Įkraunama...
Įkraunama...

Homoseksualai ir kiti...

Tik nepradėkime aiškinti kad homoseksualumas yra normalu (ir nereikia nuorodų į užsienio gydytojų išvadas, kad homoseksualumas nėra anomalija - tokios išvadas daugiau pasako apie jų autorių seksualinę orientaciją nei apie mokslinį išprusimą)


Homoseksualumas - tai, be jokios abejonės, seksualinis iškrypimas, liga. Tokia pat, kaip, pvz. impotencija. Bet kitas dalykas - apribojimai (diskriminacija), susiję su šia liga.

Ar reikia homoseksualus sodinti į kalėjimą? Ne, nereikia ir negalima - kaip negalima šaudyti protiškai neįgalius.

Ar reikia drausti homoseksualams apiforminti jų santykius, t.y. sudaryti santuoką (kaip ją bepavadintumėm)? Mano nuomonė - ne, nereikia. Juk neuždrausime dviem impotentams (kurčnebyliams, akliems ir t.t.) sudaryti santuokos? Tik gal nevadinkime tai "santuoka", tegu būna "partnerystė" ar kažkaip panašiai.

Ar reikia leisti homoseksualams įvakinti vaikus? Na, manau, jokiu būdu ne. Gimdyti - prašom (jei tai lesbietės), bet įvaikinti - ne. Nes tai prieštarauja visuomenės interesams. Visuomenė privalo žiūrėti į homoseksualumą kaip į ligą, visuomenė turi teisę apsaugoti vaiko interesus, neleidžiant ligotiems žmonėms įvaikinti vaiko.
Atsakyti
Nesmerkiu homoseksualių zmoniu, kol tai neliečia vaiku... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(asker @ 2013 06 22, 20:53)

Homoseksualumas - tai, be jokios abejonės, seksualinis iškrypimas, liga. Tokia pat, kaip, pvz. impotencija. [...] Juk neuždrausime dviem impotentams (kurčnebyliams, akliems ir t.t.) sudaryti santuokos?
[...]
Ar reikia leisti homoseksualams įvakinti vaikus? [...] ne. [...], visuomenė turi teisę apsaugoti vaiko interesus, neleidžiant ligotiems žmonėms įvaikinti vaiko.


Ta prasme, turime neleisti įsivaikinti ir impotentams ar kitiems "ligotiems" žmonėms? mastau.gif O kaip su nevaisingomis poromis? Jie gi irgi "ligoti" mastau.gif Kokios ligos būtų tos pagrindinės, kurioms esant įsivaikinti negalima? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiedre @ 2013 06 22, 21:01)
Nesmerkiu homoseksualių zmoniu, kol tai neliečia vaiku...  schmoll.gif

Kodel jus tuos vaikus vis kisat biggrin.gif ar jie kazka vaikams daro? Atrodo, kad vaikscioja gejai gatvemis ir uzpuolineja vaikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2013 06 23, 22:11)
Kokios ligos būtų tos pagrindinės, kurioms esant įsivaikinti negalima? :unsure:



Tos dėl kurių gali būti pažeisti vaiko interesai - pvz. gali sutrikti jų seksualinio elgesio vystymasis.

Mums bandoma įpiršti nuomonę kad homoseksualumas yra "normalu". TAI NĖRA NORMALU. Tai nukrypimas, deviacija.
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2013 06 23, 22:35)
ar jie kazka vaikams daro? Atrodo, kad vaikscioja gejai gatvemis ir uzpuolineja vaikus


Kam jiems gatvėmis vaikščioti? Jie į darželius ateina, su pasakomis apie du įsimylėjusius princus :)
Atsakyti
Šiaip esu labai prieš. Nu negaliu jų pakęsti. Ir suprantu kad jie irgi žmonės ir kad čia lyg ir tolerantišku reiktu būt, bet kai pamatau gejus tai net supykina.
Atsakyti
Buvau labai tolerantiska, kol man vienasyk parode ju porno. Tada atsirado konkretus pasislykstejimas. O kai prie manes pristojo boba lesbiete su savo didele dvasinga meile, tai tolerancija isgaravo galutinai.

