labas labas, 100 metų
kažkaip užėjo mintis užsukt čia, perskaičiau visus 19 psl
ir kadangi buvo eeglelės paliepimas ne tik skaityt, tai privalėjau pasisveikint
gyvenam mes kaip ir visi, visko būna
su mokslais, nors pirmūnė nėr, bet neblogai neblogai, dar kaip pritinginčios rezultatai neblogi

pamokas pati ruošia, bet kartais numuilina tipo nesuprato, tada aiškinamės, bet ne pirma pasisako, o tik tada ,kai paklausi ar pamokos paruoštos ir ar viskas aišku, tada prasideda ooooj ten vienos užduoties nesupratau
skaityt mėgsta, paskaito ir pati, kartais primint reikia, bet skaitymas ją lydi praktiškai kasdien.
tv užblokuotas darbo metu, kompas pagal atsiklausimą, o vat telefono iš rankų nepaleidžia, žaidimai
lanko stalo tenisą, tai pusė metų tvarkoj, o dabar jau atsibodo, lanko nes tėvai liepia

tai jau trečias būrelis per trejus mokslo metus, dabar jau nori jodinėti...
šiaip jautruolė tai siaubinga, čiut kas tai verkia, verkia, verkia, kas mane labai veda iš kantrybės

dar laaabai moka atsikalbinėt, iškalba neišpasakyta, kovoja už savo teises iki paskitiniųjų, tik dėl pareigų nekovoja, dažnai kyla klausimas " kodėl aš", kodėl turėčiau"??????????
savarankiška pakankamai, į mokyklą iš mokyklos vaikšto pati, valgyt pasidaro, Aišku ne kepsnių, bet sumuštiniai, koldūnai, makaronai, o kai nori tėvus pamalonint sriubos išverda, salotų padaro, nors nepasakyčiau, kad virtuvė mėgstamiausia jos erdvė, nu čia kaip mamai

santykiai su sese visokie, bet šiaip tai nėr kad vienas kumštis, pastoviai viena ant kitos, kad net neišsiaiškinsi teisybės

, bet jei jau įvyko, kad tenka būt atskirai, tada jau bėda, tada liūdi ir gaili viena kitos
na atrodo šiam kartui tiek

su fotkėm sunkiau jau ir man , kaip ir eeglelei reikia pasimokyt
Už tai, kad visada būtų, ką apsirengti ir prieš ką nusirengti