QUOTE(in vino @ 2013 08 16, 08:19)
Sveikos,mamytes.
Jungiuosi i jusu bureli... Nors dar niekaip negaliu patiketi tuo kas ivyko su mazaja.... Trumpai apie mus: gimem pries dvi su trupuciu savaites, gime greit, bet buvo su apsivijusia virksteles, pridususi
gime spalvos kaip slyva....paleido namucio, kaip ir viskas tvarkoje - sekmadienio nakti buvo labai nerami,lyg ir pastebejau trukciojima, bet pagalvojau kad gal uzsiverkusi....zodziu ryte ramybes busenoje pamaciau visai kitoki vaizda.... Lekem i santariskes, pagulde... Tyrimai - echoskopija gera, eeg 100 procentu nerodo epilepsijos, bet rodo kad yra dirglumas padidejes... Gaunam dabr fenobarbitali tris kartus, po vaistu priepuoliai nesikartoja... Bet as jau ziuriu paranojiskai i mazyle, bet koks judeselis man atrodo nenormalus...
zodziu kol mes dar ligonineje, niekas nieko nekomentioja...as jau visa pervargusi, nes po gimdymo taip ir neisejau i zmones...neaisku kiek laikys dar mus....noriu pasiklausti jusu, gal kam teko gerti fenobarbitali, kiek laiko geret? Nuo ju man o mazyle istisai miega.... Man nuo itampos ir streso dingsta pienelis, mieganciai negaliu ikisti papuko, bandau nusitraukineti....zodziu esu gilioje itampoje ir strese... 
Jungiuosi i jusu bureli... Nors dar niekaip negaliu patiketi tuo kas ivyko su mazaja.... Trumpai apie mus: gimem pries dvi su trupuciu savaites, gime greit, bet buvo su apsivijusia virksteles, pridususi

Sveikutė. Visų pirma pasistenk apsiraminti. Ką tik pagimdei, o jau tokie išgyvenimai. Bet dėl vaikelio PRIVALAI susiimti. Epilepsija pati savaime nėra mirtina liga ar reiškianti kokius nors sutrikimus. Va mano dičkė turi ją ir ką- eina kaip tankas, kad taip ir toliau jai sektųsi. Į žmones spėsi dar išeiti, pareiti ir vėl išeiti. Dėl pienelio..