Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsiukai

Ruste, prisijungiu prie sveikinimų su gimtadieniu 4u.gif

Paaugti ir aš dar galėčiau, šiaip 164 aš, bet vyras 186, tai be kablukų jau aš niekaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu gimtadienio proga.
Sveikatos ,meilės ,laimės kad niekada nepritrūktum- visą kitą gyvenimo smulkmenos 4u.gif
Atsakyti
Su tortadieniu, Ruste!
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norejau "pasikonsultuoti" smile.gif

Auginu autistuka, kuria itariu epilepsija. VRC bandem daryti miego EEG bet vaistu nepakako, vaikas neuzmigo kietai. Neurologe taip ir paliko ta klausima, o as ramybes nerandu, noriu, bent jau del sventos ramybes, padaryti jam ta miego EEG.
Esame toli nuo VIlniaus ir Kauno, pas mus mieste niekas nedaro tokio tyrimo, seimos gydytoja sako, kad siuntima israsys nors ir i menuli, tik turiu zinoti kur ir del ko noriu smile.gif
Tai va, noriu paklausti Jusu kas turi israsyti siuntima miego EEG ir svarbiausia KUR ja galetu kokybiskai padaryti? Vilnius, Kaunas... nesavarbu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2013 11 12, 18:16)
Sveikos  4u.gif

Auginu autistuka, kuria itariu epilepsija. VRC bandem daryti miego EEG bet vaistu nepakako, vaikas neuzmigo kietai. Neurologe taip ir paliko ta klausima, o as ramybes nerandu, noriu, bent jau del sventos ramybes, padaryti jam ta miego EEG.
Esame toli nuo VIlniaus ir Kauno, pas mus mieste niekas nedaro tokio tyrimo, seimos gydytoja sako, kad siuntima israsys nors ir i menuli, tik turiu zinoti kur ir del ko noriu smile.gif
Tai va, noriu paklausti Jusu kas turi israsyti siuntima miego EEG ir svarbiausia KUR ja galetu kokybiskai padaryti? Vilnius, Kaunas... nesavarbu wink.gif

Mums būdavo taip- gaunam siuntimą į KMUk pas neurologus- ten pasako, kada reiks gultis tyrimams iš vakaro. Ir atvažiuojam.
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2013 11 12, 17:16)
Sveikos  4u.gif

Pas mus taip, kaip rase Vilkra. Kadangi turim neurologe kmuk, pas kuria vis karts nuo karto apsilankom ar telefonu pakalbam jei koks neaiskumas. Tada ir nusprendziam kada tikslinga daryt EEG ir nustatyta diena atvykstam.
Atsakyti
Vilniuje, Santariškėse reikia skambintis į skyrių ir užsirašyti į eilę. Eilė būna ir po mėnesį, ir po du. Kaip tik dabar iiilgai laukiam eilės vaistų keitimui. Jau kitą savaitę pagaliau važiuosim doh.gif Netiko duktai tas Ospolot'as, kažkiek gal pasilpnino priepuolius, bet šiaip, kiekvieną dieną vargstam. Mokykla nukentėjo siaubingai unsure.gif Įtariu, dabar skirs kokį depakiną, bijau šalutinių poveikių...
Atsakyti
QUOTE(Fever Ray @ 2013 11 13, 07:47)
Vilniuje, Santariškėse reikia skambintis į skyrių ir užsirašyti į eilę. Eilė būna ir po mėnesį, ir po du. Kaip tik dabar iiilgai laukiam eilės vaistų keitimui. Jau kitą savaitę pagaliau važiuosim  doh.gif  Netiko duktai tas Ospolot'as, kažkiek gal pasilpnino priepuolius, bet šiaip, kiekvieną dieną vargstam. Mokykla nukentėjo siaubingai  unsure.gif Įtariu, dabar skirs kokį depakiną, bijau šalutinių poveikių...

O jei taip labai negerai jaučiatės, kodėl nesiprašote guldyti anksčiau?

Aš suprantu, jei tai eilinis pasitikrinimas, savaitė, mėnuo, neturi reikšmės. Bet jei vaikui kenčia mokslai, blogai jaučiasi, nu čia gi ir greičiau gal priimtų g.gif Kas jus gydo primink?
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2013 11 13, 09:16)
O jei taip labai negerai jaučiatės, kodėl nesiprašote guldyti anksčiau?

Aš suprantu, jei tai eilinis pasitikrinimas, savaitė, mėnuo, neturi reikšmės. Bet jei vaikui kenčia mokslai, blogai jaučiasi, nu čia gi ir greičiau gal priimtų  g.gif  Kas jus gydo primink?

Prašiau. Bet aš matyt kažkaip ne taip prašau, ar ką, nes tiek praeitą kartą, tiek dabar niekas nuo to nesikeičia.
Atsakyti
QUOTE(Fever Ray @ 2013 11 13, 08:33)
Prašiau. Bet aš matyt kažkaip ne taip prašau, ar ką, nes tiek praeitą kartą, tiek dabar niekas nuo to nesikeičia.

Kas gydo neparašei. Ir kam skambinai užsirašyti?
Atsakyti
As dabar pagalvojau, kad reik tiesiog i KMUK pas vaiku neurologa nuvaziuot, konsultacijai. Tik klausimas dabar pas koki vaiku neurologa vaziuoti?
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2013 11 13, 09:41)
Kas gydo neparašei. Ir kam skambinai užsirašyti?

Praninskienė. Skambinau jai, nukreipė į seselių postą, kad užsirašyti į eilę, kur jos turi tą sąsiuvinį su eilėm skirtingiems guldymams/tyrimams.
Atsakyti