O vaiku jiem negalima duot, traumuos psichika. Su tom vedybom tai irgi... man tai pasityciojimas is pacios santuokos, ji statoma ant iskrypimo. Nors suprantu, kad daugeliui zmoniu tai nera vertybe. Visiskai nesvarbu ar jie gime su liga, ar patys pasirinko istvirkavima tokio pobudzio (pazistu ir tokiu, ir tokiu). O visos tos a la placios paziuros man atrodo tiesiog asmenybes nebrandumas, paauglyste uzsitesusi kazkokia.
Atsakyti
QUOTE(Ozito @ 2013 06 12, 20:22)
Taigi, neseniai skaiciau straipsni pavadinimu "Tyrimas atskleidė: vienalytė šeima yra žalinga vaikui aplinka " (http://zeppelinus.livejournal.com/40365.html) "Tecio puslapyje" kaip ir nera temos apie homoseksualus. Taigi padiskutuokim, gamta ju tai nesukuria, nes dauginimuisi reikia priesingu lyciu, tai iseina kad jie patys pasirenka buti gejais ar kaip ?


nu. Žiauriai žalinga. Pvz. vaikas gyvena su mama ir močiute. Tai čia kaip? Kenkia vaikui? Atimt? Šiaip ar taip- šeima vienalytė, kaip bepasuksi. Jau kenkia taip, kad pipiecas kažkoks. Kur žiūri VTAT ir kitos tarnybos- atimt tą vaiką, ir tik į globos namus.
Atsakyti
mama ir mociute kartu i lova neina.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 06 25, 12:17)
nu. Žiauriai žalinga. Pvz. vaikas gyvena su mama ir močiute. Tai čia kaip? Kenkia vaikui? Atimt? Šiaip ar taip- šeima vienalytė, kaip bepasuksi. Jau kenkia taip, kad pipiecas kažkoks. Kur žiūri VTAT ir kitos tarnybos- atimt tą vaiką, ir tik į globos namus.

Aišku kenkia. Mergaitė neišmoksta kurti ryšio su vyrais, berniukams sudėtingiau įsisavinti vyrų pasaulį. Homoseksualų šeimose dar prisideda visuomenės netolerancija. Visos problemos sprendžiamos, bet problemų gerokai daugiau negu jau tikriausiai vadintinose mažumų (vyrų-moterų šeimose). Na, žinoma, galime mąstyti ir taip, kad šiandieiniame sociume nebesvarbūs skirtumai tarp vyrų ir moterų, ar jų svarba mąžta - tuomet ir problemos nyksta. Ar to norime. Gal jau ir taip. Nebesisitebiu niekuo, tik man asmeniškai, skirtumai tarp vyro ir moters svarbūs, netgi esminiai, kad gyvenimas būtų prasmingas ir įdomus...
Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 25, 13:09)
mama ir mociute kartu i lova neina.

o Jūs vaikams demonstruojate su kuo į lovą einante ir stengiatės, kad tai jiems svarbu būtų? Ar jums, santykiuose su vaikais, svarbu su kuo miegate?
Atsakyti
zinoma kad ne. bet santykiu pobudis tarp mamos ir mociutes yra visiskai kitas nei kad tarp mamos ir jos sex partneres. nera vaikai idiotai kad to nejaustu ir nesuprastu.
Pirmines vetybes atsinesamos is seimos, kurioje uzaugai. Vaikui, auganciam su dviem mamom, savaime aisku bus, kad homoseksualus rysiai yra normalu, o kancia del nepritapimo sociume yra butina ir reik kovot del to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona Saule: 25 birželio 2013 - 13:52