Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

QUOTE (Ieva-Pieva @ 2004 08 12, 21:21)
tai ka daryt? g.gif gal tevams igaliojima parasyt? mes antradieni ryte turkijon isskrendam wub.gif visai nenoriu, kad kita data santuoka registruotu sad.gif

kiek zinau,tai nieko blogo,kad veliau nueisi...tu dar pakambink jiems,bet man atrodo,kad nesvarbu kada nueitum,vistiek iraso ta data, kuri yra baznytiniam liudijima g.gif
Atsakyti
QUOTE (Ramunita @ 2004 08 12, 20:40)
kiek zinau,tai nieko blogo,kad veliau nueisi...tu dar pakambink jiems,bet man atrodo,kad nesvarbu kada nueitum,vistiek iraso ta data, kuri yra baznytiniam liudijima g.gif

Registruoja ta pacia data, jei kreipiesi per 10 dienu. Atejus veliau, registruoja ta data kada ateinama.
Gal megink uzsukti i CMB ir pasikalbeti? Gal jie kokia iseiti pasiulytu?
Atsakyti
Kokia kaina paduoti pareiskimus Vln?
O kai teki antra karta gal kaina skiriasi? Esu kazka girdejusi?
O kokiomis dienomis galima tai padaryti ir koks darbo laikas?
Kiek supratau internetines svetaines CMB nera.. smile.gif
Atsakyti
kaina nesiskiria 1 ar 10 karta teki, iskilminga 80, tik surasymas 20lt
dirba antradieni ir treciadieni, tik jei issiskyrus, reik skyrybu liudijimo
Atsakyti
O jei issiskyrus tai reik tik paso ir istuokos liudijimo? Kazkur skaiciau, kad dar ir gimimo liudijimo.., bet cia man kazkaip kaip nesamone skamba?
O tuos 80 lt moket i banka?
Kai nueini pareiskimus duot jau turbut reikia ir kvita turet?
Pirma karta zenijausi Kauno Rotusej, bet nieko nebeatsimenu kaip ten buvo..
Atsakyti
nu as tai jokio liudijimo nenesiau g.gif , tik pasa, bet as buvau atsikeitusi pavarde i mergautine po pirmos santuokos, tai gal todel?
Atsakyti
QUOTE (Giedrushka @ 2004 10 04, 12:40)
O jei issiskyrus tai reik tik paso ir istuokos liudijimo? Kazkur skaiciau, kad dar ir gimimo liudijimo.., bet cia man kazkaip kaip nesamone skamba?
O tuos 80 lt moket i banka?
Kai nueini pareiskimus duot jau turbut reikia ir kvita turet?
Pirma karta zenijausi Kauno Rotusej, bet nieko nebeatsimenu kaip ten buvo..

kvita gausi, kai uzpildysim prasyma CMB, ji sumokejus grazinsi i CMB ir paskirs data.
Reikia paso, kuriame turi buti irasas, kad tam mieste registruota (arba vienas is sutuoktiniu ten registruotas) arba korteles, jei pasa keitusis i naujo pavyzdzio, bet tada reik issiimt pazyma, kur registruota, gimimo liudijimo oficialiai reikia, bet manes tai jo neprase, ir skyrybu liudijimo, jei santuoka ne pirma
Atsakyti
O pvz. neuztenka jei pase ispausta, kad issiskyres?
Jeigu as esu registruota Vilniuje, tai vyrui nereikia pazymos kur jis registruotas?
Ir dar, jei pvz. data mes norim pasirinkt patys, t.y. po 2 ar pvz. 6 men. tai manau tai galima padaryt..?Juk neskiria pagal savo nuoziura?
Atsakyti
turetu uztekt, kad pase yra antspaudas, o jei tu Vilniuj registruota, vyrui pazymos del registracijos nereiks, uztenka, kad vienas registruotas
o data pasirinksit, galima wink.gif
Atsakyti
Na, dabar nei korteleje, nei uzsienio pase apie vedybas, skyrybas niekas nededa jokiu stampu. Tai idomu kaip metrikacijos skyrius sutikrina, kad duomenys teisingi? Ar tiesiog pasitiki pateiktai duomenimis?gal kas zinote?
Atsakyti
QUOTE (siaubute @ 2004 10 04, 15:48)
Na, dabar nei korteleje, nei uzsienio pase apie vedybas, skyrybas niekas nededa jokiu stampu. Tai idomu kaip metrikacijos skyrius sutikrina, kad duomenys teisingi? Ar tiesiog pasitiki pateiktai duomenimis?gal kas zinote?

Papraso paso kopijos, o atad tipo pasizuri kompiuteriuose:) Nors as savo paso neturejaum tai likus savaitei iki santuokos nufaksavom ir abejoju ar ten kas tikrino:)
Va su baznycia tai problemu nesamoningu. Tai is kunigo kur krikstijo reikejo nesti pazyma, tai leidima kazoki susituotki uz parapijos ribu ir dar lasivo stovio pazyma ir dar uz tuos kursus isklausytus pazyma.....Bet ir tai visu dokumentu nepateikem biggrin.gif
Atsakyti
Vat, vat, kaip ten su tais dokumentais baznyciai yra? Ar jie ne visur vienodi turetu buti? Ziuriu, kad vienos baznycios praso tik paliudijimo, kad nesi susituokes, o kitos visos kruvos kitu dokumentu? Jei sutuoks vienuolis, ar tu paciu dokumentu reikia? Jei kas zinot, prasau, pasidalinkit patirtim. Gal tiesiai i personalini galit brukstelt? Aciu labai labai smile.gif
Atsakyti