Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

Gal kuri turite savo bibliotekoje ir norėtų paskolinti, parduoti, mainytis knygą Joanna Trollope "Marčios"?
Kaune wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2013 10 02, 00:26)
linamog, su gimtadieniu   4u.gif

Aciu labai. Ateinu su perskaityta Vaivos Grainytės "Pekino dienoraščiai". Tikrai maloniai nustebino - ironiska, saviironiska, originalus palyginimai, su bohemisko gyvenimo aprasymais, tikras Kinijos "paciupinejimas" is vidaus, ne per turisto fotoobjektyva. Rekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 02 spalio 2013 - 10:25
QUOTE(linamog @ 2013 10 02, 11:25)
Aciu labai. Ateinu su perskaityta Vaivos Grainytės "Pekino dienoraščiai". Tikrai maloniai nustebino - ironiska, saviironiska, originalus palyginimai, su bohemisko gyvenimo aprasymais, tikras Kinijos "paciupinejimas" is vidaus, ne per turisto fotoobjektyva. Rekomenduoju.

Mna ši knyga irgi labai patiko, skaičiau su dideliu malonumu. Nustebino internete rastas atsiliepimas, kad autorė ciniška, kad niekina kinus, jų šalį ir pan.
Atsakyti
Ruta Sepeys "Nelengvu keliu ". Tai antroji sšios autorės knyga kurią skaičiau besidomėdama pačia autore. Įspūdis identškas kaip ir po "Tarp pilkų debesų"- tai knygos paaugliams. Skaitosi greitai, lengvai, bet man trūksta "svorio", trūksta to neapsakomai gero jausmo perskaičius vertingą knygą. Mano nuomone tokios knygos labiausiai gal tiktų bandant ripratinti paauglį skaityti.
Antrą kartą perskaičiau "Keturiasdešimt meilės taisyklių". Tebesidžiaugiu kad nusipirkau, nes yra minčių, yra eilčių, kurias su malonumu dar ne kartą perskaitysiu.
Atsakyti
Paskutinė skaityta Diane Chamberlain "Prieš audrą" - nebloga knyga, greit susiskaitė, bet J.Picoult "Namų taisyklės" mane labiau sujaudino. Įdomu, kuri kurią kopijavo, labai jau temos panašios.
Dabar kurį laiką nėr noro skaityt, žurnalus tik perverčiu. Nors nusipirkau naują Jojo Moyes knygą, reiks pažiūrėt rolleyes.gif
Atsakyti
O aš pabaigiau Marininos "Gyvenimas po gyvenimo"...Nežinau.Labai ją mėgstu.Bet man vienas siužeto vingis neišbaigtas pasirodė ax.gif
Pradėjau analitiką.Apsimetu,kad neskaičius rolleyes.gif
Atsakyti
Na ką, laukiam šitos smile.gif
http://www.jotema.lt...ew?pid=1&id=620
Atsakyti
Ar skaitet 50 pilku/tamsesniu atspalviu? ka mano apie sia knyga?
Atsakyti
QUOTE(Irena_P @ 2013 07 12, 19:07)
Penkiasdešimt pilkų atspalvių E L James -- pasiemaiu nes labai isgyre, - apie 70 puslapiu niekaip negalejau suprasti ko si knuga galetu buti ypatinga, veliau isivaziavo -labai patiko uzkabino, pabaiga tiesiog paliko nezinioje tad skubejau isigyti antra dali smile.gif
Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių - pirma dalis patiko labiau, kiek pabodo meiles scenos, siek tiek erzino pasikartojantys zodziais ir frazes.
Nepaisant mano muni kritikos tikrai rekomenduoju  thumbup.gif ,patiko man taip pat smile.gif

QUOTE(Kali Kalifornija @ 2013 07 21, 15:41)
Dabar kankinuosi su "Penkiasdešimt pilkų atspalvių". Niekaip nesuprantu psichozės dėl šios knygos. Toks įspūdis, kad autorė surinko kažką iš sex forumų apie neįprastas sex formas, bando įpinti meilės istorijos, bet kažkas ne taip... Lėkšta... Nors mėgstu lengvas knygeles

