QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 08 02, 11:41)
Todel ir pilasi vienas negatyvas, nes perejo lyg ir daug, bet vistiek rezultatas netenkina. Nesupranta zmogus ka daro ne taip ir viskas. Ir kol nesupras, kitaip nebus. Todel is kalbu susidaro toks vaizdas, kad visi stambesni zmones ligoniai. Kodel taip sunku pripazint , kad tiesiog apsileide savo kuno svorio atzvilgiu

?
Pfff, taip, perėjau daug, bet gi skaitykit ką rašau NETINKAMOMIS PRIEMONĖMIS. Šiuo metu kalbu apie tuos, kurie neturi ryškių sveikatos sutrikimų. Tiek to, kiek kalbėjome, kad neetiška visus anstvorio turinčius vadint tiesiog apsileidėliais, deja, koks skirtumas, daliai žmonių jie bus tik (galbūt net šlykštūs) apsileidėliai, spjaut į visas jų ligas ir nuo jų nepriklausiančius sveikatos ir svorio pokyčius.
Manęs netenkino mano atvazdas net sveriant 30 kg mažiau ir esmė buvo ne mitybos pasirinkime, o būtent požiūryje į save, ryškus meilės sau trūkumas, pastovi frustracija dėl suvalgyto- nesuvalgyto maisto ir kai pagaliau pradėjau keisti savo mąstymą, supratau, kad tai toli gražu ne svarbiausias dalykas gyvenime. Ir dabar, kai negalvoju nuolat ką dėti į burną, ką valgyt, ko nevalgyt, ką privalau, ko neprivalau, pajutai laisvę išbrisdama iš to užburto rato, savo atvžvilgiu esu laimingesnė nei kada nors gyvenime. Neturiu tikslo sverti 50 kg, man absoliučiai dzin. Aš esu kokia esu, man mano anstvoris gyventi, ačiū Dievui nė kiek netrukdo ir suvokus tai, atsipalaidavus aš atsikratau svorio man priimtinu būdu, be streso, savigraužos ir didelių ribojimų.
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2013 08 02, 11:54)
Gal keičiam kitos temos pavadinimą?
Davai, keisk
QUOTE(minha @ 2013 08 02, 12:01)
Marla, zaviuosi tavo postais ir tavo kantrybe destant matancioms tik viena spalva.
Ačiū
nauja tema