Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas - 8. Ir Kaune statyti galima

QUOTE(cibulis @ 2013 07 19, 00:33)
O kaip aš tau: 196 cm ūgio, apie 100 kg svorio (tikrai ne storas), juodi plaukai, akinukai, beveik be pilvo, sportiško sudėjimo, įkirus...

Žinau, kad mergos žiūri. Ir žmona pastoviai kontroliuoja. Simpatijų man netrūksta. Ne modelis, bet...

unsure.gif geriau jau 190 cm ilgakoje blondinė ...
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 07 18, 22:33)
O kaip aš tau: 196 cm ūgio, apie 100 kg svorio (tikrai ne storas), juodi plaukai, akinukai, beveik be pilvo, sportiško sudėjimo, įkirus...

Žinau, kad mergos žiūri. Ir žmona pastoviai kontroliuoja. Simpatijų man netrūksta. Ne modelis, bet...

BLYN, JAUČIU KAIPĮSIMYLIU, ko anksčiau nepasakojai? dievas o ne vyras hmmmmm wub.gif svajonė wub.gif
noriu noriu noriu vyro savanorio ... ar pasirašysi? juk oдин раз - не пидарас
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2013 07 18, 22:39)

Tai tu bičas? Nors galūnė A. Kie čia transvestitų: Vilienė - pasirodo VILIUS. Korida - pasirodo - KORIDUS ir t.t. Šlykštu. Mano orientacija normali.
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2013 07 18, 22:39)

190cm - čia atstumas nuo pėdos iki kelių? lotuliukas.gif

gal gyveni jau? senai nematytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 18 liepos 2013 - 22:45
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 07 18, 22:43)
BLYN, JAUČIU KAIPĮSIMYLIU, ko anksčiau nepasakojai? dievas o ne vyras hmmmmm  wub.gif  svajonė  wub.gif
noriu noriu noriu vyro savanorio ... ar pasirašysi? juk oдин раз - не пидарас

O tai tavo galas kokio ilgio: į išorę ar į vidų. Vadiniesi galu (KJKG), bet pasirodo, kad ne galas, o skylutė. Dar vienas transvestitas. Nuo kada Kaunas toks atviras seksualiniai orientacijai pasidarė. Buvau praeitą savaitę Kaunę: vaikšto peroksidinės blondinės su aukšakulniais kaip Pizos bokštas ir jokios seksualinės laisvės. Ar kažką pražiopsiojau?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 07 18, 23:33)

Toks briedas tikrai nuo Carslbergo??? biggrin.gif
Cibuli, forumo nesumaiset, cia ne xxxpazintys lotuliukas.gif stato cia zmones, bet namus, ne ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 07 18, 22:47)
O tai tavo galas kokio ilgio: į išorę ar į vidų. Vadiniesi galu (KJKG), bet pasirodo, kad ne galas, o skylutė. Dar vienas transvestitas. Nuo kada Kaunas toks atviras seksualiniai orientacijai pasidarė. Buvau praeitą savaitę Kaunę: vaikšto peroksidinės blondinės su aukšakulniais kaip Pizos bokštas ir jokios seksualinės laisvės. Ar kažką pražiopsiojau?

ir visos tikriausiai puolė ant tavęs ... tiesiog alpo nuo grožio etalono ... nestoras ... sportiškas ... biški žlibas ... eina sau ...

jeigu tau smegenų taip stipriai nespaustų skysčiai ir sugebėtum savo žlibas akis atitraukt nuo artimiausio sijono, gal tada ir galėtum tvirtinti, jog buvai Kaune. Dabar deja .... Vargšelis. norint nepražiopsot, reikia sugebėt matyt. tikriausiai prie stoties leido pasivaikščioti? O tavo kaime tikriausiai seksualinė laisvė liejasi per kraštus. tai kodėl tau ten ir nepasilikus?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 07 19, 00:43)
Tai tu bičas? Nors galūnė A.Korida - pasirodo - KORIDUS

korida yra korida o ne koks koridas ... matei kaip ant iesmuko bistefksa daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 07 18, 23:47)

Nieko nepražiopsojai, dabar visi Vilniuje, palei Gedimino gatve suoliukus trina..
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 07 18, 22:55)
Toks briedas tikrai nuo Carslbergo??? biggrin.gif
Cibuli, forumo nesumaiset, cia ne xxxpazintys lotuliukas.gif stato cia zmones, bet namus, ne ... biggrin.gif

matai, tikriausiai temoje "cibulio pasyvaus namo koncepcija ir medžiagų parinkinėjimas" jau niekas nebesireiškia, tai prisiminė, kur jį padarė :-)
bet matai, čia ne ta orientacija :-)
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 07 19, 00:44)
190cm - čia atstumas nuo pėdos iki kelių?  lotuliukas.gif

gal gyveni jau? senai nematytas

Ne , nuo pedos iki tarpkojo blush2.gif ...
Mozaika klijuoju...
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2013 07 18, 23:00)
Ne , nuo pedos iki tarpkojo  blush2.gif ...
Mozaika klijuoju...

na, sutinku smile.gif tada ilgakojė lotuliukas.gif

paskutiniai štrichai? jau galiu sveikint?
Atsakyti