Sveikutės,
Keite, Rožele dar kartą valioooooo

Jau buvo labai graudu nuo blogų naujienų.
Didi, per tas 2 savaites Tau tiek sindromų bus, kad per visą gyvenimą tiek neturėjai. O ypač pasireikš psichozės sindromas. Vertink tai, kaip natūralų ir šiame procese neišvengiamą dalyką. Blogai, kad skauda, blogai, kad neskauda, blogai, kad maudžia, dar blogiau, kad nieko nejauti..... pasaka be galo

Laikykis
PETI, o kada planuoji vėl bandyti?
Svajuke, nuoširdžiai nežiiiiiiiinau. Reikia, kad kas nors pastumtų. Nes pati jau nebegaliu stumtis. Mes dar turim 2 šaldytus "žiogelius". Todėl vis mintimis kankinu Magi, nes labai jau knieti sužinoti, kaip sekasi su šaldytais.
Magi, ar Tu dar tyli?
O dabar nesijuokit. Kai vėl nepasisekė, pabuvojau ir pas kelis "visažinius". Tik nesityčiokit.... Visi jie kartoja, kad mes pastosim natūraliai. Kaip susitarę. Tik aš nelabai tikiu, nes vyro "turtas" tikrai nekoks. Taigi, dabar kol dar IVF negaliu prisiverst dėl kelių priežąsčių, tai pradėjau tupėti skyrelyje "spermos kokybė", tik dar neatradau, kaip ją pagerinti, "deginu visiems padus" gal kas naudojo akupunktūrą, tik niekas neišduoda. Blogiausia tai, kad aš jau niekuo netikiu
Verčiu save kažką daryti, o norisi keiktis...
Tik neužsikrėskit mano nuotaikom, nes aš žaviuosi Jūsų pasiryžimu