suprantu tave... nors aišku, realiai nuo pradžių iki galo tau pavyko tik vienas IVF'as... aš pati bandžiau jau 5 kartus.... ir stengiuosi nepasiduoti... laikykis, PETI.
Dėkui, Svajuke, guodžiu save visaip vis skaitydama visų istorijas. 5 kartai, Tu neeilinė moteris.

Reikia užsisakyti klounus, kaip pataria Delfi puslapis. tik nuo klounų man graudulys labai ima, jie daugiau kelia gailestį negu juoką.
Kai buvau konsultacijoje pas Feldbergą, kai buvojo Lietuvojo, jis mane "nuramino", kad turėjo pacientę, kuriai pavyko iš 25 karto... Neturiu ką pasakyti, kur užkastas aukso puodas? Svajuke, kažkaip neužfiksavau, o Jūsų problemos iš kieno pusės?
kestiene Paskelbta Šiandien, 14:53
Zinot mielosios ir brangiosios, skaitau as apie jusu bandymus ir t.t. Pati jau net nebezinau ar kada bedarysiu,nes...2xIVF+1 is saldytu ir....nieko. Visos bedeles is mano vyro puses, su manim,sako,problemu nera. Gal ir pasmerksit mane, bet bandysiu ieskoti informacijos apie donorus uzsienyje, nes sansu nebematau.
Nelabai supratau, jei su Tavim viskas tvarkoj, tai kam donorinės.
Nors man irgi bjauriausia, kad many neranda nieko, o nepavyksta.
Gal čia aš ir nekokią temą užvedžiau. Gal šis skyrelis daugiau skirtas optimistinėm mintim, paskatinti pradedant IVF