Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknas kūnas = laimė?

QUOTE(Mumuke @ 2013 07 28, 20:13)
Na, norėčiau parašyti, kad ne baisios, bet gi tas grožis sąlyginis dalykas. Mano suvokimu, tikrai ne baisios. O be to, jūs gi čia diskutuojate pagal tą skirstymą stora/plona, tai kitos kolegės visos už ją plonesnės:)

Svarbiausia patikt sau, tada patiksi ir aplinkiniams - esu įsitikinusi labai labai daug kartų smile.gif

aš lygiai tiek pat atvirkštinių pavyzdžių galėčiau pateikt apie storumą ir plonumą bei vyrų dėmesį ir taip be galo
ir sutinku, kad pasitikintis savimi žmogus yra patrauklesnis, dar neseniai kažkur apie tai skaičiau straipsnį
bet čia ne argumentas storulių naudai vistiek kad ir kaip vartytumėm rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 28, 22:44)
Kodėl būtinai "linksmos storulės" ir "piktos lieknos gražuolės"? O ką, nebūna piktų storulių ir linksmų lieknų gražuolių?  g.gif

tą patį norėjau rašyt bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Change* @ 2013 07 29, 10:11)
Bet faktas tas,kad nera visos lieknos piktos  biggrin.gif .

taip, ir ne visi musulmonai - teroristai smile.gif ot tai naujiena
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 07 29, 13:24)
taip, ir ne visi musulmonai - teroristai smile.gif  ot tai naujiena

Tau ne naujiena,bet kaip matau,yra kam ir naujiena.

Keista,kad storuliukes pyksta,neva,lieknosios zemina jas ir pan.,bet pacios nevengia pasisaipyti is lieknu moteru biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 07 29, 00:33)

nu va žiūrėkit. Mano vaikino ex buvo putli, vienu metu net nejuokais pamaniau, kad ji labai nėščia (aš ją seniau pažinojau). O aš va svorio niekad nepriaugu, kaip jūsų sesuo. Aš pati į stambius vyrus net nežiūriu. Kiek skirtingų žmonių.
Mano draugė pvz susirado vaikiną kai buvo stora, bet aktyviai meta svorį nepriklausomai nuo to, kad nesieško naujos meilės, yra kitų priežasčių reiškias sveikiau gyvent, ne viskas taip juoda-balta kaip čia šitoj temoj bandoma pateikt
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 07 29, 14:34)
ne viskas taip juoda-balta kaip čia šitoj temoj bandoma pateikt

Būtent, variantų n + 100, kiekvienas žmogus turi savo "bzikų" ir nebūtinai tai siejama su išvaizda. Tik jau vieni labiau akcentuoja ją,, kiti savirealizaciją, treti šeimą, ketvirti karjerą, penkti- viską supina į vieną, šešti išeina į astralą biggrin.gif visi vienodi nebūsime, bent jau ne dabar, bet ar tai tokia didelė problema? Ar tai priežastis įžeidinėti, baksnoti pirštu kitiems ko pats nesupranti ar suprasti nenori- ir tai ne tik apie svorį.
Tai ką bekabėti apie tam tikrus paradus, jei visuomenei apskritai trūksta tolerancijos, pakantumo ir supratimo kitų atžvilgiu.
Atsakyti
As galvojau, kad sverdama 55 busiu labai grazi ir laiminga, na liko 3 kg iki tikslo, bet kazkaip ziuriu, kad nelabai skirtumas jauciasi, apart to, kad sukneles geriau atrodo aptemptos biggrin.gif Taigi, bent jau man tai norimas svoris, pasirodo, jog nekelia pasitikejimo savimi, nebent tuo metu, kai sportuoju :/ Isvis, as pavydziu ne storom ar kudom, o butent tom, kurios myli save ir yra sau grazioso, nes jos spindi gyvenimo dziaugsmu, matosi, kad myli save smile.gif Kaip to ismokt???
Atsakyti
nu ta vat plonoji, kuri nera naturaliai plona, o turi tai kaip itempto darbo su savo kunu rezultata, yra nuspejamai: griezta sau ir kitiem, reikalauja daug is saves ir kitu, neleidzia atsipalaiduoti sau ir kitiem. sakau "sau ir kitiem" del to, kad visada koks esi su savimi, toks esi ir su kitais, tai yra desnis visatos, ne mano sugalvotas. mane bendravimas su tokiu zmogumi iskart vargina ir sukelia itampa, gerai, jei tai trunka trumpai ir tevyksta tarkim darbe ar autobuse. bet jei tai mano mylimas artimas zmogus, su kuriuo praleidziu daug laiko, tai tikrai tikrai ne. cia bandziau paaiskinti kodel sakau, kad plona ir pikta blogiau uz stora ir linksma. be to, tas nenaturalus neigimtas saves spraudimas i griezta ziniasklaidos suformuota ivaizdzio stereotipa irgi kai ka pasako apie zmogaus charakteri. as to nenoreciau savo aplinkoj, man butu nemalonu. tai zmogus, kuriam ivaizdis yra viskas, sito labai nemegstu. o pati tai sakau, metu vragam na zlo biggrin.gif jau beveik ir nebemetu, dabar jau daugmaz tik kad butu taip kaip yra ir gerai bus. jau patogu judet, nebeproblema apsirengt ir pan.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 29 liepos 2013 - 21:03
Jau ne kartą pasaulio vyrų kaip gražiausią figūrą turinti yra išrenkama Beyonce. Man įdomu, kokia Jūsų nuomonė - ji liekna, normali, stambi, putli ar stora? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Siais metais vyrai isrinko seksualiausia moterimi Gwyneth Paltrow. Ji liekna. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2013 07 29, 22:19)
Jau ne kartą pasaulio vyrų kaip gražiausią figūrą turinti yra išrenkama Beyonce. Man įdomu, kokia Jūsų nuomonė - ji liekna, normali, stambi, putli ar stora? smile.gif

Ji stambiu kaulu, sultingo juodaodems budingo sudejimo, tikiu, kad kasdien turi save riboti, noredama issilaikyti tokia, kokia yra.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 07 29, 22:24)
Siais metais vyrai isrinko seksualiausia moterimi Gwyneth Paltrow. Ji liekna. biggrin.gif

Tai reikia suprasti, kad Jūsų atsakymas į mano klausimą - Beyonce nėra liekna. Tai tada kokia? Apvali? Stambi? Kokia? smile.gif Nes aš klausiau apie ją, o ne apie gražiausių pasaulio moterų rinkimus apskritai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2013 07 29, 23:11)
Beyonce nėra liekna. Tai tada kokia? Apvali? Stambi? Kokia? smile.gif

Graži biggrin.gif

Normali ta Beyoncė. Jai gi šokių repeticijos kasdien, manau kūnas tikrai prižiūrėtas.
Atsakyti