog pajungiu slanga is sulinio ir dusas ant lapu, gausiai. Siltnaminiai du daigai ir papriku tuneliuke trys daigai gauna po litra mazdaug kasdien. O parodo vandens trukuma, kai lapai paleipsta. Bet gave vandens greita atsitiesina. Man jau taip smagu,kad zydi agurkai pas mane. Labai tikiuosi,kad liepos pradziai bus agurkeliu nors biskiuka vaiko krikstynoms ir gimtadieniui ant stalo  wub.gif

QUOTE(Paladė @ 2013 06 21, 07:19)
gausiai paliekit, tikrai gausiai. litrais pasakyti negaliu, nes lieju šlanga su dušiuku. mano irgi mulčiuoti, užteka 3 kartus per savaitę kai karšta. kai vyras pamato, kiek šiltnamy vandens prilieju, tai sako, kad tvanas. valgom nuo gegužės pabaigos ir jau vakuoju atliekamus, vadinasi gerai laistau. čia apie šiltnaminius.

Aciu 4u.gif Einu laistyti, pranesa labai karstas dienas, bijau, kad iki antradienio nuleips jie man, bet ka jau padarysi, kitaip nebus, priliesiu dabar tikrai gausiai smile.gif
Pas mane jau irgi zydi, tai neuzilgo ir mes ragausim, as tik sejau juos pries gera men., tai apie vakavimus dar net nesvajoju ax.gif
Atsakyti
turiu klausima pas mane tarsiliga lapus pultu rudos demes pirkau fungicido Topas, o ant kai kuriu lapu yra skylutes smulkios, tarsi susaudyti, vabaliuku ant augalu nera, buvo nemazai museliu bet as jas su acto skiedinuku panaikinau, ka patartumete kas gali buti tel taskeliu-skyluciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 06 21, 11:45)
turiu klausima pas mane tarsiliga lapus pultu rudos demes pirkau fungicido Topas, o ant kai kuriu lapu yra skylutes smulkios, tarsi susaudyti, vabaliuku ant augalu nera, buvo nemazai museliu bet as jas su acto skiedinuku panaikinau, ka patartumete kas gali buti tel taskeliu-skyluciu g.gif

Topazas ne nuo miltliges agurku? g.gif geriau nuotrauka imeskit, bus paprasciau aptarti.
Atsakyti
Jėzau, mano špingalietai prieš jūsų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 22 birželio 2013 - 15:24