Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas - 8. Ir Kaune statyti galima

QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 07 19, 02:02)
na aš juk tai ir turėjau galvoje   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Na tada as turejau nica galvoje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif su putojanciu aluciu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 19 liepos 2013 - 00:09
Na, chebryte, pas jus ir tryda galvoje. Tikrai kad iš Kauno į Vilnių nuteka geriausi, o Kaune lieka tik šyrpotrėbas. Man tai nuo alaus smegenys susiko vakar, bet jei jūs blaivi taip rašinėjate, tai galiu pareikšti tik užuojautą.

O pasyvaus namo statybos bus. Labai greitai startuojame. Maždaug po savaitės.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 07 18, 21:29)
netiki, paklausk R125, VIlkasPilkas (atrodo, pas ji dabar dirba jie, pagal fotkes sprendziu)

Pas mane su juodu muru i pabaiga. Kiek zinau po manes yra jau eilute... Nebent ten (pas Cibuli) bus ne tik vagonelis bet ir mergu, tada paviliosi muririnkus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkasPilkas: 19 liepos 2013 - 09:12
QUOTE(VilkasPilkas @ 2013 07 19, 09:12)
Pas mane su juodu muru i pabaiga. Kiek zinau po manes yra jau eilute... Nebent ten (pas Cibuli) bus ne tik vagonelis bet ir mergu, tada paviliosi muririnkus wink.gif

Tai duok kontaktus.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 07 19, 09:09)
Na, chebryte, pas jus ir tryda galvoje. Tikrai kad iš Kauno į Vilnių nuteka geriausi, o Kaune lieka tik šyrpotrėbas. Man tai nuo alaus smegenys susiko vakar, bet jei jūs blaivi taip rašinėjate, tai galiu pareikšti tik užuojautą.

eeee, Cibuli, yra toks posakis - kas girtam ant liezuvio, tas blaiviam galvoje.
Nujo, pavaret jus cia vakare, na, bet taip sakant, koks balius jei ryte negeda prisimint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2013 07 19, 09:30)
Nujo, pavaret jus cia vakare, na, bet taip sakant, koks balius jei ryte negeda prisimint  smile.gif

4u.gif
Atsakyti
bandysiu pirkti krumapjove. Gal kas domejotes ir turit surinke info kokio gamintojo, i kokius parametrus atkreipti demesi? Suma 2000-3000 lt
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2013 07 19, 10:09)
bandysiu pirkti krumapjove. Gal kas domejotes ir turit surinke info kokio gamintojo, i kokius parametrus atkreipti demesi? Suma 2000-3000 lt

kiek ploto pjausi? jei kelis ar keliolika aru sabakstyno ar pievos pora trejeta kartu nupjaut, tai dalgis visapusiskai sveikiau.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 07 19, 09:09)
O pasyvaus namo statybos bus. Labai greitai startuojame. Maždaug po savaitės.

Cibuli, koks pamatas galų gale pasirinktas? Ar pašalinsite augalinį gruntą?
Lyg ir vienoda kaina buvo pasiūlymai paskutiniai.

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 07 19, 09:18)
Tai duok kontaktus.

permeciau i AZ, nors AD jau buvo cia viesai visa info pateikes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2013 07 19, 11:32)
Cibuli, koks pamatas galų gale pasirinktas? Ar pašalinsite augalinį gruntą?
Lyg ir vienoda kaina buvo pasiūlymai paskutiniai.

Čia vakar reikėjo klaust biggrin.gif viską pylė kaip per apklausą ir net daugiau, vos iki organų ilgio nepriėjo lotuliukas.gif
Šiandien blaivas vėl lazankes trins.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 07 18, 22:14)
QUOTE(Testify @ 2013 07 18, 22:12)

Sveiki visi! Gal atsirastų tokių, kuriems reikia kieto kuro katilo? Negaliu čia dėti skelbimo, tačiau mielai bendraučiau per A.Ž. 4u.gif

Sveiki, na pabandykit sususiekti su Viliene, jis labai ieskojo tokio katilo.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti