QUOTE(snaige10 @ 2013 09 30, 08:06)
Tai jūs prieš žudikus, bet už mirties bausmę? Ar yra tame logikos?
Manipuliuoti vaikų tema - politikų ginklas per rinkimus ir gana pabodęs.
Pora įpintų žodžių kaip "kilnus dalykas", "pilietinės teisės" yra gana nuvalkioti ir nesuteikia svorio argumentams.
Manipuliuoti vaikų tema - politikų ginklas per rinkimus ir gana pabodęs.
Pora įpintų žodžių kaip "kilnus dalykas", "pilietinės teisės" yra gana nuvalkioti ir nesuteikia svorio argumentams.
Logikos yra. Jūs ar pati įžvelgiat skirtumą - nužudyti šiaip žmogų/žmonių grupę ar įvykdyti nuosprendį išgamai? Jeigu nematot, nematau prasmės aiškinti - vistiek nesuprasit.
Nereikia čia prikišti politikavimo bei manipuliavimo vaikais- AŠ turiu vaikų ir MAN svarbi jų sauga. Ar tą labai sunku suprasti? NENORIU, kad gatvese laisvai vaiksčiotų manjakai ir aš bučiau privertsa (kaip, beje, ir esu) vaikus tik su palyda kur nors išleisti. Didelė dauguma svaičiojančių čia apie žudiko teisės ir t.t - darot tai vien dėl to, kad pasipuikuoti, ir pirmoj eilej prieš save - oj, kokia aš gera, angelo įsikūnijimas, bet pačios galit šito protu nesuvokti, o neduok Dieve jeigu jūsų artimuosiems atsitiktų taip, kaip merginai iš Panevėžio - pačios sudraskytumet tuos žmones. Dėl "nuvalkiotų dalykų" - plepalai (visokios diskusiojs ir pan, nevedančios ne prie kokio tikslo pasiekimo ir neduodančios naudos) nuvalkioja žodžius tiems, kas juos dažnai klauso ir pats daug beprasmiškai diskutuoja.
Papildyta:
Beje, kažkas ten klausė dėl statistikos. Saudų Arabijoje labai žemas nusikalstamumas, ir labai daug prie to prisidėjo būtent žiaurūs atpildas už nusikaltimą. Ir tai teisinga.