Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknas kūnas = laimė?

Aš gal ir būčiau laimingesnė, jei sverčiau 10 kg mažiau. Nesu labai stambi, bet čia būtų mano idealus išsvajotas svoris. Tačiau ne tik lieknas kūnas daro žmogų laimingą wink.gif Galima būt lieknam, bet kiti faktoriai neleistų šokinėt iš laimės.
Aš turiu tin lieknų draugių, kurios kemša kiek telpa ir vistiek kaip smilgelės. Turiu ir stambių - jos kepa skaniausius pyragus ir jom nesvarbu svoris. Išvada tokia - jei žmogus patenkintas savim ir savo svoriu, tai aš dėl jo džiaugiuosi ir jokiu būdu neteisiu wink.gif ir nieks neturėtų teisti, nes patys neidealūs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2013 08 01, 15:04)
pagalvoju, kad nelabai aš sau patinku, ir kiti pastebi, kad pastambėjau.
bet, nu sorry... prie ko čia laimė ir lieknas kūnas, man niekaip nesusiveda. suprantu, kai jau antsvorio daug, nutukimas, kai trukdo žmogui judėti, sunkiau susirasti rūbų. bet šiaip... nu ar maža didesnių bėdų, kad kelti tokį klausimą.  unsure.gif

Na bet tau nesusiveda, tai tu ir nevesk. mirksiukas.gif Kitam susiveda. Jau n kartų sakyta, kad kalbam apie laimę dėl svorio, o ne lyginam su kažkokiom kitom asmeninėm bėdom tą svorį. Juk tai nepalyginama.

Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 08 01, 13:43)
nuo dideliu papu begt ir nereikia lotuliukas.gif

Na nesakyk, jeigu papai išties milžiniški ir visai neproporcingi kūnui, tai jau nelabai ir gražu. g.gif

Tik va niekaip nesuprantu, kaip jūs taip meistriškai sugebat pereit nuo frazės "gražus kūnas suteikia džiaugsmo ir pasitenkinimo savim" iki prieštaravimų, kad laimė nepriklauso TIK nuo liekno kūno. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 01, 16:07)
-Na nesakyk, jeigu papai išties milžiniški ir visai neproporcingi kūnui, tai jau nelabai ir gražu.  g.gif
--Tik va niekaip nesuprantu, kaip jūs taip meistriškai sugebat pereit nuo frazės "gražus kūnas suteikia džiaugsmo ir pasitenkinimo savim" iki prieštaravimų, kad laimė nepriklauso TIK nuo liekno kūno.  blink.gif

-nu nelabai, nelabai smile.gif

--cia klausimas man g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2013 08 01, 14:40)
Na bet tau nesusiveda, tai tu ir nevesk. mirksiukas.gif  Kitam susiveda. Jau n kartų sakyta, kad kalbam apie laimę dėl svorio, o ne lyginam su kažkokiom kitom asmeninėm bėdom tą svorį. Juk tai nepalyginama.

o tau atrodo, kad žmonės čia ateina ir skaito temą n puslapių kiek prirašyta? lotuliukas.gif
šiaip jau pasisakiau į temos pavadinimą, jei ką.

tai jau tikrai kad nesulyginami dalykai. doh.gif lyg ne su tuo pačiu kūnu žmogus išgyvena ligas, nelaimes, šiaip problemas. ar laimes. ne tos pat smegenys dėl vienų ar kitų dalykų reaguoja pas tą patį žmogų. doh.gif
Atsakyti
Esme tame, kad temos pavadinimas suformuluotas labai netiksliai ir vienprasmiskai. "Is salies" uzklyde tikrai ne taip temos prasme suvokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2013 08 01, 16:26)
o tau atrodo, kad žmonės čia ateina ir skaito temą n puslapių kiek prirašyta?  lotuliukas.gif
šiaip jau pasisakiau į temos pavadinimą, jei ką.

tai jau tikrai kad nesulyginami dalykai.  doh.gif lyg ne su tuo pačiu kūnu žmogus išgyvena ligas, nelaimes, šiaip problemas. ar laimes. ne tos pat smegenys dėl vienų ar kitų dalykų reaguoja pas tą patį žmogų.  doh.gif

Pirmam puslapy pirmam poste- temos esmė, kam įdomu, tas skaito ir dalyvauja diskusijoje, kam ne- ateina su "taip" ir "ne" ir išeina, kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 08 01, 16:24)
-nu nelabai, nelabai  smile.gif

--cia klausimas man  g.gif  ?

Bendrai visoms biggrin.gif Ir gal net retorinis labiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2013 08 01, 17:31)
Esme tame, kad temos pavadinimas suformuluotas labai netiksliai ir vienprasmiskai. "Is salies" uzklyde tikrai ne taip temos prasme suvokia smile.gif

o prasidėjo nuo "ar verta lieknėti dėl kitų" ir aš dar keik pamenu vos ne užviriau tą diskusija savo aštriu pasisakymu g.gif ...atleiskit
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 07 31, 22:25)
O prie ko čia vyras? lotuliukas.gif  Turi vyrą, reiškia laiminga? lotuliukas.gif

Moterys grazi, kai yra mylima. tongue.gif

gal cia man tik laime mylintis, gerbiantis ant ranku nesiojantis vyras ir grazi laiminga seima:D, o kitos laime randa shopinge, kelionese ir pan., o as nieko nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aylin: 01 rugpjūčio 2013 - 22:11
QUOTE(Aylin @ 2013 08 01, 23:09)
gal cia man tik laime mylintis, gerbiantis ant ranku nesiojantis vyras  ir grazi laiminga seima:D, o kitos laime randa shopinge, kelionese ir pan., o as nieko nesuprantu biggrin.gif

Aš turbūt maksimalistė nes man laimei neužtenka būti mylima.
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 08 01, 23:09)
gal cia man tik laime mylintis, gerbiantis ant ranku nesiojantis vyras  ir grazi laiminga seima:D, o kitos laime randa shopinge, kelionese ir pan., o as nieko nesuprantu biggrin.gif

Jo, kai yra mylima - kai myli pati save. Tai būtiniausia sąlyga. O visa kita tik priedai biggrin.gif
Atsakyti