QUOTE(katilina @ 2013 07 23, 21:40)
Aš irgi su ja kankinausi. Tikrai nesuprantu, iš kur tokia pasaulinė meilė ir susižavėjimas tokia prasta knyga. Gal kai kuriuos vilioja paskaityti apie svetimus pirmuosius seksualinius potyrius ar meilės istoriją "kaip iš pasakos"- na čia aš taip spėju, nors man nei viena, nei kita nebuvo ypatingai įdomu. Išvis, kai pagalvoju, kad dar kartą reikėtų skaityti apie visus tuos lūpos kramtymus, akių vartymus ir mirimą dėl to, koks tas bernas tobulas ir seksualus, brrr, net šiurpas nukrato.  rolleyes.gif

QUOTE(Sennat @ 2013 07 24, 09:41)
Skaičiau 50 pilkų atspalvių. Nebeskaitau. Nes perskaitęs iki pirmos sekso scenos galutinai supratau, kad knyga skirta moterims (100%) ir vyrams tai nuobodybė. O ir parašyta ji tikrai prastai bei neįdomiai. O skaityt pradėjau dėl ažiotažo, kilusio tarp pažįstamų, kai žmonos paskaičiusios šios knygos, užsivesdavo... smile.gif Man užsivesti nepavyko smile.gif Šiuo metu skaito maniškė, laukiu ir tikiuosi pasekmių biggrin.gif

QUOTE(Terezza @ 2013 08 11, 17:11)
Prašom neįžeidinėt. Tokios lėkštybės gali patikti tik spuoguotiems paaugliams. Ir tai ne visiems.
Prašom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 07 spalio 2013 - 09:27
Germine, nepatingėjai surinkti. tongue.gif
Aš tai manau, kad nelabai verta klausti kitų nuomonės, jei kokia knyga labai traukia. Imi, perskaitai ir turi savo nuosavą nuomonę. smile.gif

Mano paskutinė perskaityta- Nina Blazon "Kaukėtasis žudikas iš Londono". Detektyvinė istorija apie 18a. Londoną, žmogžudystę teatre, kurią užsimoja išnarplioti turtingiausios miesto moteriškės sūnėnas, įsitikinęs suimto įtariamojo nekaltumu. Pasiėmiau, kai užsinorėjau pertraukos nuo dabar skaitomos knygos (geros, bet tokios, prie kurios reikia susikaupti). Tiko, nes tikrai labai lengvai ir greit susiskaitė. O ar įdomi- čia jau kitas klausimas. Sakyčiau, gana paviršutiniška, nei veikėjai ypač įdomūs, nei laikotarpis ryškiai pavaizduotas, nei detektyvinė linija kažkuo ypatinga. Žodžiu, skaityti galima, bet tik tiek.

Buvau šiandien užsukusi į "Vagą" atpigintų knygų ieškoti. Kelių norėjau, bet pasirinkau tik vieną- Philipo Rotho "Portnojaus skundas". Visos jo anksčiau skaitytos patiko, tikiuosi, ši bus ne išimtis.
O iš naujienų akį patraukė šita, visai jos norėčiau:
http://www.manoknyga...rselis-1000.jpg
Gal jau kas skaitėt?

Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 10 07, 19:52)
Germine, nepatingėjai surinkti.  tongue.gif
Aš tai manau, kad nelabai verta klausti kitų nuomonės, jei kokia knyga labai traukia. Imi, perskaitai ir turi savo nuosavą nuomonę. smile.gif
Turiu savo nuomonę,bet šitos tai neskaitysiu-tikiu biggrin.gif
Atsakyti
Is Jotemos naujienu sudomino Moyes, Marinian ir Gerritsen - bus ka skaityt bigsmile.gif
Atsakyti