Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsiukai

QUOTE(in vino @ 2013 08 16, 08:19)
Sveikos,mamytes.
Jungiuosi i jusu bureli... Nors dar niekaip negaliu patiketi tuo kas ivyko su mazaja.... Trumpai apie mus: gimem pries dvi su trupuciu savaites, gime greit, bet buvo su apsivijusia virksteles, pridususi unsure.gif  gime spalvos kaip slyva....paleido namucio, kaip ir viskas tvarkoje - sekmadienio nakti buvo labai nerami,lyg ir pastebejau trukciojima, bet pagalvojau kad gal uzsiverkusi....zodziu ryte ramybes busenoje pamaciau visai kitoki vaizda.... Lekem i santariskes, pagulde... Tyrimai - echoskopija gera, eeg 100 procentu nerodo epilepsijos, bet rodo kad yra dirglumas padidejes... Gaunam dabr fenobarbitali tris kartus, po vaistu priepuoliai nesikartoja... Bet as jau ziuriu paranojiskai i mazyle, bet koks judeselis man atrodo nenormalus... verysad.gif  zodziu kol mes dar ligonineje, niekas nieko nekomentioja...as jau visa pervargusi, nes po gimdymo taip ir neisejau i zmones...neaisku kiek laikys dar mus....noriu pasiklausti jusu, gal kam teko gerti fenobarbitali, kiek laiko geret? Nuo ju man o mazyle istisai miega.... Man nuo itampos ir streso dingsta pienelis, mieganciai negaliu ikisti papuko, bandau nusitraukineti....zodziu esu gilioje itampoje ir strese... unsure.gif

Sveikutė. Visų pirma pasistenk apsiraminti. Ką tik pagimdei, o jau tokie išgyvenimai. Bet dėl vaikelio PRIVALAI susiimti. Epilepsija pati savaime nėra mirtina liga ar reiškianti kokius nors sutrikimus. Va mano dičkė turi ją ir ką- eina kaip tankas, kad taip ir toliau jai sektųsi. Į žmones spėsi dar išeiti, pareiti ir vėl išeiti. Dėl pienelio.. g.gif Pabandyk pasižadinti mergytę- pakutenk padukus. Pasakyk gydytojai dėl per ilgo miego. Kita vertus, naujagimiai beveik visą parą ir miega. Maniškes reikėdavo ir be vaistų žadintis maitinimui. na daug tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir išsimiegok. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. norėjau paklausti, ar gulantis planinei eeg reikia iš šeimos gydytojos pasiimti siuntimą? neatsimenu, ar sakė, ar ne, o atmintinėje lyg neparašyta, o gulamės jau antradienį.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2013 08 16, 10:33)
Sveikos. norėjau paklausti, ar gulantis planinei eeg reikia iš šeimos gydytojos pasiimti siuntimą? neatsimenu, ar sakė, ar ne, o atmintinėje lyg neparašyta, o gulamės jau antradienį.

Gulimui, lyg ir nereikia.., bet dėl visa piktya pasiskambink, kad ir į konsultacinį kabinetą seselei, ar registratūrą.
Atsakyti
Aciu uz palaikyma, bet vis tiek labai labai neramu... Nes kol kas diagnoze apskritai neaiski.....na bet jau pries tai tiek visko iskentejau, tad tikiuos atlaikysiu ir sinkarta, juo labiau kad kitas vaikasnyra, kuris mato mane atejes lankyti pastoviai apsibliovusia, nelaiminga.... Zodziu bandau save suimti i rankas tik kad mna labai sunkiai sekasi... Gerai kad bent vyras padeda ir palaiko...
Dar noriu pasiklausti, o ar daro tokiu atveju magnetini rezonansa, nes as prasiau, bet sako kol kas nera reikalo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo in vino: 16 rugpjūčio 2013 - 13:23
QUOTE(in vino @ 2013 08 16, 14:22)
Aciu uz palaikyma, bet vis tiek labai labai neramu... Nes kol kas diagnoze apskritai neaiski.....na bet jau pries tai tiek visko iskentejau, tad tikiuos atlaikysiu ir sinkarta, juo labiau kad kitas vaikasnyra, kuris mato mane atejes lankyti pastoviai apsibliovusia, nelaiminga.... Zodziu bandau save suimti i rankas tik kad mna labai sunkiai sekasi... Gerai kad bent vyras padeda ir palaiko...
Dar noriu pasiklausti, o ar daro tokiu atveju magnetini rezonansa, nes as prasiau, bet sako kol kas nera reikalo....

