Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknas kūnas = laimė?

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 07 30, 15:43)
As aiskiai gi pasakiau, kad  kalbu apie svori, "telpanti" i KMI ribas.

Taip, Jūsų požiūrį žinau, JŪS aiškiai pasakėte. bet temoje nesate vien Jūs.

Va štai man apie 10 papildomų kg virš KMI ribos žmogaus visiškai nesubjauroja, ypač jei jis pasiskirsto daugmaž tolygiai. Jei pasikabinėt, tai žinoma kad surasi- ten rinkelė, ten suknelė nelabai dailiai apsitempia. Bet man nekliūna.

P.S. KMI nebūtinai atspindi išvaizdą. Kalbant vėlgi ne apie apkūnumą, o išvaizdą, grožį. Gali tilpti į KMI ribas, bet atrodyti apkūnoka, minkšta, nebūtinai stangri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 30 liepos 2013 - 15:05
QUOTE(Marla @ 2013 07 30, 15:56)
-Taip, Jūsų požiūrį žinau, JŪS aiškiai pasakėte. bet temoje nesate vien Jūs.

--Va štai man apie 10 papildomų kg virš KMI ribos žmogaus visiškai nesubjauroja, ypač jei jis pasiskirsto daugmaž tolygiai. Jei pasikabinėt, tai žinoma kad surasi- ten rinkelė, ten suknelė nelabai dailiai apsitempia. Bet man nekliūna.

- a, as supratau , kad cia buvo klausimas smile.gif

--nu cia kaip kam.. man jau apskritai virsutine KMI riba yra tas taskas, kur zmogus turetu susimastyt ka deda i burna ir kiek juda, nes svoris per didelis. O Jus apie + 10 km VIRS maximalios ribos snekat taip lyg cia labai gerai.
Papildyta:
QUOTE(Marla @ 2013 07 30, 15:56)

P.S. KMI nebūtinai atspindi išvaizdą. Kalbant vėlgi ne apie apkūnumą, o išvaizdą, grožį. Gali tilpti į KMI ribas, bet atrodyti apkūnoka, minkšta, nebūtinai stangri.

Isvaizdos ne, bet atspinti akivaizdu svorio pertekliu.
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 07 30, 16:07)
- a, as supratau , kad cia buvo klausimas  smile.gif

--nu cia kaip kam.. man jau apskritai virsutine KMI riba yra tas taskas, kur zmogus turetu susimastyt ka deda i burna ir kiek juda, nes svoris per didelis. O Jus apie + 10 km VIRS maximalios ribos snekat taip lyg cia labai gerai.
Papildyta:
Isvaizdos ne, bet atspinti akivaizdu svorio pertekliu.

Nesakiau, kad LABAI GERAI, įsiskaitykit. Rašyta, kad man nekliudo, į akis nelenda. Ir kiek suprantu dabar juk kalbame apie grožį, išvaizdą, o ne sveikatą?

Ir nesuprantu to, net nežinau kaip pavadinti, spalvų tirštinimo. Parašai "nieko tokio", o tampi judėjimo už anstvorį atstove- jo teikiamus privalumus ir kad čia "labai gerai". nors kita vertus taip, esama nemažai tokių radikalių asmenybių, viską skirstančių į taip- ne, juoda- balta, ir yra taip ir ne kitaip. Tiek to
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 07 30, 16:17)
Nesakiau, kad LABAI GERAI, įsiskaitykit. Rašyta, kad man nekliudo, į akis nelenda. Ir kiek suprantu dabar juk kalbame apie grožį, išvaizdą, o ne sveikatą?
Ir nesuprantu to, net nežinau kaip pavadinti, spalvų tirštinimo. Parašai "nieko tokio", o tampi judėjimo už anstvorį atstove- jo teikiamus privalumus ir kad čia "labai gerai". nors kita vertus taip, esama nemažai tokių radikalių asmenybių, viską skirstančių į taip- ne, juoda- balta, ir yra taip ir ne kitaip. Tiek to

QUOTE(Marla @ 2013 07 30, 15:18)
Ir nenuspręsim, nes vienai apkūni yra Beyonce, kitai gi Beata, trečiai Dito (ar koks jos vardas). Kaip ir dėl lieknumo- vienai gražu ta Barbė, kitai Kate Moss, trečiai Dita von Teese...

Snekejom apie tai, kas yra apkunumas. Apie tai ir sneku, kad tai nesudetinga nustatyt. Yra KMI, pagal kuria galima orientuotis. Arba zmogus turi antsvorio, arba ne.
O jau figuros tipai, odos stangrumas ir kiti dalykai diskutuotini. Man pvz. graziausia yra smelio laikrodzio figura, negrazu berniokiska arba obuolio tipo. Apie tai galima diskutuot be proto, bet del antsvorio aisku kaip diena. Neirodysit Jus man, kad 10 kg VIRS KMI ribos maximalios nera nutukimas.
Atsakyti
Na jei jau taip, tai nieko aš neįrodinėsiu, nes jūs apie lenteles, o aš apie išvaizdą šiuo atveju. Esmė ta, kad man moteris ir su +10 ir su +20 kg gali būti nuostabiai graži ir to nutukimo galiu net nepastebėti. Aš žiūriu į visumą- figūra, plaukai, apranga, charizma, etc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 30 liepos 2013 - 15:25
QUOTE(Marla @ 2013 07 30, 15:25)
Na jei jau taip, tai nieko aš neįrodinėsiu, nes jūs apie lenteles, o aš apie išvaizdą šiuo atveju. Esmė ta, kad man moteris ir su +10 ir su +20 kg gali būti nuostabiai graži ir to nutukimo galiu net nepastebėti. Aš žiūriu į visumą- figūra, plaukai, apranga, charizma, etc.

