Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas - 8. Ir Kaune statyti galima

QUOTE(cibulis @ 2013 07 18, 23:08)
Nepyk, bet Palanga man nepatinka (nors ir turėjau paną iš Palangos). Aš po 2-3 sav. varau į Šventąją. Daugiau ramybės, geresnės kopos, pigiau, o visą kitą (išskyrus snukių daužymą), tas pats. Palanga - snobams.

drinks_cheers.gif visi sako kurie važiuoja Šventąja, kad ten ramiau - ištikro pigiau. tik nosies nesusigruskite į lyges plyteles....
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 07 18, 22:14)
drinks_cheers.gif  visi sako kurie važiuoja Šventąja, kad ten ramiau  -  ištikro pigiau. tik nosies nesusigruskite į lyges plyteles....

Man Šventoji labiausiai patinka dėl kopų. Palanga kopų neturi. Palanga turi gerą naktinį gyvenimą, bet kadangi esu senis man tai neįdomu (o gal tik apsimetu, nes mergas pakirkinu). Ai, tiek to...
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 07 18, 23:19)
Man Šventoji labiausiai patinka dėl kopų. Palanga kopų neturi. Palanga turi gerą naktinį gyvenimą, bet kadangi esu senis man tai neįdomu (o gal tik apsimetu, nes mergas pakirkinu). Ai, tiek to...

Nebuvau nežinau, yra kopos Palangoje, gal tik miegoti ten negalima... biggrin.gif ir mergu yra.
Atsakyti
Laukiniu salune smagiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 07 19, 00:13)
Sakė (mano pana) kažkur anksčiau buvo nelegalus kazino. Kalbu apie laikus prieš 17 metų.

gera pana smile.gif , senmergė ... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2013 07 18, 22:26)

Vaiką turi (ne nuo manęs).
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2013 07 18, 23:26)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 07 19, 00:19)
nes mergas pakirkinu). Ai, tiek to...

. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 07 18, 23:28)
Vaiką turi  (ne nuo manęs).

*****, kaip vadas gal nuo manes?
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 07 18, 22:24)
Nebuvau nežinau, yra kopos Palangoje, gal tik miegoti ten negalima... biggrin.gif ir mergu yra.

Mergų Palangoj - iki apsišikimo, bet kopų nėra. Ir neklaidink žmonių. Nidoj irgi kopų nėra. Išmaišiau visą pajūrį: normalios kopos tik Šventojoj.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 07 19, 00:28)
Vaiką turi  (ne nuo manęs).

Panos tos ,kur turi vaikus smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2013 07 18, 22:29)

O kaip aš tau: 196 cm ūgio, apie 100 kg svorio (tikrai ne storas), juodi plaukai, akinukai, beveik be pilvo, sportiško sudėjimo, įkirus...

Žinau, kad mergos žiūri. Ir žmona pastoviai kontroliuoja. Simpatijų man netrūksta. Ne modelis, bet...
Atsakyti