QUOTE(Soled @ 2013 07 31, 13:54)
Mano draugė gyvai matė Beyoncę, sakė realiai žiūrint atrodo labai labai liekna moteris. Aišku, gal ir tinkami drabužiai buvo parinkti, bet minėjo, kad tikrai atrodo daug lieknesnė nei kai kuriose nuotraukose ar video.
Čia buvo diskutuojama apie genų įtaką vaiko svoriui. Buvo tokių pasisakymų, kad jeigu tėvai turi antsvorio, tai vaiką nuo mažų dienų tukins, maitins visokiu nesveiku maistu ir tai, kad apkūnių tėvų vaikas apkūnus visai ne genų reikalas, o mitybos pasekmės, nes mat tėvai verčia šokoladukus valgyt pan

tai įdomu šitą gimusią 6kg mergaitė irgi mama "nutukino"?
http://www.tavovaika...i.d?id=61972695 Ir beveik garantuoju, kad tas vaikas net maitindamasis pačiu sveikiausiu ir kokybiškiausiu maistu, sportuodamas tikrai turės viršytą kmi.

as gimiau 5 kg, tuo metu tai buvo irgi panasus stebuklas, nes vaikai apskritai mazesni gimdavo. Ir ka? Buvau bundzule kol nepradejau vaikscioti ( o tai ovyko anksti, buvau 8men), nuo tada iki kazkur 20metu buvau ta, kurios naktim prie teliko cipsus ir mamos keptus bulvinius blynus ryja, o turejau pavydetina figura

Vaikystej mane erzindavo, vadindavo kaulu vyniotiniu

Na o laauglystej jau buvau tiesiog liekna. Po to suletejo medziagu apykaita ir dabar turiu prisiziureti, kiek bei ka valgau, taciau iki antsvorio man dar toli. Taip kad uzmirskit savo teorijas apie katik gimjsiu kudikiu svori ir ju tolimesni kuno vystymasi