Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

user posted image

Mūsų gimtadieniai

Papugele – sausio 31 d.

Ebru – vasario 2 d.
Aguonytė – vasario 9 d.
laTulipe – vasario 24 d.

Indra666 – kovo 7 d.
Fatimaallaa – kovo 24 d.
amber123 – kovo 25 d.
Nerinha – kovo 26 d.
Tibė – kovo 28 d.

Argija – balandžio 15 d.
aistuliaa – balandžio 28 d.

Vessta – gegužės 15 d.

Dorifore – birželio 3 d.
_Only_ – birželio 19 d.

Biancca – liepos 1 d.
Jovituteee – liepos 1 d.
Germinė – liepos 2 d.
casolin – liepos 23 d.
eliss – liepos 24 d.
shiaudine – liepos 25 d.

Gegytė – rugpjūčio 19 d.
Ingėnas – rugpjūčio 24 d.
kiršė – rugpjūčio 27 d.
sphinx – rugpjūčio 28 d.

Taškė. – rugsėjo 14 d.
Pukis_miau – rugsėjo 19 d.
ceburashka – rugsėjo 23 d.

linamog – spalio 2 d.
Mona187 – spalio 18 d.
*IsaDora* – spalio 26 d.
Leveret – spalio 31 d.

ewe1ina – lapkričio 13 d.
Stiklo karoliukai – lapkričio 21 d.
Sielos Sparnai – lapkričio 29 d.

daite – gruodžio 24 d.
adžani – gruodžio 26 d.


Tegu vasarą knyga nebūna pamiršta vacation4.gif

user posted image
Atsakyti
Pagaliau good.gif Ačiū statybininkei 4u.gif 4u.gif
Aš vis dar skaitau Borną.Įdomu,bet nelabai... ax.gif
first.gif
Atsakyti
Dėkui, Germine 4u.gif

O aš berods vakar užbaigiau Karin Slaughter ,,Širdies randai" - antrąją ,,Aklumo" dalį. Puikus detektyvas thumbup.gif Labai įtraukiantis ir greitai perskaitomas.

Kol kas dar nieko neskaitau, užtat šiandien buvau labai fainame senų knygų knygynėlyje ir įsigijau kad ir nenaujas, senų leidimų, tačiau labai pigias (už keturias sumokėjau 15 Lt) ir norimas perskaityti knygas: Ch. Bronte ,,Džeinė Eir" (šią skaičiau, bet norėjau namuose turėti, nes labai patiko), V. Hugo ,,Žmogus, kuris juokiasi", Daphne du Maurier ,,Įtemptas laukimas'' (ši kaip nauja) ir Puzo ,,Krikštatėvis". bigsmile.gif Tai bele kaip patenkinta esu.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2013 06 11, 20:50)
Dėkui, Germine  4u.gif

O aš berods vakar užbaigiau Karin Slaughter ,,Širdies randai" - antrąją ,,Aklumo" dalį. Puikus detektyvas  thumbup.gif Labai įtraukiantis ir greitai perskaitomas.

Kol kas dar nieko neskaitau, užtat šiandien buvau labai fainame senų knygų knygynėlyje ir įsigijau kad ir nenaujas, senų leidimų, tačiau labai pigias (už keturias sumokėjau 15 Lt) ir norimas perskaityti knygas: Ch. Bronte ,,Džeinė Eir" (šią skaičiau, bet norėjau namuose turėti, nes labai patiko), V. Hugo ,,Žmogus, kuris juokiasi", Daphne du Maurier ,,Įtemptas laukimas'' (ši kaip nauja) ir Puzo ,,Krikštatėvis". bigsmile.gif Tai bele kaip patenkinta esu.

Visų pirma, ačiū, laTulipe, už gražų naujos temos atidarymą. Man asmeniškai labai gražu katinukai-skaitytojai biggrin.gif PAti tokį turiu tai jis pas mane labai dažnai miega po galva pasidėjęs knygą, kurią skaitau ir dažniausiai ji būna padėta ant lovos. Aj pasidalinsiu labai kukliomis foto. atsiprašau už prastą kokybę blush2.gif

Kaip mano katinas suguli knygas arba knyga - katino pagalvė biggrin.gif
user posted image

user posted image
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Grįžtant prie knygų, tai vakar pradėjau skaityti Stefanie Zweig - "Kažkur Afrikoje". Su šita knyga apsikvailinau, jau wikipedijoje radau sakinį biggrin.gif "Not to be confused with Stefan Zweig." biggrin.gif Gerai nepažiūrėjau į vardo pabaigą ir griebiau, manydama, kad tai kokia sena dar buvusi neišleista Stefan'o Zweig'o (vieno iš mano mėgstamiausių autorių) knyga. Taigi tik parsinešusi paskaičiau anotaciją ir supratau, kad tai autobiografinis romanas. Kadangi tai nauja knyga bibliotekoje - iškart čiupau. Pradžia kol kas man labai patinka. Įtraukė iš karto savo paprastu stiliumi, tiesiog riju akimis, nes kartu įdomu, kaip seksis šeimai emigravus. Kol kas knyga pasakoja žydų šeimos istoriją (emigravimą į Afriką) laiškų (susirašinėjimų) stiliumi. Paverčiau toliau pažiūrėti - jau nuo 29 psl. prasideda pasakojimas, bendravimas laiškais dingsta, kai visa šeima persikelia į Afriką. Žinau, kad yra ir filmas pastatytas, bet aš matyt per visus savo hobius ir užimtumą nesu jo mačiusi. blush2.gif Tikriausia čia būsiu tokia viena balta varna biggrin.gif

laTulipe, Karin Slaughter man irgi patinka. drinks_cheers.gif Dabar laukiu kitos jos knygos (bibliotekoje užsirezervavau) - "Baimės nuojauta" .

