Nutariau pasidomėti kas kiek metų galima kreiptis dėl automobilio įsigijimo kompensavimo. Tai va kas 6m pasirodo.
Mes 2009 esam gavę dėl Brigitos, tai tik 2015m galėsim bandyti gauti vėl.
Kas neėmėt, siūlyčiau pasidomėti. (Vilnietėms ten nr 2310528 / 29 / 30).
-----------------
Analogiškai ir dėl būsto pritaikymo. Mes jau gavom, tiesa metai praėjo nuo prašymo parašymo (sako čia visai nedaug, kiti ilgiau laukia), bet buvo verta. Dar nesutvarkytos durys, vėliau įkelsiu foto kaip buvo ir ką padarė. Jei vaikui jau suėjo 7m, manau reikia pradėti domėtis, nes gal dėl negalios dydžio tas pritaikymas ir nebus skiriamas, o gal ir bus, kam prarasti.
Papildyta:
QUOTE(gatana74 @ 2013 11 16, 17:55)
Sveikos mamos, ir man reikia jūsų pagalbos, mano 10 metų sūnui prasidėjo kažkokie neaiškūs kojų drebėjimai. Sąmonės nepraranda, bet kai praeina drebėjimas sako kad labai pavarge kojytės. Buvom pas neurologę, darė encefalogramą ir rado vieną židinį. Sakė kad negali patvirtinti, bet ir negali paneigti kad tai epilepsija. Vėl po 2 mėn tyrimai. Sakykit ar gali būti kad taip reiškiasi epilepsija, kad dreba tik kojos. Aš dar labai tikiuosi kad tik šiaip nuo nerimo ar kokio streso. Be to jis pas mane autistukas. Tai tų emocijų visada būna daug. Ar jūsų vaikučiams yra kažkas panašaus buve? Jau nebežinau ką ir galvoti.
Kojų drebėjimas nebūtinai epilepsija. Paprasčiau būtų tyrimus pasidaryti, nes tik jie pasakys kaip yra. Baisu spėlioti