QUOTE(Irena_P @ 2013 07 12, 19:07)
Penkiasdešimt pilkų atspalvių E L James -- pasiemaiu nes labai isgyre, - apie 70 puslapiu niekaip negalejau suprasti ko si knuga galetu buti ypatinga, veliau isivaziavo -labai patiko uzkabino, pabaiga tiesiog paliko nezinioje tad skubejau isigyti antra dali
Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių - pirma dalis patiko labiau, kiek pabodo meiles scenos, siek tiek erzino pasikartojantys zodziais ir frazes.
Nepaisant mano muni kritikos tikrai rekomenduoju

,patiko man taip pat

QUOTE(Kali Kalifornija @ 2013 07 21, 15:41)
Dabar kankinuosi su "Penkiasdešimt pilkų atspalvių". Niekaip nesuprantu psichozės dėl šios knygos. Toks įspūdis, kad autorė surinko kažką iš sex forumų apie neįprastas sex formas, bando įpinti meilės istorijos, bet kažkas ne taip... Lėkšta... Nors mėgstu lengvas knygeles
QUOTE(katilina @ 2013 07 23, 21:40)
Aš irgi su ja kankinausi. Tikrai nesuprantu, iš kur tokia pasaulinė meilė ir susižavėjimas tokia prasta knyga. Gal kai kuriuos vilioja paskaityti apie svetimus pirmuosius seksualinius potyrius ar meilės istoriją "kaip iš pasakos"- na čia aš taip spėju, nors man nei viena, nei kita nebuvo ypatingai įdomu. Išvis, kai pagalvoju, kad dar kartą reikėtų skaityti apie visus tuos lūpos kramtymus, akių vartymus ir mirimą dėl to, koks tas bernas tobulas ir seksualus, brrr, net šiurpas nukrato.
QUOTE(Sennat @ 2013 07 24, 09:41)
Skaičiau
50 pilkų atspalvių. Nebeskaitau. Nes perskaitęs iki pirmos sekso scenos galutinai supratau, kad knyga skirta moterims (100%) ir vyrams tai nuobodybė. O ir parašyta ji tikrai prastai bei neįdomiai. O skaityt pradėjau dėl ažiotažo, kilusio tarp pažįstamų, kai žmonos paskaičiusios šios knygos, užsivesdavo...

Man užsivesti nepavyko

Šiuo metu skaito maniškė, laukiu ir tikiuosi pasekmių

QUOTE(Terezza @ 2013 08 11, 17:11)
Prašom neįžeidinėt. Tokios lėkštybės gali patikti tik spuoguotiems paaugliams. Ir tai ne visiems.
Prašom
Mano charakteris auksinis - todėl toks sunkus