Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknas kūnas = laimė?

gydyt vežti reiktų dukrą taip atrodančią doh.gif brrrr doh.gif
Atsakyti
Gal kiek per liekna, bet daugumai vyru tai patiktu. biggrin.gif
Atsakyti
iškrypėliams gal kokiems doh.gif jau kojos kojos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 07 31, 13:04)
iškrypėliams gal kokiems doh.gif jau kojos kojos doh.gif

Cia jau toks vyru skonis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 07 31, 14:06)
Cia jau toks vyru skonis. smile.gif

kai kurių. Ne visiems Osvencimo moterys gražu.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 07 31, 14:04)
iškrypėliams gal kokiems :oh jau kojos kojos doh.gif

mastau.gif Taip, kam patinka kudos pasportave moterys ( plius, kad jinai modelis, greiciausiai is to duona valgo) , tie visi iskrype lotuliukas.gif

Kojos per kudos , tiksliau tarpas tarp koju didokas, bet is esmes neatrodo jinai taip tragiskai kaip cia kai kurios bando "piesti" cool.gif Jinai jau kuda, prie normalaus sudejimo moteru jos niekaip nepriskirciau. Bet matosi, kad su savim dirba daug. Kunas stangrus, treniruotas, nepavydekit lotuliukas.gif
Ta ukrainiete barbe tai ligonis, bet nera ka sneket.
Atsakyti
Aš būdama 1.70 ir sverdama 58kg sulaukiau iš dviejų narcizų replikos, kad man reikėtų "atsikratyti nereikalingų 10kg" cool.gif Na, bet aš suprantu, kad visų žmonių skoniai skirtingi, tikrai žinau, kad kai kuriems labai patrauklu kaulėtos figūros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 07 31, 14:09)
mastau.gif  Taip, kam patinka kudos pasportave moterys ( plius, kad jinai modelis, greiciausiai is to duona valgo)  , tie visi iskrype  lotuliukas.gif

Kojos per kudos , tiksliau tarpas tarp koju didokas, bet is esmes neatrodo jinai taip tragiskai kaip cia kai kurios bando "piesti"  cool.gif Jinai jau kuda, prie normalaus sudejimo moteru jos niekaip nepriskirciau. Bet matosi, kad su savim dirba daug. Kunas stangrus, treniruotas, nepavydekit  lotuliukas.gif
Ta ukrainiete barbe tai ligonis, bet nera ka sneket.

pasportavę???Kur? Įdunusios šlaunys tai sportas??? Nejuokinkit. Sportavau kelis metus intensyviai, raumenys AUGA nuo sporto, tokių įdubusių šlaunų neturėtų būti pas sportuojančią moterį. doh.gif
Pavydėt jai galima tiek, kiek Osvencimo kalinei. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 07 31, 13:54)
Mano draugė gyvai matė Beyoncę, sakė realiai žiūrint atrodo labai labai liekna moteris. Aišku, gal ir tinkami drabužiai buvo parinkti, bet minėjo, kad tikrai atrodo daug lieknesnė nei kai kuriose nuotraukose ar video.

Čia buvo diskutuojama apie genų įtaką vaiko svoriui. Buvo tokių pasisakymų, kad jeigu tėvai turi antsvorio, tai vaiką nuo mažų dienų tukins, maitins visokiu nesveiku maistu ir tai, kad apkūnių tėvų vaikas apkūnus visai ne genų reikalas, o mitybos pasekmės, nes mat tėvai verčia šokoladukus valgyt pan doh.gif  tai įdomu šitą gimusią 6kg mergaitė irgi mama "nutukino"? http://www.tavovaika...i.d?id=61972695 Ir beveik garantuoju, kad tas vaikas net maitindamasis pačiu sveikiausiu ir kokybiškiausiu maistu, sportuodamas tikrai turės viršytą kmi.

biggrin.gif as gimiau 5 kg, tuo metu tai buvo irgi panasus stebuklas, nes vaikai apskritai mazesni gimdavo. Ir ka? Buvau bundzule kol nepradejau vaikscioti ( o tai ovyko anksti, buvau 8men), nuo tada iki kazkur 20metu buvau ta, kurios naktim prie teliko cipsus ir mamos keptus bulvinius blynus ryja, o turejau pavydetina figura mirksiukas.gif Vaikystej mane erzindavo, vadindavo kaulu vyniotiniu biggrin.gif Na o laauglystej jau buvau tiesiog liekna. Po to suletejo medziagu apykaita ir dabar turiu prisiziureti, kiek bei ka valgau, taciau iki antsvorio man dar toli. Taip kad uzmirskit savo teorijas apie katik gimjsiu kudikiu svori ir ju tolimesni kuno vystymasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2013 07 31, 14:22)
biggrin.gif  as gimiau 5 kg, tuo metu tai buvo irgi panasus stebuklas, nes vaikai apskritai mazesni gimdavo. Ir ka? Buvau bundzule kol nepradejau vaikscioti ( o tai ovyko anksti, buvau 8men), nuo tada iki kazkur 20metu buvau ta, kurios naktim prie teliko cipsus ir mamos keptus bulvinius blynus ryja, o turejau pavydetina figura mirksiukas.gif  Vaikystej mane erzindavo, vadindavo kaulu vyniotiniu biggrin.gif  Na o laauglystej jau buvau tiesiog liekna. Po to suletejo medziagu apykaita ir dabar turiu prisiziureti, kiek bei ka valgau, taciau iki antsvorio man dar toli. Taip kad uzmirskit savo teorijas apie katik gimjsiu kudikiu svori ir ju tolimesni kuno vystymasi mirksiukas.gif

Tikrai tai sakiau ne iš blogos valios, esmė posto tokia, kad čia buvo pasisakymų, jog, jeigu tėvai stori, tai vaikas storas dėl pasibaisėtinos mitybos, visai nesvarbu, kad gal jis paveldėjo kokį sutrikimą dėl ko turi antsvorį ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 07 31, 13:55)
http://www.klubas.lt...-126211:4854865

pamaitinkit ją kas nors...
ir tai-reto GROŽIO kūno formos doh.gif

Man nuosirdziai negrazu... Kai kuriose foto atrodo visai nieko, bet jau kur atvoresnes, tai neeee. Per daug liesa. Net ne liekna.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 07 31, 14:26)
Tikrai tai sakiau ne iš blogos valios, esmė posto tokia, kad čia buvo pasisakymų, jog, jeigu tėvai stori, tai vaikas storas dėl pasibaisėtinos mitybos, visai nesvarbu, kad gal jis paveldėjo kokį sutrikimą dėl ko turi antsvorį ir pan.  4u.gif

jei vaikas gimė sveikas, tai dažniausiai jo antsvoris-tėvų neatsakingumo pasekmė.
Atsakyti