Šaunuolė, kad bandai valdytis. Taip ir toliau. O dėl magnetinio tyrimo (MMR) . Tokiems mažulėliams jį darys tik su narkoze. Ar verta? Pasitikėk gydytojais. jei būtų įtarimų, kad reikia- darytų, arba "statytų" į eilę tyrimams. Kur Jūs gulit?
Atsakyti

Klinikose mums reikejo, siun timo reikia jeigu buvai pries max pusmeti

In Vino, laikykites ir tikekit 4u.gif
Atsakyti
sweikos mergaites, ieškojau jūsų ieškojau ir pagaliau radau temutęsmile.gif, šimtas metų beveik jau čia nei rašiau nei skaičiau, užsikasus darbais ir vis nera kada...
Papildyta:
QUOTE(in vino @ 2013 08 16, 08:19)
Sveikos,mamytes.
Jungiuosi i jusu bureli... Nors dar niekaip negaliu patiketi tuo kas ivyko su mazaja.... Trumpai apie mus: gimem pries dvi su trupuciu savaites, gime greit, bet buvo su apsivijusia virksteles, pridususi unsure.gif  gime spalvos kaip slyva....paleido namucio, kaip ir viskas tvarkoje - sekmadienio nakti buvo labai nerami,lyg ir pastebejau trukciojima, bet pagalvojau kad gal uzsiverkusi....zodziu ryte ramybes busenoje pamaciau visai kitoki vaizda.... Lekem i santariskes, pagulde... Tyrimai - echoskopija gera, eeg 100 procentu nerodo epilepsijos, bet rodo kad yra dirglumas padidejes... Gaunam dabr fenobarbitali tris kartus, po vaistu priepuoliai nesikartoja... Bet as jau ziuriu paranojiskai i mazyle, bet koks judeselis man atrodo nenormalus... verysad.gif  zodziu kol mes dar ligonineje, niekas nieko nekomentioja...as jau visa pervargusi, nes po gimdymo taip ir neisejau i zmones...neaisku kiek laikys dar mus....noriu pasiklausti jusu, gal kam teko gerti fenobarbitali, kiek laiko geret? Nuo ju man o mazyle istisai miega.... Man nuo itampos ir streso dingsta pienelis, mieganciai negaliu ikisti papuko, bandau nusitraukineti....zodziu esu gilioje itampoje ir strese... unsure.gif

užjaučiu Jus ir suprantu...maniškei priepuoliainprasidėjo nuo trijų metukų, dabar jau vienuolikti ir dar su tuo nesusitaikia, vis bandau kovoti...
Atsakyti
Labas rytas. Oinebezinau nebezinau. - itampa nezmoniska pas mane... Galvoje visokios mintys tiesiog kaip pasiutusios sukasi ir neleidzia nei pailseti, nei apie kazka kita galvoti.... Bandau suimti save, nes vyresnysis vaikas snesupranta kas cia su mama darosi.... Gulim mes santariskese, isnesiotu naujagimiu skyriuje. Gydo mus Brusokiene. Ziuresim ka ji pirmadieni pasakys.... Jei viskas bus gerai, planuos gal paleisti kita savaite, bet juk mes isvaziuosim su vaistais, o kas bus toliau unsure.gif unsure.gif
Gal yra kuriom buve , kad tokiam amziuje prasidejo problemos? Tas dar labiau baugina, juk mum dar tik bus 3 savaiteles...
Atsakyti
QUOTE(in vino @ 2013 08 17, 08:23)
Labas rytas. Oinebezinau nebezinau. - itampa nezmoniska pas mane... Galvoje visokios mintys tiesiog kaip pasiutusios sukasi ir neleidzia nei pailseti, nei apie kazka kita galvoti.... Bandau suimti save, nes vyresnysis vaikas snesupranta kas cia su mama darosi.... Gulim mes santariskese, isnesiotu naujagimiu skyriuje. Gydo mus Brusokiene.  Ziuresim ka ji pirmadieni pasakys.... Jei viskas bus gerai, planuos gal paleisti kita savaite, bet juk mes isvaziuosim su vaistais, o kas bus toliau  unsure.gif unsure.gif
Gal yra kuriom buve , kad tokiam amziuje prasidejo problemos? Tas dar labiau baugina, juk mum dar tik bus 3 savaiteles...

