Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų Supermamos

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 07 31, 12:44)
o tai kur issipirkimas stalo  g.gif ? kazkaip uz bonka ar kelias sapso labai jau banalu man atrodo.

as taip issipirkinejau- Už stalą jums duosiu alaus bačka („skarbonke“ alaus), baltos butelį (pienas), dešros šliosą (sasiska),
cukraus maišą (1kg), gintarinius karolius piršlienei (baronkos ant virvės) ir šlipsą piršliui
(seilinukas), aukso krūvą (auksinai medaliai) bei vištų pulką (viščiuku sparneliai arba kiaušinių)
Viską sudedate jiems į krepšį, o pulkas sudeda kas ką: šampano, degtinės... pamergės – saldainių ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Rakelė @ 2013 07 31, 19:56)
Sveikinimai musiukei  wub.gif  4u.gif  4u.gif 
Laikas, Vaivai dabar  lotuliukas.gif nu ir dar Garbanele lyg viena teturi  g.gif

prisidedam ir mes prie sveikinimu thumbup.gif

ir pas tave, kiek zinau viena lele mirksiukas.gif viskas aisku kieno eile thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justiene87 @ 2013 08 01, 10:18)
-as taip issipirkinejau- Už stalą jums duosiu alaus bačka („skarbonke“ alaus), baltos butelį (pienas), dešros šliosą (sasiska),
cukraus maišą (1kg), gintarinius karolius piršlienei (baronkos ant virvės) ir šlipsą piršliui
(seilinukas), aukso krūvą (auksinai medaliai) bei vištų pulką (viščiuku sparneliai arba kiaušinių) 
Viską sudedate jiems į krepšį, o pulkas sudeda kas ką: šampano, degtinės... pamergės – saldainių ax.gif

--ir pas tave, kiek zinau viena lele  mirksiukas.gif  viskas aisku kieno eile thumbup.gif  lotuliukas.gif

- Tai tu pirsliene buvau, man neidomi pirsliu dalis ax.gif mirksiukas.gif As noriu geriau ne bonkom ir barankom, kad jie issipirkinetu, o keliom idomiom, linksmom, bet trumpom uzduotim. TIk nesugalvoju kokiom unsure.gif Man tas snapso ir visokiu bonku sureiksminimas per tokias sventes ir taip ispustas, be ju apseisim.

--Atsikabinkit Jus nuo zmoniu, paprikolinom ir uztenka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 08 01, 09:22)
- Tai tu pirsliene buvau, man neidomi pirsliu dalis  ax.gif  mirksiukas.gif  As noriu geriau ne bonkom ir barankom, kad jie issipirkinetu, o keliom idomiom, linksmom, bet trumpom uzduotim. TIk nesugalvoju kokiom  unsure.gif Man tas snapso ir visokiu bonku sureiksminimas per tokias sventes ir taip ispustas, be ju apseisim.

nu tai aisku, as tik pasiuliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justiene87 @ 2013 08 01, 11:22)
nu tai aisku, as tik pasiuliau mirksiukas.gif

Pasiulyk kokiu uzduociu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 08 01, 10:30)
Pasiulyk kokiu uzduociu  bigsmile.gif

pasiulyciau, bet mano atgyvene visos biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justiene87 @ 2013 08 01, 13:07)
pasiulyciau, bet mano atgyvene visos biggrin.gif  mirksiukas.gif

siulyk drasiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 08 01, 12:25)
siulyk drasiai  biggrin.gif

ax.gif ne tas galvoj ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justiene87 @ 2013 08 02, 10:32)
ax.gif ne tas galvoj ax.gif  biggrin.gif

zinau as kas pas tave galvoj biggrin.gif

Sveikinimai Metiniu proga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 08 02, 09:44)
zinau as kas pas tave galvoj  biggrin.gif

Sveikinimai Metiniu proga  4u.gif

blush2.gif muši rekordus sveikinimų skaičiumi biggrin.gif bet ačiū širdingai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justiene87 @ 2013 08 02, 11:19)
blush2.gif  muši rekordus sveikinimų skaičiumi biggrin.gif 

lotuliukas.gif rytoj bus cielas trecias kartas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 08 02, 10:21)
lotuliukas.gif  rytoj bus cielas trecias kartas  lotuliukas.gif

tai va va lotuliukas.gif
Atsakyti
Justiene ir Justieninai,
Su metinem wub.gif Linkim dar vienos pabirutes susilaukt per sekanti penkmeti ir nugyvet daug daug metu kartu thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti