Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų Supermamos

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 07 30, 12:51)

visos "issigimde"  doh.gif issireiskimai tavo  lotuliukas.gif  treciu banga ziurek, kad taves neuzlietu  lotuliukas.gif  thumbup.gif

nu šakės doh.gif tiksliai, kaip čia peršokus per šitą bangą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 07 31, 09:32)
Sveikos, reikia pagalbos  4u.gif

Kita savaitgali pusbrolio vestuves ir manes paprase suorganizuot stao uzsedima  doh.gif  Kadangi sitas reikalas is esmes man atrodo nesamone, tai kazkaip minciu nekyla  ax.gif  Nu bet pati principa as suprantu  biggrin.gif  Persirengus jaunoji, jaunikis, netikri svotai ir t.t., fiktyvus santuokos liudijimas.... visur nete islandziojau, bet ten tik kazkokia "nuvalkiota" sutarti meta. Noretusi kazko idomesnio. Bus trys poros pulke, tai galvoju gal reikia i stiklaini sumesti uzduotis, kad jas turetu ivykdyti kiekviena pora, kad padetu "issipirkt" stala. Tai va del tu uzduociu ir prasau pagalbos. Gal turit kokiu minciu  g.gif ? Kad nebutu atsibode, nelabai ilgos ir idomesnes  ax.gif .

oho, sunkoka rolleyes.gif šiaip, kai buvom veseilioj tai biciukas buvo konkreciai pasiruoses toki eiliuota pasakojima, pritaikes jauniesiems apie gyvenima kazka...labai tiko ir nereikejo jokiu uzduociu pabroliam, nes jie ir taip atidirba, jei pirsliai geri papuola bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(justiene87 @ 2013 07 31, 13:30)

oho, sunkoka rolleyes.gif  šiaip, kai buvom veseilioj tai biciukas buvo konkreciai pasiruoses toki eiliuota pasakojima, pritaikes jauniesiems apie gyvenima kazka...labai tiko ir nereikejo jokiu uzduociu pabroliam, nes jie ir taip atidirba, jei pirsliai geri papuola bigsmile.gif

o tai kur issipirkimas stalo g.gif ? kazkaip uz bonka ar kelias sapso labai jau banalu man atrodo.
Atsakyti
nu bet gausiai laiko gavai pasiruost bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As dabar ant greicio sugalvociau, kad parasytu po ketureili apie jaunuosius.
Padarytu meiles kokteili su pristatymu (mes vienam gimtadieny toki darem. Dave po ananasa, ir ivairiu gerimu buvo prideta, reikejo isskobt ananasa, ir padaryt kokteili, ji aisku graziai apipavidalint, ir pristatyt). O ka dar g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 07 31, 16:07)

O ka dar  g.gif  g.gif

nu, o ka dar bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 07 31, 16:10)
nu, o ka dar  bigsmile.gif ?

nu dabar nesugalvoju, bet pagalvojau, kad ta ketureili kai rasytu, turetu issitraukti po lapeli su zodziais ir tuos zodzius iterpti i ta eilerasti (gali but netik vienas stulpelis) biggrin.gif
Nu ir cia toki pom radau dar poroms (labai ten ju gausiai bus ziuriu) unsure.gif biggrin.gif

Iš vienos raidės. Tai galėtų būti pasižadėjimas, palinkėjimas ar prisistatymas. Kalbą reikia sakyti iš tos pačios raidės, kuria prasideda vardas. Pvz .: "Aš Aušta, atnešiu alaus antradieniais arba anksti aušrai auštant". Taipogi vakaro dalyviai gali traukti po 2 lapelius su įvairiais žodžiais, ir iš jų sudėlioti palinkėjimą. Nerealių minties perlų pasitaiko
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 07 31, 16:22)
nu dabar nesugalvoju, bet pagalvojau, kad ta ketureili kai rasytu, turetu issitraukti po lapeli su zodziais ir tuos zodzius iterpti i ta eilerasti (gali but netik vienas stulpelis) biggrin.gif
Nu ir cia toki pom radau dar poroms (labai ten ju gausiai bus ziuriu)  unsure.gif  biggrin.gif

Iš vienos raidės. Tai galėtų būti pasižadėjimas, palinkėjimas ar prisistatymas. Kalbą reikia sakyti iš tos pačios raidės, kuria prasideda vardas. Pvz .: "Aš Aušta, atnešiu alaus antradieniais arba anksti aušrai auštant". Taipogi vakaro dalyviai gali traukti po 2 lapelius su įvairiais žodžiais, ir iš jų sudėlioti palinkėjimą. Nerealių minties perlų pasitaiko

nu man norisi tokiu greitesniu, kad netruktu tas stalo uzsedimas valanda laiko ax.gif galva nedirba visai doh.gif

P.S uzduotis visom porom - "surasti Venckiene" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 31 liepos 2013 - 15:28
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 07 31, 16:28)
nu man norisi tokiu greitesniu, kad netruktu tas stalo uzsedimas valanda laiko  ax.gif galva nedirba visai  doh.gif

P.S uzduotis visom porom  - "surasti Venckiene"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tikrai greit ras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaudra @ 2013 07 30, 12:09)
Stipriau nieko nesiulysiu ,nes pati negaliu.....nes  nestuke.gif  wub.gif

SVEIKINIMAI.ŠAUNUOLĖ 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmusyte: 31 liepos 2013 - 17:58
user posted image
Mano gražuolytei jau metukai sukako-laikas bėga....
Atsakyti
QUOTE(mmusyte @ 2013 07 31, 19:16)
Mano gražuolytei jau metukai sukako-laikas bėga....

sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

jau metai? blink.gif ne nu tikrai, kad laikas bėga doh.gif

Mamaudra, sveikijimai ir tau thumbup.gif 4u.gif

kieno dabar eilė? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikinimai musiukei wub.gif 4u.gif 4u.gif
Laikas, Vaivai dabar lotuliukas.gif nu ir dar Garbanele lyg viena teturi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 07 31, 20:56)
-Sveikinimai musiukei  wub.gif  4u.gif  4u.gif 

--Laikas, Vaivai dabar  lotuliukas.gif nu ir dar Garbanele lyg viena teturi  g.gif

-sveikinimai user posted image

--uzleidziu eile user posted image
Atsakyti