Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas - 8. Ir Kaune statyti galima

QUOTE(skyroja @ 2013 06 18, 10:08)
KJKG, neprasau gi viesai i foruma mesti. Vis kas nors pamini, kad idejo fotkes i albuma, tai ir ieskau kur tas albumas, nes idomu kokius sprendimus prieme.

Dabar tik toptelejo, kad tie albumai visai ne SM forume, o bloguose ar kur kitur. Tai ir pasidaro aisku, kodel nerandu. smile.gif Reiks ieskot blogu ar kitu nuorodu.

As beje "pats", ir prisijungciau krepsini palost, jei truksta zaidejo. Jus salej ar lauke? as su savo kolegom sales sezona uzdarem geguzes pradzioj, tai jau norisi palakstyt ir pasistumdyt.

Taip, viskas sukelta bloguose ar kur kitur

dėl krepšinio kalbinkis jaunimą: R125, AD aš jau per senas tokiems dalykams, ypač gatvėje. nors tame būtų privalumas - nelūžinėja danga nuo mano svorio, kaip salėje.
Atsakyti
QUOTE(skyroja @ 2013 06 18, 11:08)
As beje "pats", ir prisijungciau krepsini palost, jei truksta zaidejo. Jus salej ar lauke? as su savo kolegom sales sezona uzdarem geguzes pradzioj, tai jau norisi palakstyt ir pasistumdyt.

Tai rimta pareiška slaptažodžiams gauti smile.gif
Artimiausias mačas - trečiadienį, registruotis geriausiai per R125 AŽ. Veiksmas neblogoje lauko aikštelėje Voškonyse.
O jei pasistūmdyt - tai be R125 čia niekaip, jis čia kiečiausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 06 18, 11:28)
nors tame būtų privalumas - nelūžinėja danga nuo mano svorio, kaip salėje.

lotuliukas.gif

Nu nu, tikrai neatrodai taip grėsmingai smile.gif.
Atsakyti
Labai gera daina apie Dieva is Domeikavos, cia po Dievo ir KJKG kovos akis i aki:
http://www.youtube.c...p;v=iK7EASTQ0Dw

Kas zino, koki SH galima imaisyti i tinka, kad tinkuojant vidaus sienas butu sukurta kazkokia hidroizoliacija - kad garas nepatekti i putplasti per blokelius is vidaus?
Atsakyti
Kaimynai kam reikia tu parasu kreipkites ,mes irgi neseniai pridaveme
Atsakyti
QUOTE(skyroja @ 2013 06 18, 11:08)

Parašiau jums i AŽ kur ir kaip galesite prisijungti. Lauksime. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2013 06 18, 11:38)
Tai rimta pareiška slaptažodžiams gauti smile.gif 
Artimiausias mačas - trečiadienį, registruotis geriausiai per R125 AŽ. Veiksmas neblogoje lauko aikštelėje Voškonyse.
O jei pasistūmdyt - tai be R125 čia niekaip, jis čia kiečiausias biggrin.gif

Tai ką reikia daryti jei nieko daugiau nemoki, reikia daryti tą ka geriausiai moki.... Tik va pirmadieni vienas kolega sugalvojo viską pramušti. Laikykis.!!! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 06 18, 11:28)

dėl krepšinio kalbinkis jaunimą: R125, AD aš jau per senas tokiems dalykams, ypač gatvėje. nors tame būtų privalumas - nelūžinėja danga nuo mano svorio, kaip salėje.

Nu nu. AD tai taip, galima prie jaunimo priskirti..... Bet aš,, aciu aciu.. lotuliukas.gif parodysiu aš jums savo plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 06 18, 21:58)
Tai ką reikia daryti jei nieko daugiau nemoki, reikia daryti tą ka geriausiai moki.... Tik va pirmadieni vienas kolega sugalvojo viską pramušti. Laikykis.!!! biggrin.gif

drinks_cheers.gif viskas ok. Man tai suteikia zavesio ir gero fizinio kruvio, uz ka esu dekingas 4u.gif nors mudu ne dvimetriniai ir du simtiniai shakilai, bet veiksmas po kase labai primena sunkesvoriu dvikovas biggrin.gif va AD tokio dengimo neatlaikes net emigruoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 06 18, 22:04)
drinks_cheers.gif  viskas ok. Man tai suteikia zavesio ir gero fizinio kruvio, uz ka esu dekingas 4u.gif  nors mudu ne dvimetriniai ir du simtiniai shakilai, bet veiksmas po kase labai primena sunkesvoriu dvikovas biggrin.gif  va AD tokio dengimo neatlaikes net emigruoja biggrin.gif

Aha jog turi jaustis kad krepšinyje buvai..
AD gal į tobulinimosi kursu užsirašė ten kur konstitucinė monarchija, tajų kraštai, bei lūpos dažnai apvedžiotos.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 06 18, 22:14)
Aha jog turi jaustis kad krepšinyje buvai..
AD gal į tobulinimosi kursu užsirašė ten kur  konstitucinė monarchija, tajų kraštai, bei lūpos dažnai apvedžiotos.. biggrin.gif

Abejoju, ar ta karalyste tinkama vieta tobulintis krepsini smile.gif ten populiarus labiau egzotiniai zaidimai biggrin.gif abejoju, jei ir pasitobulins AD, mes to nesuzinosime lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 06 18, 21:48)
Abejoju, ar ta karalyste tinkama vieta tobulintis krepsini smile.gif  ten populiarus labiau egzotiniai zaidimai biggrin.gif  abejoju, jei ir pasitobulins AD, mes to nesuzinosime lotuliukas.gif

AD tobulas ir nesitobulines smile.gif
Atsakyti
Atėjau su klausimuku , gal kas pagelbės
būtinai reik filtrų , kažkadais skaičiau temoj kad koopereavotės , pirkot statėt
prireikė ir mums , kalkės ir geležis
tiks visa info , kas kur už kiek ir ar pasiteisino ,
būčiau labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 06 18, 22:04)
drinks_cheers.gif  viskas ok. Man tai suteikia zavesio ir gero fizinio kruvio, uz ka esu dekingas 4u.gif  nors mudu ne dvimetriniai ir du simtiniai shakilai, bet veiksmas po kase labai primena sunkesvoriu dvikovas biggrin.gif  va AD tokio dengimo neatlaikes net emigruoja biggrin.gif

vietoj "shakilai" perskaiciau ":....ir du simtiniai shashlikai" smile.gif
Atsakyti