Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas - 8. Ir Kaune statyti galima

QUOTE(LokysL @ 2013 06 19, 22:08)
vietoj "shakilai" perskaiciau ":....ir du simtiniai shashlikai" smile.gif

Mintis rutuliojasi labai pagirtina linkme biggrin.gif , reiktų taip ir padaryti. Pvz rugpjūčio 17d - po du šimtus ir šašlyką, kaip tau? Būsi grįžęs?
Atsakyti
Sudėjo langus. Neleido darinėti, kol nėra šiltinimo ir neužpurkšta putom. Čia normalu? g.gif Ar turėtų jau iš karto normaliai laikytis?
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2013 06 19, 22:57)
Sudėjo langus. Neleido darinėti, kol nėra šiltinimo ir neužpurkšta putom. Čia normalu?  g.gif  Ar turėtų jau iš karto normaliai laikytis?

Normalu, o dar geriau kad nueitumete ir išimtumėte rankenas,(patariu rimtai 3min. darbo) tada nedarnėsite ne tik jūs ,bet dirbantiesiems nekils pagundų. smile.gif
Itvirtinta turi būti taip kad nepjudinsite. Ar matėte kada nešė kiek paketai sveria? bet geriau dabar nevarstyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 06 19, 22:31)
Normalu, o dar geriau kad nueitumete ir išimtumėte rankenas,(patariu rimtai 3min. darbo) tada nedarnėsite ne tik jūs ,bet dirbantiesiems nekils pagundų. smile.gif
Itvirtinta turi būti taip kad nepjudinsite. Ar matėte kada nešė kiek paketai sveria? bet geriau dabar nevarstyti.  smile.gif

Nu vat ir susiginčijom su vyru. Sako liepsiu permontuot, tegu padaro taip, kad jau dabar gerai laikytųsi ir būtų galima darinėt smile.gif O man kažkaip normalu atrodo, kad montavimas dar nebaigtas. O kas laikys tuos langus papildomai? Putos?
Dar kabinėjasi kad plastmasiukai nelabai laikosi, galima išstumt lauk norint. Jie turi būt pritvirtinti?
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2013 06 19, 23:43)
Nu vat ir susiginčijom su vyru. Sako liepsiu permontuot, tegu padaro taip, kad jau dabar gerai laikytųsi ir būtų galima darinėt smile.gif O man kažkaip normalu atrodo, kad montavimas dar nebaigtas. O kas laikys tuos langus papildomai? Putos?
Dar kabinėjasi kad plastmasiukai nelabai laikosi, galima išstumt lauk norint. Jie turi būt pritvirtinti?

Ne nu langai išnešti į lauką, plius ant karštų kronšteinų... apsidės puta sandarinimo putomis, igaus papildomo satandumo.
Kyliukai pritvirtinti dazniausiai nebuna, bet slankioti, ar kristi taip pat jie neturi....
Taigi jei kas netinka nemokėkite pinigų, skambinkite pauliui tegul atvaziuoja, daba visi taip daro.. biggrin.gif
Atsakyti
Prieš vidinių sienų tinkavimą, langus apklijavau garui nelaidžia aliuminiu dengta bitumine juosta ir ant viršaus apklijavau putplasčiu. Tada jau pasikviečiau tinkuotojus, kad ištinkuotų vidines sienas. Na sienas tinkavo tikrai lygiai, priekaištų jų darbui kaip ir neturiu, bet kai pamačiau taip subadytą garo nepraleidžiančią juostą tai nervas paėmė nerealiai.

Niekam nenorėjau patikėti to darbo, nes nenorėjau daleisti broko, todėl visus langus apklijavau pats. Dirbau kruopščiai, todėl šiam darbui sugaišau kelis savaitgalius ir še tau. Tavo darbas suniokotas, reikia vėl lupti putplastį ir iš naujo klijuoti garui nelaidžią juostą.

Pamačiau tokią nesamonę ir nervas paėmė, ką jie absoliučiai nesigaudo statybose, nežino, kad garo nepraleidžiančių juostų badyti negalima? O pas mane dabar kiekvienas langas bent vieną - penkias vinis pažeidžiančias garo nepraleidžiančią juostą turi.

