kaži kuo skiriasi? Maniškiai labai su betalux panašūs, turiu pripažint, tik kekėse skaičius skiriasi ir jau boniukai spalvą keičia. Būčiau susodinus vienoj pusėj visus- neatskirčiau, ai, betaluxai dar kiek aukštesni pas mane, augesnis krūmas toks, tankesnis.
QUOTE(Marmaledas @ 2013 06 20, 11:03)
kaži kuo skiriasi? Maniškiai labai su betalux panašūs...
taviškiai liaunesni. Mano tokie tipiški žemaūgiai, storais kotais ir lapais.
QUOTE(Marmaledas @ 2013 06 20, 10:55)
Negali būti, net nepanašu į Kliuv'ą, kažką primakalavai

QUOTE(Ex @ 2013 06 20, 11:27)
aš irgi norėjau rašyt tą patį, bet per tuos Boni pamiršau

QUOTE(Ex @ 2013 06 20, 12:36)
Po didžiosios šalnos mama matyt jai pasodino bele kokį, kad tik neverktų

QUOTE(Ex @ 2013 06 20, 11:36)
ką ten išnarpliosi - neaišku kas auga. Nepanašu į Kosmonautus. Bet supainiot tkrai negalėjau, kaip sakiau, nieko panašaus į tuos vaisius, kurie auga, nesodinau.
Pažiūrėsiu ryt, gal po savaitės vaizdelis bus pasikeitęs

Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2013 06 20, 11:39)
Po didžiosios šalnos mama matyt jai pasodino bele kokį, kad tik neverktų
Galvoja: bene atskirs, koks čia marsietis iš kosmoso 

QUOTE(saintlina @ 2013 06 20, 12:41)
kažin ar kas pasikeis, jie jau iš prigimties pas tave ne tokie.. Kosmonautai tikrai išskirtinai atrodo, man net užrašo ant daigo nereikia. Dar pasidairyk tarp savo veislių, gal užmatysi pomidorą šviesesniais lapais, tai irgi gali būti Kosmonautas. Jų lapai šviesesni, nei kitų pomidorų.
QUOTE(Ex @ 2013 06 20, 11:27)
gali būt tada kažkuris kitas, o tai sukeliant mano nuotraukas sumakalavo, dabar be gyvo vaizdo nelabai atrenku ( arba mano blondinė ,,auskariukus" perkabinus- ot būt baika, tada jau tik užrašais pasitikėt gali

boniukai tai pas mane keisti- pagrindinis kamienas tai storas drūtas labai, o vat iš apačios atžaliukės liaunesnės perpus. nu reiks vien kotus pafotkint vakare, gal kitaip vaizdas rodysis

o kas auginat russian rose- kaip pas jus dabar vaizdas? pas mane tai tokis keistas, smulkūs krūmeliai, sakyčiau, šviesesni netgi už aplinkinius. Dar nežydi, bet pumpurai yra.
QUOTE(Marmaledas @ 2013 06 19, 21:22)
klausimukas dar kas ananasą augina- kas per žiedynai pas jumis? pas mane tai tie nuolaužos, ar kaip juos pavadint- nelaimėliai, toki keisti- iiiilgas stiebas ir 1 žiedukas pilnaviduris dyyydelis ant jo, o iš to nulaužto viršūnė kur prigijus- tai žiedai su kekėm iš 2 žiedų- tai tipo po 2 bumbuliukus tik kabos geriausiu atveju

As auginu, specialiai nulekiau pasiziureti, kaip jis pas mane atrodo

QUOTE(Marmaledas @ 2013 06 20, 09:55)
Šiek tiek mano mažulių:
pudovik
pudovik
mdaaaa, kazkas nesenai pasakojo, kad tik burbuliukai siltnamy matosi, matom mes tuos mazulius

Na o as vakar vakare grizau is Vilniaus, ilindau i siltnamy, ziuriu kazkaip keistai snapo pomidorai ant zemes guli, sakau, reik ka nors pakisti po galvom, isiziuriu geriau, ogi nuluuuuuzo !!!!! As negudrela jo net nebuvau parisus, gi prie zemaugiu tipo, vis sakiau reik paristi, reeeeik, ir vis atideliojau

o dabar gera naujiena, vakar prie visu nuluzeliu aptikau medovij spas sirpstanti

Mano metu nusivylimas- Uri buri suri

QUOTE(saintlina @ 2013 06 20, 10:06)
Pas mane toks žiedkotis Malachitavaja Skatulka pomidoro.
Zydėjo žydėjo ir neužmezgė

Visi kiti žiedeliai kuo puikiausiai toliau mezgė, o tas žiedas gigantas pirmasis ir pražydo