Laba diena
Nu jau as visiskai susimeciau,vakar visa diena prie kompo sedejau ir bandziau kazka rezervuotis nuo liepos 22d
taigi lyg ir rezervavau si var
http://www.aruodas.l...bes-g-12-11828/ar kas esat buve?
Baugina tas var kad tai mazas kambarys,bijau kad kai istiesim lova sofa(kuri pasak seimininko yra labai plat

i)nebus kur praeiti kambaryje,plius dicke su mumis turetu miegoti,o maziukui reiks manieza kazkur italpinti.Kaina 120,bet kaip suprantu kambarys realiai dvivietis

plius patalyne balta reikia tureti savo,nes pasak seimininko mes labai trumpai busim tik 5 dienas

,o ir siaip su mazais vaikais nelabai norim nes esam pasimoke,tai ka daba man maziukui burna uzristi reiks
Pliusai tokie kad prie pat botanikos parkas,pirmas aukstas,atskiras iejimas,mum priklausantis dusas ir wc,virtuve bendra
nzn ka daryti vis metausi,o gal tiesiog vaziuoti taip ir ieskotis vietoje,nes daba kiek paskambinu kainos kosmines,skelbime nekreipkite demesio i kaina nes negalioja nei nuo nei iki,atsiranda trecia kaina

ir siaip kazkodel siemet jauciu kazkoki vidin pasiputima ar cia man tik taip pasitaike,daug maz ko jus norit,tokios kainos,zmogui su bendrais patogumais visur daba eina nuo 40lt ir poilsiautoju pilna
nzn jau daug metu Palangoj nebuve,tai Kunigiskese,tai Pervalkoje,pernai Ventspilyje buvom gal todel man taip siemet atrodo brangu
Ai dar var.poilsio namuose "senoji vaistine" yra,pasiule 2a trivieti kambari uz 90lt,bendri patogumai,virtuve viena pirmam aukste,uzkabino tik tai kad yra bendra svetaine su tv ir vaiku zaidimo kampeliu(cia del dickes)bet manes netenkina 2a