Dėl senų leidimų knygų, aš taip pat specialiai pigiai tokias įsigijau (jaučiu tam tikrą nostalgiją dar tam nekompiuterizuotam laikmečiui, kai materiali knyga buvo didelė vertybė). Aš turiu taip pat Ch. Bronte - "Džeinė Eir". Tada dar S. Zweig - "Širdies nerimas", E. Bronte - "Vėtrų kalnas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 12 birželio 2013 - 12:03
laTulipe, o kur tas knygynėlis yra? Man vienos senos knygos reikia, mažu rasiu ax.gif

zuvyte26, gerai katinukas atrodo bigsmile.gif

Skaitau Sebastian Fitzek ,,Skeveldra", kol kas čia kažkokie x failai vyksta, bet toliau gal bus įdomiau. ,,Terapija" visai patiko, tai ir su šita gal įsivažiuosiu.
Atsakyti
Pirmiausiai didelis ačiū už naujus namus 4u.gif Galvojau, kad jau niekas nebesukurs.

QUOTE(laTulipe @ 2013 06 11, 21:50)
O aš berods vakar užbaigiau Karin Slaughter ,,Širdies randai" - antrąją ,,Aklumo" dalį. Puikus detektyvas  thumbup.gif Labai įtraukiantis ir greitai perskaitomas.


Skaičiau platesnį tavo atsiliepimą, tai užkabino bigsmile.gif gerai, kad turiu ją namie. Pirma dalis man patiko, nors ir žiauri, labai šlykšti, bet man patinka tokios knygos ax.gif

O aš dabar skaitau A. Šlepiko "Mano vardas - Marytė". Skaudi tema, dar skaudesnės istorijos, bet labai traukia skaityti. Ir rašymo stilius limpa, net nesitikėjau tokio.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2013 06 12, 13:02)
laTulipe, Karin Slaughter man irgi patinka.  drinks_cheers.gif Dabar laukiu kitos jos knygos (bibliotekoje užsirezervavau) - "Baimės nuojauta" .

aš irgi ,,Baimės nuojautą'' užsirezervavau, 8 eilėje doh.gif labai tikiuosi, kad per vasarą sulauksiu.

QUOTE(Vessta @ 2013 06 12, 16:18)
laTulipe, o kur tas knygynėlis yra? Man vienos senos knygos reikia, mažu rasiu

jis yra antakalnio g., grynai priešais Petro Vileišio stotelę.

QUOTE(Dorifore @ 2013 06 12, 22:43)
O aš dabar skaitau A. Šlepiko "Mano vardas - Marytė".

Šitą irgi esu užsirezervavusi, bet eilė kosminė, tai nežinia, kada pavyks sulaukti.

O aš šiandien buvau bibliotekoje ir radau tris norimas knygas:
Joanne Harris ,,Mėlynakis berniukas"
Ch. Dickens ,,Didieji lūkesčiai''
H. Lee ,,Nežudyk strazdo giesmininko''


O šiandien ketinu pradėti Joyce Carol Oates ,,Tada aš išskleidžiau sparnus ir nuskridau"
Atsakyti
O aš šiandien išleidau čekį knygyne thumbup.gif Nusipirkau V. Grainytės "Pekino dienoraščiai" ir J. Moyes "Aš prieš tave".

Beje, zuvyte26, vis pamirštu pagirti tavo katiną 4u.gif Nieko nėr gražiau už miegantį katiną ant knygų biggrin.gif
Atsakyti
Labs rytas smile.gif VAsarojau su Jo Nesbo Gelbėtojas - labai patiko ir nenuvylė. mąstau apie galimybę vaikams nupirkti jo vaikišką knygą.
toliau vasaroju su T. Shah Timbuktu - viskas labai gerai, įdomi istorija ir kitoks negu pirmų dviejų pasakojimo stilius. bėda - ant veido jau matosi akinių nuo saulės kontūrai dėl skaitymo biggrin.gif
Atsakyti
Labas

Tai rytoj 14 val. Vilniaus knygės susitinkame PC Europa prie fontanėlio 4u.gif

Prašom jungtis aktyviau smile.gif Galioja tai ir senbuvėms knygėms, kurios kažko išsilakstė, ir naujesnėms, kurios niekad nesimytino .
Atsakyti
Vakar žiūrinėjau, skaitinėjau jūsų tinklaraštį. bigsmile.gif doh.gif Apėmė neviltis. Kiek laiko tuščiai iššvaistyta. doh.gif Tiek daug knygų noriu perskaityti, o laiko vis trūksta. Pagal jūsų rekomendacijas prisižymėjau didžiausią sąrašą knygų, kurias artimiausiu metu norėčiau perskaityti. Bet žinoma, įterpsiu ir tas, kurias jau labai labai seniai norėjau perskaityti.
Atsakyti
Laba diena. Gal kas turite E. L. James knygą "Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių" pdf formatu ir lietuviu kalba? Labai jos norėčiau smile.gif Jei ne gaila atsiųskite el.paštu Kytea@meile.lt Dėkoju iš anksto smile.gif
Atsakyti