QUOTE(Merii @ 2013 10 11, 08:10)
gera mintis su bėgeliais, bet galima ir su ratukais

Laukiam labai reto naujoko vaizdų

, o gal jų bus dar ir ne vienas
su ratukais neįmanoma, nes lentyna ištisinė, nėra tas kvadratukas, kuriame akvariumas, atskira dalis, kuri galėtų "išvažiuoti". Su bėgeliais būtų toks reikalas, kad porą cm aukščiau dabar esančios lentynos prisitvirtintų dar viena, kuri būtų ant bėgelių ir patraukus išvažiuotų į priekį su visu akvariumu.
Kai parkeliaus būtinai pasirodysiu. O naujokų bus trys (du ne iš šios parodos, bet parkeliaus kitos savaitės pradžioje). Ir psio, "uždarysiu" šių metų apsipirkimus
QUOTE(rek @ 2013 10 11, 09:45)
is kur tokie grazus vazoneliai?

na tie kvadratiniai man labai
Iš Žalios stotelės, bet jie jau pusmetį jų nebeveža ir neaišku ar dar veš
QUOTE(Lulu55 @ 2013 10 11, 13:52)
Įsiterpsiu, man atrodo, kad neblogai būtų ir padėkliukai ant ratukų( gėlių skyriuose yra ), būtų išviso paprasta
Tai kad neįsivaizduoju kaip tas padėkliukas ten tiktų - visa ši didžiulė lentyna iki pat lubų yra vienstisa - akvariumas stovi ant pačios apatinės lentynos dalies. Bet kokiu atveju dabar visai nesunkiai akvariumą trečdaliu ištraukiu į priekį ir tada vazonėliai lengvai išsiima, o ateity vyro priprašysiu pritvirtinti pažadėtus bėgelius
.................
Tina, toks orchidariumo variantas kaip pas mane tai mano skoniui visai ne orchidariumas, o tiesiog stiklo dėžė su sustatytais vazonėliais.
Orchidariumas, kurį ateity tikiuosi turėt, mano svajonėse yra tiesiog džiunglių kampelis - ne paskiri vazonėliai, o laisvai augantys augalai, tekantis upeliukas, samanos, šakos, bromelijiniai augalais ir pan.
Kad atsisėdi prieš tokį ir užsisvajojus atrodo, kad prieš akis kokios Peru džiunglės

Ir didelis turi jis turi būt, tiklsiau aukštas, paltus bet ne gilus. Bet nieko, čia svajonės ateičiai, nes svajonės siekimas toks pat smagus kaip ir jos įgyvendinimas