Miranda, o kur Kaune darėtės? Lopšelyje? nzn kur kreiptis, ar į paprastą polikliniką kur yra anstyvosios reabilitacijos tarnyba, ar į tą lopšelį eiti
QUOTE(Miranda80 @ 2013 12 04, 12:23)
Laba, vis kazkaip upo nebudavo parasyt, nors [erskaitau tai viska
1.Vilkra, auga tos mano panikes, pries 3 sav. dickei isoperavo adenoidus, nes ausu uzdegimai buvo vienas po kito...
Dabar siek tiek sloguoja, tai namie sedi. Mazoji, tfu tfu tfu, atsparesne visiems sirguliavimams. Tik pas mane dabar artimuju rate daug "ligoniniu"... Mamai buvo burnos dugne supuliavus cista, tai kmuk operavo, o po savaites kai isleido namo, einant pasidare silpna ir krito visu svoriu ant kaires rankos alkunes... operavo praeita savaite, tai pirmadieni jau parveziau namo. Daugiau tfu tfu tfu, viskas gerai pas mus.
2.Taip, kad Tanite siulyciau butinai pasidaryt ji, cia daugiau del paties vaiko, blogiau nebus. O jei paaiskes kokios problemos, tai bus aisku kurtia linkme judet, kad jas taisyt
1.Vilkra, auga tos mano panikes, pries 3 sav. dickei isoperavo adenoidus, nes ausu uzdegimai buvo vienas po kito...
2.Taip, kad Tanite siulyciau butinai pasidaryt ji, cia daugiau del paties vaiko, blogiau nebus. O jei paaiskes kokios problemos, tai bus aisku kurtia linkme judet, kad jas taisyt
1.Mano mažoji irgi ausų uždegimų karalienė
oho kokios bėdos su mama,. Tikiuosi, kad jau viskas praeityje.. Ir daugiau tokių sunkumų nebebus.
2.
QUOTE(Tanite @ 2013 12 04, 11:29)
Miranda, o kur Kaune darėtės? Lopšelyje? nzn kur kreiptis, ar į paprastą polikliniką kur yra anstyvosios reabilitacijos tarnyba, ar į tą lopšelį eiti 
Pirma karta Lopselio gatvej buvom, cia neurologe buvo pasiulius apsilankyt. O kitus kartus lankemes rajono PPT (berods Lietuviu g.22 jie), nes gyvenam Kauno rajone. Kiek zinau tai cia reik kreiptis i PPT, jei Kauno mieste gyvenat - Lopselio g, jei rajone - Lietuviu g.
QUOTE(vilkra @ 2013 12 04, 11:38)
1.Ai dar vienas dalykas- pasiūlė man kiškio taukais paausius tepti, kai kokia sloga ar peršalimas- ie ką.. Ogi paskutinį virusioką su baisuline sloga perėjom be ausų uždegimo.. gal ir tu pabandyk.
2. Va mano dičkė pas logopedę mokykloj dabar vaikšto , galėjo gi nuo pirmos klasės padirbėti, gal dabar nebūtų reikėję. O kaip nervinausi, kai "gavo siuntimą". Dabar galvoju, kad visai gerai.
2. Va mano dičkė pas logopedę mokykloj dabar vaikšto , galėjo gi nuo pirmos klasės padirbėti, gal dabar nebūtų reikėję. O kaip nervinausi, kai "gavo siuntimą". Dabar galvoju, kad visai gerai.
1. O kur tu gavai tu kiskio tauku?
2. Kaip sekas tavo dickei?
QUOTE(Miranda80 @ 2013 12 04, 14:52)
1.pažįstu vieną žmogų, kuris pažįsta medžiotoją
2. Sekasi visai neblogai, jei ne anglų k. sakyčiau puikiai. Čia apie mokslus. Sveikata irgi gera. Skausmo priepuoliai išretėjo- dabar tik kylant temperatūrai išlenda- kas pasitaiko tikrai retai. Tfu tfu. Tik jau išsiblaškymas tai totalus...
QUOTE(vilkra @ 2013 12 04, 14:04)
1.pažįstu vieną žmogų, kuris pažįsta medžiotoją
.. Šiaip eks bendradarbis medžioja. Tai paprašiau- sakau sumokėsiu- tai davė nemokamai- tokį induką jau nedaug jame likę buvo, bet kiek jų ten reikia...
2. Sekasi visai neblogai, jei ne anglų k. sakyčiau puikiai. Čia apie mokslus. Sveikata irgi gera. Skausmo priepuoliai išretėjo- dabar tik kylant temperatūrai išlenda- kas pasitaiko tikrai retai. Tfu tfu. Tik jau išsiblaškymas tai totalus...
Galvoju, kada be galvos pareis..
Tikiuosi, kad tai laikinas laikotarpis..Man panašiai buvo, kai laukiausi..
O jai kas? paauglystė? 
1. Aisku, galvojau, kad gal kazkur pardavineja, reiks medziotoju ieskot ir bandyt
2.
QUOTE(Miranda80 @ 2013 12 04, 15:24)
na, tikiuosi.. kad kažkada baigsis..
