Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(FenG @ 2013 07 02, 13:48)
Sveikos,
sakykite o apskritai kokias kuprines vaikams perkate, turime pirmoka, tai mums visi gi aplinkui sneke, kad tik ortopedine butu (kuriu kaina nepaslaptis lietuvoje 350-500 lt). Esan parsisiunte is landsend, tai taip gaunasi, kad tokios netinka ar kaip?
Gal mamos ką nors iš praktikos  pasakys smile.gif

kad nereik tiek pinigu ir cia 4u.gif maniske siemet baige pirma klase, pirkau as jai Herlitz compact kuprine is pigu.lt mirksiukas.gif su atvezimu man 95 lt kainavo -buvo kokia tai akcija jom, kai pirkau mirksiukas.gif sita irgi ta vadinama ortopedine 4u.gif ir siaip pirmokui gerai, kai pati kuprine forma palaiko biggrin.gif
Atsakyti
Dilmuk, o nesimato 27 dienos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi05 @ 2013 07 03, 08:39)
Dilmuk, o nesimato 27 dienos?  smile.gif

O aš dar negaunu 15 dienos verysad.gif ką jau čia apie 27-tą kalbėt verysad.gif
Atsakyti
Atejau padekot mergaitems uz siuntinuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mazajam laabai patiko KUPRINE , labai lengvute vos 500gr sveria, esu patenkinta biggrin.gif
Taip pat patiko ir si KUPRINE, pirkau savo mergaitei, tikrai verta demesio, kokybiska wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krauda: 03 liepos 2013 - 17:57
QUOTE(krauda @ 2013 07 03, 10:57)
Atejau padekot mergaitems  uz siuntinuka   4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mazajam laabai patiko KUPRINE , labai lengvute vos 500gr sveria, esu patenkinta  biggrin.gif
Taip pat patiko ir si KUPRINE, pirkau savo mergaitei, tikrai verta demesio, kokybiska  wub.gif

wub.gif

Mes atostogaujame prie ezero. Vaikai jau ant sudegimo sauleje ribos blink.gif Mb irgi raudonas kaip vezys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(krauda @ 2013 07 03, 18:57)
Atejau padekot mergaitems  uz siuntinuka  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mazajam laabai patiko KUPRINE , labai lengvute vos 500gr sveria, esu patenkinta  biggrin.gif
Taip pat patiko ir si KUPRINE, pirkau savo mergaitei, tikrai verta demesio, kokybiska  wub.gif

Čia pirmokui ta kuprinė bus? Ji pakietinta bent kiek, formą laikančią turi? Tai yra ar bent kiek panaši į tas LT pardavinėjamas neva, ortopedines? g.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 07 04, 10:27)
Čia pirmokui ta kuprinė bus? Ji pakietinta bent kiek, formą laikančią turi? Tai yra ar bent kiek panaši į tas LT pardavinėjamas neva, ortopedines? g.gif

Taip pirkau pirmokui, visa nugarele pakietinta, LT neciupinejau tu ortopediniu negaliu tiksliai pasakyt, galesiu padaryt foto su vaikinuku, prisidesim knyguciuciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi05 @ 2013 07 03, 09:39)
Dilmuk, o nesimato 27 dienos?  smile.gif

KOl kas tylu. Bet čia gal Anerita (arba jos sesė) žino daugiau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 07 04, 07:02)
wub.gif
Mes atostogaujame prie ezero. Vaikai jau ant sudegimo sauleje ribos  blink.gif  Mb irgi raudonas kaip vezys  blink.gif

O kaip gipsas? Ju dabar nudegus, jei turi galimybe nuoirk cacao butter, jis toks kietas gelsvas kakavos svietsas, labai gerai maina uzdegima, nudegima, nu jei susregi i arbata ar kakava itarkavus gerina atsikosejima, mazina temperatura. As labai naudoju alerginems reakcijoms ir nudegimams thumbup.gif
Isivaizdavimui va taip atodo, turetu pas jus but tikrai 4u.gif
http://www.naturata....s-sviestas.html
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 07 04, 04:37)
O kaip gipsas? Ju dabar nudegus, jei turi galimybe nuoirk cacao butter, jis toks kietas gelsvas kakavos svietsas, labai gerai maina uzdegima, nudegima, nu jei susregi i arbata ar kakava itarkavus gerina atsikosejima, mazina temperatura. As labai naudoju alerginems reakcijoms ir nudegimams thumbup.gif
Isivaizdavimui va taip atodo, turetu pas jus but tikrai 4u.gif
http://www.naturata....s-sviestas.html

Dabar tikrai nepavyks nieko tokio nupirkti, nes net nežinočiau kur ieškoti vietovėse kur dabar randamės. Bet esu nupirkus tepalo sudegusiai odai. Vakar tepliojau, sakė padeda g.gif
Ir esu gi nupirkus vaikams maudomus ilgom rankovėm, apsaugančius nuo UV. Mažoji išbuvo su juo, nesudegė, o vyresnėlė neklausė ir nusiėmė. Tipo prieš drauges gėda buvo doh.gif Šiandie sėdės namie, bet perspėjau vakar, kad taip bus unsure.gif Mb sėdėdamas po skėčiu sudegė. Aš trumpiau pasėdėjau, tai tik įdegiau gerokai, bet nesudegiau.
Papildyta:
QUOTE(Renadai @ 2013 07 03, 07:27)
O aš dar negaunu 15 dienos  verysad.gif ką jau čia apie 27-tą kalbėt verysad.gif

tikrinu kame reikalas 4u.gif

27 jau turi pasirodyti siom dienom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2013 06 30, 19:31)
help.gif Jei Kaunas gavo 15 dienos siuntinuką, tai kodėl aš negaunu jokios žinutės kaip atsiimti savo pirkinius???  unsure.gif  verysad.gif cray.gif cry.gif

QUOTE(nesuper @ 2013 06 30, 20:11)
todėl, kad jūsų siuntinukas šiuo metu kultūrinasi sostinėje  ax.gif kai bus Kaune, būtinai gausit  smile.gif

QUOTE(Taurė @ 2013 07 04, 16:49)

tikrinu kame reikalas  4u.gif

27 jau turi pasirodyti siom dienom  4u.gif

Bet jei jis pakliuvo į Vilnių doh.gif , tai iš ten kažkaip jau keliauja ilgiau nei iš Amerikos g.gif

Aš čia nespirgėčiau taip "isteriškai", jei nors kas nors parašytų man bent menkiausią žinutę į e-paštą ar į AŽ... O dabar aš net nežinau ar čia taip turi būti, ar čia visiems taip, ar tik man vienai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2013 07 05, 10:14)
Bet jei jis pakliuvo į Vilnių  doh.gif , tai iš ten kažkaip jau keliauja ilgiau nei iš Amerikos  g.gif
Aš čia nespirgėčiau taip "isteriškai", jei nors kas nors parašytų man bent menkiausią žinutę į e-paštą ar į AŽ... O dabar aš net nežinau ar čia taip turi būti, ar čia visiems taip, ar tik man vienai  unsure.gif

Vilniaus dalintoja atostogauja, ją pavaduojanti tiek išsamiai visko nežino. Truputėlį kantrybės, manau, tikrai mergaitės viską išspręs. Kažkaip dar nebuvo, kad dingtų kas. O kai miestai siuntose susimaišo, tai paprastai su kita siunta atsikeičia. anerita* rašė kad po liepos 6 jau bus, tad.., ką darysi, atostogų laikas, viskas lėčiau vyksta vacation4.gif.
Atsakyti