Įkraunama...
Įkraunama...

Seteriai - airių, anglų, škotų

Šiandien pas vaikus mokykloj buvo minima Pasaulinė Gyvūnų diena ir buvo galima atsivesti/atsinešti savo augintinius, apie juos papasakoti. Tai ėjom ir mes su Nova prasidemonstruoti ax.gif Grįžo mano merga visa nuglostyta, nučiupinėta, išmyluota, išgirta ir ... labai pavargus biggrin.gif

[attachmentid=230332]

[attachmentid=230333]

[attachmentid=230334]

[attachmentid=230335]

[attachmentid=230336]

[attachmentid=230337]

[attachmentid=230338]

[attachmentid=230339]
Atsakyti
Kaip fainai kad mokyklose tokie renginiai vyksta 4u.gif Novos foto superinės, dar ta urvinė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SidosA_R @ 2013 10 04, 14:05)
Kaip fainai kad mokyklose tokie renginiai vyksta  4u.gif Novos foto superinės, dar ta urvinė  lotuliukas.gif

Taip, Pauliaus klasėje mokytoja labai aktyvistė tokia, tai kone visi vaikai šįryt atėjo ne vieni - kas šunį, kas katę, kas triušiuką, kas vėžlį, kas jūros kiaulytę, kas žuvytę stiklainyje biggrin.gif

O geriausia dalis, kai jie vienas kitam uždavinėja klausimus apie augintinį. Tai vienas klasiokas Pauliaus klausia - o tavo šuo dresuotas? Paulius sako - taip. O tada draugelis tik šast pašoko iš suolo ir sako - nu parodyk, įrodyk lotuliukas.gif

Nu ką, teko įrodinėt lotuliukas.gif

Gražaus savaitgalio visiems 4u.gif Lekiam su Nova miškan.
Atsakyti
Elektrėnų žiburiai - tas raudonas taškiukas - mano Nova per rytinį pasivaikščiojimą parke wink.gif

[attachmentid=230475]
Atsakyti
Čia geras rebusas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Markizaite @ 2013 10 21, 15:55)
Elektrėnų žiburiai - tas raudonas taškiukas - mano Nova per rytinį pasivaikščiojimą parke wink.gif

Ką veikėt Elektrėnų parke taip anksti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Seterių_mama @ 2013 10 21, 18:36)
Ką veikėt Elektrėnų parke taip anksti? biggrin.gif

Šiaulių parkas čia wink.gif Maniau, kad geriau nuotrauka gausis, bet išėjo tik šviesuliukai wink.gif
Mes su Nova žmonėms gerą nuotaiką nuo ankstyvo ryto nešam, nes kas tik pamato tą jos šviesiukę, iškart šypsena nušvinta.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jau kurį laiką seku Jūsų pašnekesius. Nusprendėme ir mes įsigyti airiuką smile.gif Ilgai mastėm, rinkomės veislę ir galiausiai apsisprendėm, kad tai mūsų šuo smile.gif Tik pasiskaičius info apie juos labai baisu, kad namus sugriaus, nes visi tik gasdina gasdina... sad.gif bet vistiek, ugdysimės kantrybę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 11 15, 20:42)

Sonie??? biggrin.gif
geeeras

reikia nekantrybę ugdyt, bet skirti laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2013 11 16, 22:11)

reikia nekantrybę ugdyt, bet skirti laiko smile.gif

Jeigu nebutume tam pasiruose, tai net nebuciau ziurejus sitos veisles pusen tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 11 15, 19:42)
Tik pasiskaičius info apie juos labai baisu, kad namus sugriaus, nes visi tik gasdina gasdina... sad.gif

SONIE, tikrai, jei rasit bent porą valandų per dieną šuniui iškraut, ir su neugdyta kantrybe bus gerai mirksiukas.gif Aš ryte su Nova 40-60 min. prasibėgu, vakare 1+ val. intensyviai pasibūnam ir visiems ramu - nei narvo augant nepanaudojom, nei namų nuniokojo, nei daiktų slėpt reikėjo, nors per dieną vieną paliekam visam name, plius su kate. O tas airių veržlumas, žaismingumas, tas azartas, kad ir ką darytų - mane labai veža thumbup.gif Va ir šiandien pievose jau pasikviečiau eit į mašiną, prisirišau (nes šalia gatvė) ir kai dėjo šuolį, kol susigaudžiau, kad ant zuikio vos neužmynėm doh.gif Ale nieko, sugebėjau greit sureaguot ir pavadį išlaikyt, nes tikrai būtų nusivijus, medžiotoja mano wub.gif
Atsakyti
Užmiršta tema visai blink.gif Keliam savo gražiųjų vaikų foto ir pasirodom, kaip išžiemojom thumbup.gif

user posted image
Atsakyti