Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(anerita* @ 2013 07 05, 23:52)
Rytoj vakarop sesuo man atves, tai gal sekmadieni, arba rytoj vakare 4u.gif

Tada sekmadieni uzsuksim kaip visada visa komanda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2013 07 05, 22:26)
Labas vakaras
Jau as namuose ka tik grįžau , ir pasitikau tarpduryje 27dienos siunta biggrin.gif  lotuliukas.gif

Sveika sugrizus 4u.gif. Sunki adaptacija ant savaitgalio ispuole ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 07 05, 15:07)
Sveika sugrizus 4u.gif. Sunki adaptacija ant savaitgalio ispuole ax.gif.

as jau visai noriu namo g.gif Bet jei uzsiminsiu vaikams, kad gal vaziuoti anksciau, suvalgys mane gyva blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Labai reikia patarimo dėl The North face moteriškos žieminės avalynės ax.gif Ar esat kas pirkę? Įdomu ar dydžiai atitinka?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 07 06, 01:12)
as jau visai noriu namo  g.gif Bet jei uzsiminsiu vaikams, kad gal vaziuoti anksciau, suvalgys mane gyva  blink.gif

O prie kokio ezero esat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 07 06, 01:12)
as jau visai noriu namo  g.gif Bet jei uzsiminsiu vaikams, kad gal vaziuoti anksciau, suvalgys mane gyva  blink.gif

as jau visai noriu uzsakymus daryti biggrin.gif

Pirmadieni pagaliau busim Kaune, tai ir Nesuper aplankysim, reiks saldziu dovanu ieskoti, nes net 15d. siuntos nepasiemem dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 07 06, 10:21)
O prie kokio ezero esat? ax.gif

Lake George smile.gif

Atsakyti
As maniau, kad jus prie didziuju ezeru.o kur tas Jurgio ezeras yra..kokioj valstijoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 07 06, 21:23)
As maniau, kad jus prie didziuju ezeru.o kur tas Jurgio ezeras yra..kokioj valstijoj blush2.gif

Gruzijoj gal mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kas gali paimti MARIJAMPOLES IR SIAULIU DEZUTES?
Atsakyti
Marijampoliečių dėžutę galiu aš paimti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu visai komendai uz siuntinuka ir Aneritai uz priemima smile.gif

aeropostale maikuciu kokybe kaip visada be priekaistu, bet pasimatavus jau L dydi, supratau, kad sekanti karta badysiu XL blush2.gif vel per pecius traukia lotuliukas.gif neissivazidouju per kur ten peciai pas mane auga doh.gif
noriu parekomenduoti nerealia bliuzkyte, ypac kas turi nediduka pilvukas viska paslepia ideliai, sudetis irgi liuks - medvilne linas ir atrodo tikrai graziai, dydis kaip ir visi style &co vienu dydziu padidinti, man nesiojanciai L, M tiko kuo puikiausiai smile.gif

http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG

ir laaabai gaila, nors verk netiko Anne Klein loferiukai, kuriuos masiskai pirkom, dydis tikrai atitinka 8.5 Euro 39, bet mano placiai kojai siek tiek spaudzia per sonus, bujau kad neprasitampys, tad tenka parduoti, gal kam reikia ? spalva ivory, nebent kazkas turit placiai pedai smile.gif su mielu noru pasikeisciau, nes minkstuciai fainuciai, o dar uz tokia kaina aplamai nerealu wub.gif

http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG

na girti gauta dezodoranta Elizabeth Arden jau nebereikia, aciu labai uz meginuka prie jo wub.gif

dabar lauksim komandos ir naujus pirkinius darysim bigsmile.gif doh.gif

Atsakyti