QUOTE(Germinė @ 2013 08 16, 08:46)
Perskaičiau Rosamund Lupton "Sesuo" Vaikai parnešė,gan skeptiškai žiūrėjau,bet...patiko,įtraukė ir...nesupratau.Jei kuri skaitėt,parašykit,kaip ten baigėsi
Man labai patiko "Sesuo". Kažkuo kitoniška, labai jausminga, šilta...Gal kad aš turiu sesę
Pabaiga žinau, kad tragiška berods (senai jau skaičiau). Gyvosios sesers noras išsiaiškinti, kas nužudė jos seserį privertė ir ją atsidurti panašioje situacijoje. Jei gerai supratau ir nepainioju, ją taip pat nužudė
---------------------------------------------------------------------------------------------------
O man ranka nekyla imti skaityti Tess Gerritsen "Gravitacija".

Paskaitau anotaciją ir OMG. Atrodo labai jau fantastikos nemažai. Bet gal skaitant visai kitaip pasirodytų.
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2013 08 16, 13:24)

aš skaičiau, įtraukė, paskui atitraukė - liko graužtukas. pabaigą lyg paskaičiau, bet irgi nesupratau...
Rosamund Lupton -"Sesuo" yra detektyvas, tai tikiu, kad pabaigą paskaičius (kažką praleidus) sunku suprasti kas ten kaip.
Perskaičiau
Dalios Jazukevičiūtės - "Gyvatė keičia odą". Nepatiko visai visai

O pagal anotaciją atrodė turėtų būti įdomi knyga. Nutariau, kad geriau jau tada skaityti Yalom'o knygas, kurių prisitempiau, ten bent kažko gali pasisemti. O iš "Gyvatė keičia odą" tai nebent užsikrėsti prasta nuotaika. Dar nepatiko, kad pasakojimas kažkoks monotoniškas, bla bla bla, toks pilkas lietuviškas gyvenimėlis. Tokią knygą, manau, kai kurios iš jūsų bei aš pati galėčiau parašyti. Turiu dar vieną jos knygą, bet pasiliksiu pabaigai