Tikrai taip,kas po rubais mes nematom biggrin.gif ,rubai gali paslepti trukumus,o be ju,vaizdas gali buti tikrai netoks pat grazus ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 07 30, 16:39)
Tikrai taip,kas po rubais mes nematom  biggrin.gif ,rubai gali paslepti trukumus,o be ju,vaizdas gali buti tikrai netoks pat grazus  ax.gif .

Tai kad ir rubu sunku rasti graziu tokiom figurom. Ne viena skundesi dar sitoj temoj, kad sudetingas reikalas moterim, su antsvoriu dideliu graziai apsirengt.
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 07 30, 16:39)
Tikrai taip,kas po rubais mes nematom  biggrin.gif ,rubai gali paslepti trukumus,o be ju,vaizdas gali buti tikrai netoks pat grazus  ax.gif .

O Jums labai svarbu kas po rūbais? Dažnai prieš Jus kas nors nusirenginėja? Na, pliaže taip, ir jei labai įdomu tada irgi galima nužiūrėti ir aptarti vieną ar kitą poilsiautoją biggrin.gif
Daug ten baisių? 100 metų ten nebuvau smile.gif

Nors tą patį juk galima pritaikyti ir makiažui- kas po juo mes nematome smile.gif Vaizdas irgi gali būti ne toks pat gražus

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 07 30, 16:47)
Tai kad ir rubu sunku rasti graziu tokiom figurom. Ne viena skundesi dar sitoj temoj, kad sudetingas reikalas moterim, su antsvoriu dideliu graziai apsirengt.

Jei anstvoris nėra labai didelis, ne 100 kg, tai nėra labai sudėtingas, bet taip, galvą pasukti ir kojas pamankštinti jau reikia. Kita vertus taip išvešėjus internetinei prekybai, jei atsitaikai, galimybės lengviau šopintis labai padidėja ir stambesnėms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 30 liepos 2013 - 16:03
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 07 30, 15:56)
Kaip nesirupinanti? Numete pries n metu 70 kg. Cia nesirupinimas savim ?
Ir gal norit pasakyt, kad su + 70 kg. jinai atrode geriau nei be ju  bigsmile.gif ?

Butent-pries n metu ji numete 70kg, o pries kelis metus jie sast-ir ataugo. bigsmile.gif Ir dabar ji raso, kad numetusi svori buvo ziauriai NELAIMINGA.
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 07 30, 15:47)

Taip,bet jei ir randa rubu,tai nevisada jie graziai atrodo,tiksliau,nevisada tinka tai figurai,kartais tikrai baisu ziureti,kaip stambi mergina uzsimauna sortus,jie vos neplysta,bet vis tiek ibrove savo sedimaja biggrin.gif ,arba su aptemtom bliuskem vaiksto,rinkes isdribusios,tegul sako kas ka nori,bet tokie vaizdai tikrai nera estetiskai grazus.
Nekalbu apie tuos zmones,kurie turi sveikatos sutrikimu ir turi virssvorio,bet nutukimas daznai rodo,ka zmogus neturi valios ir yra tinginys blush2.gif .

QUOTE(Marla @ 2013 07 30, 16:00)
O Jums labai svarbu kas po rūbais? Dažnai prieš Jus kas nors nusirenginėja? Na, pliaže taip, ir jei labai įdomu tada irgi galima nužiūrėti ir aptarti vieną ar kitą poilsiautoją biggrin.gif
Daug ten baisių? 100 metų ten nebuvau smile.gif

Butent apie pliazo vaizdus ir kalbu smile.gif ,nemalonu akiai ir tiek,kai viskas kabo,liuliuoja ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 07 30, 17:12)
Taip,bet jei ir randa rubu,tai nevisada jie graziai atrodo,tiksliau,nevisada tinka tai figurai,kartais tikrai baisu ziureti,kaip stambi mergina uzsimauna sortus,jie vos neplysta,bet vis tiek ibrove savo sedimaja  biggrin.gif ,arba su aptemtom bliuskem vaiksto,rinkes isdribusios,tegul sako kas ka nori,bet tokie vaizdai tikrai nera estetiskai grazus.
Nekalbu apie tuos zmones,kurie turi sveikatos sutrikimu ir turi virssvorio,bet nutukimas daznai rodo,ka zmogus neturi valios ir yra tinginys  blush2.gif .
Butent apie pliazo vaizdus ir kalbu  smile.gif ,nemalonu akiai ir tiek,kai viskas kabo,liuliuoja ax.gif .

Na tai pavadinčiau labiau ne figūros, o skonio trūkumu. Lieknos merginos irgi ne visuomet apsirengia tinkamai ir skoningai. Taip, kokie nors džinsai žemu liemeniu ir išlindę stringai gražiau atrodys ant kūdos mergaitės, bet vienaip ar kitaip šis derinys apskritai nėra ir nebuvo gražu smile.gif Šiuo atveju kalbėjau apie tinkamai parinktą aprangą.

Dėl kad viskas kabo ar liūlioja, nu čia turbūt apie žeklų antsvorį kalbate g.gif Nors nežinau, nebepamenu jau pliažo vaizdų.
Atsakyti
O 10kg antsvoris ne ženklus? Merginoms, neturinčioms antsvorio, dažnai šlaunys paliūliuoja, o čia stambuolės pasirodo tik stangrios renkasi biggrin.gif
Atsakyti