Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsiukai

QUOTE(Rustė @ 2013 07 16, 23:15)
O kaip čia taip atsigulėt? buvo kažkas įtartino, kad tyrimus darotės?

Labutis, rudeni darem eeg del nes labai suaktyvejo mikciojimai, tada rode sekundes dalelyte iskrovas, sake po pusmecio butu gerai miego eeg padaryto dabar pagal miega jau reikia vaistu. Matysiu ka siandien gydytoja dar pasakys .
Atsakyti
Vaima console.gif Parasyk ka gyd sakys.

Vilkra, labai fainuoles dukrytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2013 07 17, 07:51)
Labutis, rudeni darem eeg del nes labai suaktyvejo mikciojimai, tada rode sekundes dalelyte iskrovas,  sake po pusmecio butu gerai miego eeg padaryto dabar pagal miega jau reikia vaistu. Matysiu ka siandien gydytoja dar pasakys .

Linkiu kuo tikslesnių rezultatų... 4u.gif Ir ramybės. Tikiuosi, kad vaistų mažiukui nereikės..
Atsakyti
Jungiames ir mes su savo mazium, rado nezymiu pakitimu 5 oje eeg, tai nusprende kad GAL epilepsija, planuoja duoti topamax'a. Ar yra vartojančiu ši vaistą?

Gal žinote kokia terapijas sergantiems vaikučiams? Galvijau kad delfinu terapija taikoma ir sergantiems epilepsija, bet pasirodo ne.

Gal kas bandėte zolininkes paslaugas?

Vis tikiuosi, jog isaugsime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ing0501: 17 liepos 2013 - 09:24
QUOTE(ing0501 @ 2013 07 17, 09:21)
Jungiames ir mes su savo mazium, rado nezymiu pakitimu 5 oje eeg, tai nusprende kad GAL epilepsija, planuoja duoti topamax'a. Ar yra vartojančiu ši vaistą?
Gal žinote kokia terapijas sergantiems vaikučiams? Galvijau kad delfinu terapija taikoma ir sergantiems epilepsija, bet pasirodo ne.

Vis tikiuosi, jog  isaugsime.

visi turbut mes to tikimes mirksiukas.gif linkiu, kad taip ir butu..
o del ko daret eeg, sitiek daug kartu, ir db tik sako kad gal epilepsija?
tiesiog idomu, ner jokiu priepuoliu nieko? nu idomi ta liga tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ing0501 @ 2013 07 17, 10:21)

Vis tikiuosi, jog  isaugsime.

O kitokių simptomų tik EEG pakitimai?

Su žolininkais atsargiai.. Jei vartos vaikas vaistus, tai plius žolės gali būti perdaug, jei tik žoleles g.gif Na, aš taip nerizikavau.- visų pirma nėra kaip tiksliai nustatyti veikliosios medžiagos augaluose, antra- ne ramunėlėmis ir čiobreliais epi gydoma, o beveik nuodingais augalais. Rizika yra. Galima pavartoti kokių žolinių preparatų, kepnėlėms ir inkstams palengvinti darbą.
Akunpuktūra labai didelė rizika yra epilepsiukams, masažai g.gif - na neteko susidurti.. Gal kokia spalvų, dailės terapija tiktų.

kas dar? Ai, sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Merginos, SOS, gal kuri netyčia turit Endzinienes tel.Nr. mobilų? Mes pas ją užsiregistravę 07.24, o pasirodo ji ten kažkaip ne tas dienas davus ir realiai nedirbs, kažkas tokios,noriu skambint, klaust, ką daryt, kaip elgtis.....
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2013 07 18, 12:50)
Merginos, SOS, gal kuri netyčia turit Endzinienes tel.Nr. mobilų? Mes pas ją užsiregistravę 07.24, o pasirodo ji ten kažkaip ne tas dienas davus ir realiai nedirbs, kažkas tokios,noriu skambint, klaust, ką daryt, kaip elgtis.....

837326811 tik toki turiu ir dabar skyriui nematau profesores
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2013 07 18, 11:50)

Turiu tik gyd kab nr.+370 (37) 326 886 tikrai pasakys jos nr.
Atsakyti
Sveikos. buvome šiandien konsultacijai, paskyrė eeg net neprašoma, tad viskas kaip ir gerai gavosi. dar geriau, kad kaip tik buvo tarpelis rugpjūčio pabaigoje, nes kitaip būtų tekę laukti spalio doh.gif man net akys išvirto, kai pasakė, kokia eilė blink.gif o dėl vaistų... na sakė labai diskusinis klausimas būtų, jei ir švari eeg pareitų, tai žiūrėsim jau po tyrimų kaip čia bus viskas. tikėtina, kad dar bent metus vartot reikės.
Atsakyti
Sveikutės,
mes irgi šiandien iš Kauno, galva kažkaip plyšta, emocinga kažkokia.... EEG lyg ir gera, gydytojai viena banga kažkiek neįtinka, bet šiaip dėl to lyg ir gerai būtų, svarbiausia, ką dar rodys miego EEG, kuriai gulsimės 08.01, bet šiaip gydytoja siūlytų nenutraukti gydymo, kadangi jos liga būdinga paaugliams, tai dar mano, gal geriau kurį laiką tęsti gydymą....
Man emocijos sukilę visai dėl ko kitko... Dėl gydytojos siūlymo merginą gydyti vaistais, dėl jos perdėto aktyvo, nesusikaupimo, neišbuvimo vienoje vietoje ilgiau nei minutę, tą ji puikiai pastebėjo.... Aišku, tai jau kaip ir psichiatro gydymas būtų, bet ji siūlo gydyt, o aš bijau.... Esu girdėjus, kad yra tokie vaistai, bet man jie atrodo kažkodėl baisūs, bet vėlgi, kaip ir gydytoja sako, toks mergaitės nepaklusnumas, judrumas, aktyvumas, dėmesio nesutelkimas gali jai padėti irgi blogą pamatą ateičiai cry.gif Nežinau,ką daryt,ieškot, konsultuotis, gydyt....
Atsakyti
DainaM, o kokius čia vaistus siūlo?
Atsakyti