Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

kaži kuo skiriasi? Maniškiai labai su betalux panašūs, turiu pripažint, tik kekėse skaičius skiriasi ir jau boniukai spalvą keičia. Būčiau susodinus vienoj pusėj visus- neatskirčiau, ai, betaluxai dar kiek aukštesni pas mane, augesnis krūmas toks, tankesnis.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 06 20, 11:03)
kaži kuo skiriasi? Maniškiai labai su betalux panašūs...

taviškiai liaunesni. Mano tokie tipiški žemaūgiai, storais kotais ir lapais.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 06 20, 10:55)
orliny kliuv
user posted image

Negali būti, net nepanašu į Kliuv'ą, kažką primakalavai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 06 20, 11:27)

aš irgi norėjau rašyt tą patį, bet per tuos Boni pamiršau smile.gif
Atsakyti
Saintlina, o tu ar išnarpliojai kriminalą su savo tais Kosmonautais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 06 20, 12:36)

Po didžiosios šalnos mama matyt jai pasodino bele kokį, kad tik neverktų tongue.gif Galvoja: bene atskirs, koks čia marsietis iš kosmoso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 20 birželio 2013 - 11:40
QUOTE(Ex @ 2013 06 20, 11:36)

ką ten išnarpliosi - neaišku kas auga. Nepanašu į Kosmonautus. Bet supainiot tkrai negalėjau, kaip sakiau, nieko panašaus į tuos vaisius, kurie auga, nesodinau.
Pažiūrėsiu ryt, gal po savaitės vaizdelis bus pasikeitęs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2013 06 20, 11:39)
Po didžiosios šalnos mama matyt jai pasodino bele kokį, kad tik neverktų  tongue.gif Galvoja: bene atskirs, koks čia marsietis iš kosmoso smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 20, 12:41)
Pažiūrėsiu ryt, gal po savaitės vaizdelis bus pasikeitęs  smile.gif

kažin ar kas pasikeis, jie jau iš prigimties pas tave ne tokie.. Kosmonautai tikrai išskirtinai atrodo, man net užrašo ant daigo nereikia. Dar pasidairyk tarp savo veislių, gal užmatysi pomidorą šviesesniais lapais, tai irgi gali būti Kosmonautas. Jų lapai šviesesni, nei kitų pomidorų.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 06 20, 11:27)

gali būt tada kažkuris kitas, o tai sukeliant mano nuotraukas sumakalavo, dabar be gyvo vaizdo nelabai atrenku ( arba mano blondinė ,,auskariukus" perkabinus- ot būt baika, tada jau tik užrašais pasitikėt gali doh.gif )šiaip tai toj pusėj auga golden cherry, black cherry, ananasai, boniukai, medovy spas, orliny kliuv, yellow pearshaped, oranže, supermodel, rudasis ir sibirski skorospiely keli, ai dar chio chio sun vienas yra ten. tai varijantų nedaug kas gali būt
boniukai tai pas mane keisti- pagrindinis kamienas tai storas drūtas labai, o vat iš apačios atžaliukės liaunesnės perpus. nu reiks vien kotus pafotkint vakare, gal kitaip vaizdas rodysis biggrin.gif Ūgis tai jų tikrai nedidelis, gal 50cm, kekės žemę liečia, padėjau po antra keke apverstą vienkartinį alaus bokalą jau, tipo parėmiau.

o kas auginat russian rose- kaip pas jus dabar vaizdas? pas mane tai tokis keistas, smulkūs krūmeliai, sakyčiau, šviesesni netgi už aplinkinius. Dar nežydi, bet pumpurai yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 20 birželio 2013 - 11:54
QUOTE(Marmaledas @ 2013 06 19, 21:22)

klausimukas dar kas ananasą augina- kas per žiedynai pas jumis? pas mane tai tie nuolaužos, ar kaip juos pavadint- nelaimėliai, toki keisti- iiiilgas stiebas ir 1 žiedukas pilnaviduris dyyydelis ant jo, o iš to nulaužto viršūnė kur prigijus- tai žiedai su kekėm iš 2 žiedų- tai tipo po 2 bumbuliukus tik kabos geriausiu atveju  g.gif ?aš neprieš, aišku, bet kažkaip mažoka jei skanus g.gif

