Įkraunama...
Įkraunama...

Seteriai - airių, anglų, škotų

Sveiki,

po ilgos pertraukos nusprendžiau užsukt. Ir tooks pavydas paemė, pažiūrėjus į Novą kaip maudosi, mūsų Majonezas niekaip į vandenį, visaip viliojam, prašom, ir su pagaliu, ir su maistu, ir vaidinu kad verkiu, niekaip neprisikviečiam,o taip norisi, tik pabraido, pašokinėja krante ir bėga paskui, gal kada kai mažesnis buvo išgąsdintas...? unsure.gif
Atsakyti
monicaa, aš vis pagalvoju, kaip jums sekasi ax.gif Papasakokit, pasirodykit mirksiukas.gif

Nova irgi tik braidytoja buvo, bet maudynės kartsu su kitu šunim, kuris tiesiog pamišęs dėl vandens, pramušė. BlueBelton berods anoj temoj rašė apie šunų norą maudytis. Majus gal tiesiog iš tų, kuriems tai nėra natūralus įgimtas poreikis.
Atsakyti
Nu ką, ryžieji, laukais jau ateina ruduo...

[attachmentid=229679]
Atsakyti
Margarita, kai gražu.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seterių_mama: 07 rugpjūčio 2013 - 21:10
QUOTE(Seterių_mama @ 2013 08 07, 21:09)
Margarita, kai gražu.... wub.gif

Čia mūsų rytinės pievos. Ir svarbiausia, anksti ryte jose būna labai gaivu ir gera. Ir kvepia duona (čia man), o Novai kvepia vištos lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Markizaite @ 2013 08 07, 09:34)
Nu ką, ryžieji, laukais jau ateina ruduo...

Mano pačios mylimiausios spalvos wub.gif
Kaip pasiilgau rudens, laukiu nesulaukiu...
Margarita, labai gražūs Jūsų pasilakstymų su Nova laukai ir Nova taip gražiai čia dera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astiana: 08 rugpjūčio 2013 - 14:04
Prablaškysim gūdžią tylą temoj. Va, vakar grįžom šlapios, bet abi laimingos - aš rastom voveruškom, o Nova - 2 h pasilakstymu miške ax.gif

[attachmentid=229767]

Kaip mano mergos man miegot padėjo

[attachmentid=229768]

Atsakyti
Mūsų ankstyvi rudens rytai - su rūku ir kylančia saule wub.gif (tas mažas taškiukas ant kelio - Nova lotuliukas.gif )

[attachmentid=230006]

[attachmentid=230007]

[attachmentid=230008]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markizaite: 29 rugpjūčio 2013 - 08:21
Sveki, platinu skelbima, labai reik nauju namu siam groziui 4u.gif
http://www.gyvunuglo...doption/g.61058
Daugiau nuotrauku facebooke VSI "Buk mano draugas"

Atsakyti
Pasivaidenam iš ūkanotų pievų (aišku, ne per telefono kameros akutę viskas kokius 300 kartų gražiau atrodo rolleyes.gif )

Sveikinamės su kylančia saule ir prausiamės rasa
[attachmentid=230149]

Mano ežiukė rūke
[attachmentid=230150]

O va čia labai įdomiai buvo: atėjus į pievas, rūkas buvo toli toli, keliavom gal 20 min. iki jo, o grįžtant jis tarsi mums aplenkė ir pareidamos atsitrenkėm tiesiog į rūko sieną, kaip kokios Alisos iš stebuklų šalies ją perėjom ir tarsi atsidūrėm kitoj rūko sienos pusėj. Kažkoks baisiai nerealus jausmas tą rytą apėmė ax.gif
[attachmentid=230151]

[attachmentid=230152]
Atsakyti
Urvinė

[attachmentid=230253]
Atsakyti
QUOTE(Markizaite @ 2013 09 25, 10:19)
Urvinė
...

Svarbu ausis pasikloti, kad minkščiau lįsti būtų lotuliukas.gif
Atsakyti