Ką tokioje situacijoje daryti? Na neperspėjau aš jų, kad žiūrėkit nepažeiskit šitos juostos, bet ar turėjau? Juk statybininkai turėtų žinoti tokius dalykus.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2013 06 20, 01:56)
Prieš vidinių sienų tinkavimą, langus apklijavau garui nelaidžia aliuminiu dengta bitumine juosta ir ant viršaus apklijavau putplasčiu. Tada jau pasikviečiau tinkuotojus, kad ištinkuotų vidines sienas. Na sienas tinkavo tikrai lygiai, priekaištų jų darbui kaip ir neturiu, bet kai pamačiau taip subadytą garo nepraleidžiančią juostą tai nervas paėmė nerealiai.

Niekam nenorėjau patikėti to darbo, nes nenorėjau daleisti broko, todėl visus langus apklijavau pats. Dirbau kruopščiai, todėl šiam darbui sugaišau kelis savaitgalius ir še tau. Tavo darbas suniokotas, reikia vėl lupti putplastį ir iš naujo klijuoti garui nelaidžią juostą.

Pamačiau tokią nesamonę ir nervas paėmė, ką jie absoliučiai nesigaudo statybose, nežino, kad garo nepraleidžiančių juostų badyti negalima? O pas mane dabar kiekvienas langas bent vieną - penkias vinis pažeidžiančias garo nepraleidžiančią juostą turi.

Ką tokioje situacijoje daryti? Na neperspėjau aš jų, kad žiūrėkit nepažeiskit šitos juostos, bet ar turėjau? Juk statybininkai turėtų žinoti tokius dalykus.

Negi dabar lupsi ,uztepk skylutes garui nelaidzia mastika ...
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2013 06 20, 07:50)
Negi dabar lupsi ,uztepk skylutes garui nelaidzia mastika ...

Su mastika nėra garantijų, putplastyje skylutę užkimši, bet kad mastika užsandarino ir sandarinimo juostoje padarytą skyle niekada nebūsi tikras. Mąstau, kad gal tik ties pažeistomis vietomis nulupti putplastį ir po to lopus dėti.

Niuansas, kad tinkuotojai dar dirba. Kaip su jais šiuo klausimu? Na neperspėjau jų, kad pasaugotų plėvelę, bet juk ji akivaizdžiai matosi, net vaikui kiltų klausimas, kam ji, o statybininkams mano supratimu dėl jos poreikio klausimų neturėtų kilti ir atitinkamai jie turėtų žinoti, kaip su ja elgtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 20 birželio 2013 - 06:58
QUOTE(mintas @ 2013 06 20, 07:54)
Su mastika nėra garantijų, putplastyje skylutę užkimši, bet kad mastika užsandarino ir sandarinimo juostoje padarytą skyle niekada nebūsi tikras. Mąstau, kad gal tik ties pažeistomis vietomis nulupti putplastį ir po to lopus dėti.

Niuansas, kad tinkuotojai dar dirba. Kaip su jais šiuo klausimu? Na neperspėjau jų, kad pasaugotų plėvelę, bet juk ji akivaizdžiai matosi, net vaikui kiltų klausimas, kam ji, o statybininkams mano supratimu dėl jos poreikio klausimų neturėtų kilti ir atitinkamai jie turėtų žinoti, kaip su ja elgtis.

O kam apskritai jie tą vinį įkalė?
Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2013 06 20, 09:28)
O kam apskritai jie tą vinį įkalė?

Su vinimis pritvirtino plėvelę apsaugančią langus nuo tinko aptaškymo.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2013 06 20, 09:15)
Su vinimis pritvirtino plėvelę apsaugančią langus nuo tinko aptaškymo.

idiotai. kam yra sukurtos lipnios juostos?

nelupčiau aš jų lauk. skylutės tai ne visas perimetras. lokalus galimas drėgmės prasiveržimas tikrai nesudarys kritinės masės, kuri galėtų kelti problemų. daryčiau kaip Korida sakė - užtepčiau kažkokia rimtesne mastika ir palikčiau.
nuo tinkuotojų pinigus nuskaičiuočiau pabaigus visus darbus, nes dar užtinkuos vien su smėliu smile.gif kažkiek nuskaičiuoti reikia, kitaip kitur vėl badys vinimis.
ir sugalvok taip - plėvelę tvirtinti vinimis doh.gif doh.gif doh.gif iš kur tu juos atradai?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 06 20, 10:29)
iš kur tu juos atradai?

Pas pažystama gerai ištinkavo ir kaina gera, tai ir pasiėmiau kontaktus. Ištinkavo lygiai, jei ne ši nesamonė ir aš juos visiems girčiau.
Atsakyti