As auginu, specialiai nulekiau pasiziureti, kaip jis pas mane atrodo smile.gif Nugi yra kelios kekes po 3 ziedus, ar uzsimezgusiais vaisiais, bet kekes tikrai nevienodos, suskaiciau virsuj, 8 ziedai. Tik dar neaisku, ar uzsimegz, bet esme tai, kad nors ziedu daugiau. Vienas krumas anksciau setas, tai ir vaisiu nemazai sakyciau, aisku derlingesniu yra, bet jei skanus, as ant ananaso visai nepykstu, suskaiciavau po 5 vidutiniskai ant kekes( cia tas pirmas krumas, kitas dar burbuliukus auginasi)

QUOTE(Marmaledas @ 2013 06 20, 09:55)
Šiek tiek mano mažulių:
pudovik

mdaaaa, kazkas nesenai pasakojo, kad tik burbuliukai siltnamy matosi, matom mes tuos mazulius biggrin.gif Labai grazu wub.gif

Na o as vakar vakare grizau is Vilniaus, ilindau i siltnamy, ziuriu kazkaip keistai snapo pomidorai ant zemes guli, sakau, reik ka nors pakisti po galvom, isiziuriu geriau, ogi nuluuuuuzo !!!!! As negudrela jo net nebuvau parisus, gi prie zemaugiu tipo, vis sakiau reik paristi, reeeeik, ir vis atideliojau doh.gif tik kuolais paramscius, prikabinus su spec. segtukais abi sakas buvau, tai nezinia kaip, vienas segtukas kazkaip nuslydo, ir kai prasideda issisakojimas ties antru stiebu, taip toj vietoj per kelis cm. iplyso, viena saka ant zemes, pomidorai dideli, nebeatlaike unsure.gif Bintavau, tik neaisku, ar duos naudos, siandien nuo ryto lekiau i siltnami, dar kol kas lapai nenuvyte, matysiu, kas toliau bus.Siaip tai gaila, tie dideli apatiniai sunoks kaip nors ant palanges, bet virsuj kekiu yra, uzsimezgusiu irgi nemazai, ziedu,-ziedeliu, pati kalta... Tai apziurejau kitus, red pear keke ant ribos radau, jau ilinkusi, stagiai parisau, dziuljetos apatine paremiau, keli pomidorai arkliniai, jau tempia, sakau ner ko laukti, po keliu dienu gali buti kaput, corazonui irgi keke parisau, dabar galvoju, dideliu vaisiu nemazai, tai jei taip kiekviena parisineti, nupuisiu tikrai, o ryt isvaziuojam iki antradienio, nezinau ka rasiu unsure.gif Pacius ekstrinius vakare reikes butinai paristi.

o dabar gera naujiena, vakar prie visu nuluzeliu aptikau medovij spas sirpstanti wub.gif Visai kitu laukiau, o jis man savo zanda grazu parode smile.gif Snapai dar nesirpsta, nors senokai nebeauga, stovi vietoj ir spalvos nenori keisti schmoll.gif Na grisim po Joniniu, tikiuosi dar atrasti grazuoliuku bigsmile.gif (per Jonines jau neparagausiu savu, bet po tai manau vienas bus sukrimstas akimirksniu biggrin.gif )
Atsakyti
Mano metu nusivylimas- Uri buri suri biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 20, 10:06)
Ale Ananaso žiedkočio ilgis  blink.gif  Į puokštę tokį skint galima  blink.gif

Pas mane toks žiedkotis Malachitavaja Skatulka pomidoro.
Zydėjo žydėjo ir neužmezgė verysad.gif
Visi kiti žiedeliai kuo puikiausiai toliau mezgė, o tas žiedas gigantas pirmasis ir pražydo ax.gif
Atsakyti