Labas rytas,

Išgerk arbatos, palįsk po dušu.. 4u.gif Ir susirašyk visus klausimus, kuriuos nori užduoti gydytojai. Manau reiktų pradėti sąrašą nuo " ką daryti, jei priepuoliai pasikartos.,kur kreiptis, tel. ir pnš., kokios prognozės " Viskas, kas tave neramina.Na, ir pati dabar ramiai( kiek gali) pagalvok- ko Tu nervuojiesi? Priepuolių nėra, ar ne? Tai YRA SVARBIAUSIA. Kad grįžta su vaistukais- pagers tuos vaistus metus du. Kad ir visą gyvenimą. Juk nuo to vaikelis nepasikeitė. Jis tavo mažulis spinduliukas. Manau, Tau reikia pailsėti. 4u.gif poasistwenk numigti, kai mažiukas miegos.
Atsakyti
Labas vakaras, nu va padare ta EEG yra pakitimu .. Paskyre depakina ir nitrazepana tai praktiskai dingo tie krupciojimai , anksciau budavo 30 virs siandien tik 3 tai dziaugiuosi tikiuos kad isnyks visai laikui .Paleido savaidgaliui namo kaip gerai namie ,bet pirmadieni vel atgal sake laikys kol nedings krupciojimai
Atsakyti
QUOTE(optical @ 2013 08 17, 22:22)
Labas vakaras, nu va padare ta EEG yra pakitimu .. Paskyre depakina ir nitrazepana tai praktiskai dingo tie krupciojimai , anksciau budavo 30 virs siandien tik 3 tai dziaugiuosi tikiuos kad isnyks visai laikui .Paleido savaidgaliui namo kaip gerai namie ,bet pirmadieni vel atgal sake laikys kol nedings krupciojimai

Na, kai vaistai pasieks kraujyje savo koncentraciją- turėtų ir krupčiojimai baigtis. Šaunu, kad taip sumažėjo. thumbup.gif laikau kumščius, kad tik gerėtų.
Atsakyti

Reikia, bent jau Santariškėse, man gydytoja sakė pasiimti siuntimą prieš atvykstant planinei eeg.

nesmagu, kai reikia jungtis į ligoniukų temas, bet jungiuosi ir aš...
dukrai vasaros pradžioje pirmas priepuolis buvo, nesmarkus, panašu, kad Rolando epilepsija. Kol kas dar tik MRT pasidarėm, laukiam eilės miego EEG. Du mėnesius po to pirmojo priepuolio buvo ramu, o dabar va prasidėjo priepuolių serija, jau kelinta diena iš eilės doh.gif Tiksliau, kelinta naktis, nes priepuoliai būna tik miegant. Ir tie preipuoliai visiškai kitokie nei pirmasis - žymiai ilgesni, nepraeina greitai net ir su vaistais. nebežinau, kur dėtis. Pas neurologę poliklinikos eisim ryt, žiūrėsiu, ką ten sakys. Bet, kaip supratau, vaistus skiria tik po miego EEG, tai dar mėnesį laukti reikės. Po pirmojo priepuolio Santariškių konsultacijoj sakė, kad gal vaistų nereikės, bet dabar, kaip suprantu, jau galiu net nesitikėti unsure.gif
Atsakyti