Sveikutės,
skaitau, neparašau... Paskutinėm dienom kažkokia išderinta... Birža siuntinėja darbo, o man jau po kelių nusiuntimų toks vaizdas, kad jeigu ieškoma darbuotojo per biržą, tai jis turi būti universalus, mokėti viską ir algos kuo mažesnės norėtų
Gal įsivaizduoja, kad jei žmogus bedarbis, tai dirbs bet ką ir už bet kiek
O šiaip ir toliau vargstu su mergina. Elgesys, drausmė mokykloje tai
Buvo susirinkimas, linksniuoja mano panelę, o aš ką, nieko padaryti negaliu... Darau, namuose geriau, mokykloje matyt pažanga ne tokia greita arba jau vaikas "nurašytas" kaip blogietė
Juk jai tas sutrikimas ne veltui pripažintas, yra kaip yra, ligų nesirenkame
skaitau, neparašau... Paskutinėm dienom kažkokia išderinta... Birža siuntinėja darbo, o man jau po kelių nusiuntimų toks vaizdas, kad jeigu ieškoma darbuotojo per biržą, tai jis turi būti universalus, mokėti viską ir algos kuo mažesnės norėtų
QUOTE(DainaM @ 2013 12 04, 16:22)
Sveikutės,
Buvo susirinkimas, linksniuoja mano panelę, o aš ką, nieko padaryti negaliu... Darau, namuose geriau, mokykloje matyt pažanga ne tokia greita arba jau vaikas "nurašytas" kaip blogietė
Juk jai tas sutrikimas ne veltui pripažintas, yra kaip yra, ligų nesirenkame 
Aš be biržos, bet su darbais košmaras.. Nes vaikas mažas.. jau ir nužliumbiu, ir nusikeikiu.. O ką- kažkur tūno mano darbelis ir laukia kol jį surasiu..
O mokytojai tą sakei? Linksniuos, ar nelinksniuos- sutrikimo nepakeis- tik pakenks...
Laikykitės, ir mokytojai gal kokios literatūros hiperaktyviukų tema nunešk, nes, įtariu, kad nesupranta ji.
QUOTE(vilkra @ 2013 12 04, 16:49)
Aš be biržos, bet su darbais košmaras.. Nes vaikas mažas.. jau ir nužliumbiu, ir nusikeikiu.. O ką- kažkur tūno mano darbelis ir laukia kol jį surasiu..
O mokytojai tą sakei? Linksniuos, ar nelinksniuos- sutrikimo nepakeis- tik pakenks...
Laikykitės, ir mokytojai gal kokios literatūros hiperaktyviukų tema nunešk, nes, įtariu, kad nesupranta ji.
Ji viską žino, einu jei ne kas savaitė, tai kas dvi mažiausiai... Dabar lankomės PPT, darė intelekto testą, rodiklis toks įdomus, stipriai svyruojantis nuo žemiau ribos pora rodiklių iki kelių aukšto intelekto rodiklių, bet bendrai - jos intelektas kaip ir daugumos LT vaikų... Mokosi mergina gerai, bet pas ją tas stačiokiškumas, kad bet ką gali pasakyti tiek mokytojams, tiek vaikams, daro dažnai ką ji nori, o ne ką liepia, per pamoką iš niekur nieko tai atsistoja, tai kažką pasako...
Jai dėmesio ir aktyvumo sutrikimas... Dabar PPT turi surašyti rekomendacijas mokytojai ir ji turės jų laikytis, kaip pvz. jai taikyti daugiau pertraukėlių.
QUOTE(DainaM @ 2013 12 04, 18:45)
Ji viską žino, einu jei ne kas savaitė, tai kas dvi mažiausiai... Dabar lankomės PPT, darė intelekto testą, rodiklis toks įdomus, stipriai svyruojantis nuo žemiau ribos pora rodiklių iki kelių aukšto intelekto rodiklių, bet bendrai - jos intelektas kaip ir daugumos LT vaikų... Mokosi mergina gerai, bet pas ją tas stačiokiškumas, kad bet ką gali pasakyti tiek mokytojams, tiek vaikams, daro dažnai ką ji nori, o ne ką liepia, per pamoką iš niekur nieko tai atsistoja, tai kažką pasako...
Jai dėmesio ir aktyvumo sutrikimas... Dabar PPT turi surašyti rekomendacijas mokytojai ir ji turės jų laikytis, kaip pvz. jai taikyti daugiau pertraukėlių.
manau, kad to ji ir bijo.. Ir dar nori pasirodyti, kaip jai superbuper sunku..
laba vakara, o kas kiek laiko reiketu atlikti ta disc testa?
gruodzio 23 keliausim i kmuk, pas neurologe, uzsirasyt eeg, tai gal tuo paciu paprasyt siuntimo disc testui
gruodzio 23 keliausim i kmuk, pas neurologe, uzsirasyt eeg, tai gal tuo paciu paprasyt siuntimo disc testui
Labukas
Vilkra, gaudyk
laikykis mamuk, niekas nesupranta to kuris nesusiduria su kitokiais vaikais 
O pas mus
liudnos naujienos Ievai vel
islindo priepuolis po 4 metu geriant vaistus . 11 gulames i ligonine ziuresim kas ir ko. Musu su mb nebuvo priepuolio metu, buvom Vokietijoj, mano mamai sokas nemacius niekada tai ......
Vienu zodziu metu pabaiga s................. maziui turim kita savaite vaisto konsentracija pasidaryt kiek turi but
??? pas mus uz tyrima 75 Lt kaina kaip kitur ???
Vilkra, gaudyk
O pas mus
Vienu zodziu metu pabaiga s................. maziui turim kita savaite vaisto konsentracija pasidaryt kiek turi but